Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(pupen @ 2013 02 06, 16:48)
Su tokiais matmenim bandyciau 10 imt, o gal net ir 12.. g.gif
O kas liecia firma, tai kiek as buvau parsisiuntus vilos rubu, tai kokybe apgailetina.

Tikrai taip, Villos kokybe tragiska.. Del dzinsu, tai gal ir ok butu, turiu vienus, nesiskundziu.
Bet megztukai, sukneles, palaidines... niekam nerekomenduociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2013 02 06, 15:36)
Gal kas galit patarti Vila džinsų kokį dydį imti su 95 klubais ir 69 liemeniu?

Su panašiais matmenim turėjau 10 dydžio jeggingsus smile.gif Bet kokybė tai tikrai nekokia...
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 02 06, 21:18)
Su panašiais matmenim turėjau 10 dydžio jeggingsus smile.gif Bet kokybė tai tikrai nekokia...

Aciu visoms patarusioms 4u.gif galvojau kad nera ko pirk brangiu dzinsu visi jie vienodi, bet jeigu kokybe prasta tai susilaikysiu, geriau maziau bet gerus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2013 02 06, 21:37)
Aciu visoms patarusioms  4u.gif  galvojau kad nera ko pirk brangiu dzinsu visi jie vienodi, bet jeigu kokybe prasta tai susilaikysiu, geriau maziau bet gerus  drinks_cheers.gif

vero moda dzinsai is pigiu labai faini.

http://www.asos.com/...spx?iid=2438640

pasiemiua pradzioj vyno spalvos, tokie mieli pasirode, kad dar ir juodus prigriebiau smile.gif

dabar ziuriu tik pora spalvu beliko, buvo ju gal 5 kokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 06 vasario 2013 - 23:01
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 02 06, 12:07)
Linulee, pasakyk ASOS koduka koki,zinau kad zinai  tongue.gif

paskutiniu metu neperku is cia,kasike guli prekes,kurios laukia nukainavimo,bet jauciu atsibos i jas ziuret ir kai nukainuos,vel nepirksiu biggrin.gif biggrin.gif
pati vis uzsuku cia paziuret gal koki koduka kas turi bigsmile.gif
saulele, gal per valentinke kazka ismes,kokiu 10% dry.gif

QUOTE(pupen @ 2013 02 06, 14:48)
O kas liecia firma, tai kiek as buvau parsisiuntus vilos rubu, tai kokybe apgailetina.

Vila ir as niekad daugiau nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2013 02 07, 08:02)
gal per valentinke kazka ismes,kokiu 10%  dry.gif

tai per valentinke turetu kaip ir,10proc mazoka kaip tokiai progai biggrin.gif gerai, jei bus koks kodukas ,parasysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 07 vasario 2013 - 10:26
As turiu Vila palta ir odine striuke. Paltui jau turbut turbut treti metai prasides, kokybe puiki thumbup.gif Odine striuke neseniai gavau oda stora, atrodo super, manau irgi puikiai nesiosis:) Is kitu rubu nieko neturiu, tai negaliu nieko ir komentuot.
Atsakyti
Turėjau vilos drabužių, tai daugiau nebepirksiu niekada, kokybė labai prasta, apsiburbuliuoja, išsitampo, nusiplauna.
Atsakyti
Merginos,gal kas turejote tokia situacija

zodziu mano suknele,kuria buvau uzsakiusi gruodzio 11 d, taip ir neatejo. parasiau i asos,turi ant dienu pervesti pinigus. uzsakiau tokia pacia suknele is naujo. Ir va vakar gavau pradingusia doh.gif
Ir ka dabar daryti tokiu atveju,jiems rasyti? persiusti suknele? bet uz siuntima man reikes moketi schmoll.gif
Patarkite
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2013 02 07, 23:04)
Merginos,gal kas turejote tokia situacija

zodziu mano suknele,kuria buvau uzsakiusi gruodzio 11 d, taip ir neatejo. parasiau i asos,turi ant dienu pervesti pinigus. uzsakiau tokia pacia suknele is naujo. Ir va vakar gavau pradingusia  doh.gif
Ir ka dabar daryti tokiu atveju,jiems rasyti? persiusti suknele? bet uz siuntima man reikes moketi  schmoll.gif
Patarkite

Čia jau sąžinės reikalas wink.gif Rašyti jiems, priklausomai nuo suknelės kainos, jie gali siūlyti ją net ir pasilikti smile.gif Arba prašys siųsti atgal, šiuo atveju turėtų padengti siuntimą...
Atsakyti
Nusiaubėm ASOS pastarosiom dienom smile.gif

Sau:

user posted image

user posted image

user posted image

Dukrai:

user posted image

Auskarai kažkuriai:

user posted image

Vyrui:

user posted image