Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Title @ 2013 01 21, 20:27)
Esu pirkus, bet greit pardaviau, kai pamačiau, kad vos po kelių nešiojimų jau pradeda trintis apyrankės "auksas". Todėl galiausiai nusprendžiau, kad ir nedaug nešiosiu, bet jau geriau brangesnį pirktis, kurį belekiek laiko galima turėt ir puikiai atrodys rolleyes.gif

Aciu, reik ieskot kazko kito, tik nesinori svaistyt pinigu daiktui, kuris galbut gules stalciuje neprilipes. Bet jeigu 'prilips' bus puikus pirkinys.
Atsakyti
o norint grazinti preke jiems reik is anksto pranest laisku? ar tiesiog issiust preke ir laukt pinigu saskaitoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 01 22, 11:46)
o norint grazinti preke jiems reik is anksto pranest laisku? ar tiesiog issiust preke ir laukt pinigu saskaitoj? ax.gif

Nereikia. Kai jie gaus, parasys laiska smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš kaip tik šiandien pirkimą iš ASOS. Bandysiu įsigyti džinsiukus ir palaidinę. Nešioju S dydį, bet džinsus ėmiau 10 UK, o palaidinę 8 UK.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na as pabandymui su dydziais buvau uzsisakiu
suknute
gavau vakar, beje, idomiausia, kad buvo igrusta i pasto dezute lotuliukas.gif
bet jauciu grazinsiu, kazkaip ne visai tinka. per liemeni idealiai, bet klubai jos kazkaip negraziai ziurisi ir rankoves platokos. vienu zodziu tektu nest taisyt, tai itariu siusiu atgal.
merginos, priminkit 4u.gif supakuoju, ant virsau ta lipduka su ju adresu uzlipinu, uzpildau ir isiunciu. viskas? jokiu meilu jiems nieko pranesinet nereik g.gif ir kokiu pastu jus siunciat? registruotu ir viskas?

p.s. bet tie dydziai vis tiek man mistika. siaip neabejoju, kad kokiu bliuskiu reiktu tikrai 8. bet va su sukniom itariu ivairiai. gal esat kuri matavusis Karen milen drabuziu? as matavausi nemazai, tai jie sakyciau gerokai mazinti, man ten praktiskai vienareiksmiskai 10 dydis rolleyes.gif , o kai odinuke uzsidejau, tai vapsie vos ne 12 reiktu. bet jos ten jau ziauriai aptemptos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 31 sausio 2013 - 15:25
uzpildot ta lapa, lipnu priklijuojat,savo adresa uzrasot kaireje virsuje, pakuokit i ta pati maiseli (isverskit tik i kita puse,kad nebutu seno adreso), siuskit reg pastu ir viskas. nereik ju informuoti, jie,kai gaus,pranes el. pastu 4u.gif
Atsakyti
Lyg ir buna nuolaidu kodai gimtadienio proga g.gif Jei kuri nors jau gavote vasario menesiui, gal galetumet pasidalinti? Man kazkodel neateina email'ai is ASOS, nors nustatymuose pazymetos varneles, kad tureciau juos gauti...
Atsakyti
Na, ASOS "stilingumas" ir rubu derinimas ant modeliu nezavejo niekada,bet sikart isvis doh.gif doh.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2013 02 06, 10:21)
Na, ASOS "stilingumas" ir rubu derinimas ant modeliu nezavejo niekada,bet sikart isvis 

lotuliukas.gif as irgi sita pastebejau. o ir `perliuku` kokiu ten buna,kad oj doh.gif

Linulee, pasakyk ASOS koduka koki,zinau kad zinai tongue.gif
Atsakyti
Mane tai daugumoj rubu derinimas ant modeliu zavi wub.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti Vila džinsų kokį dydį imti su 95 klubais ir 69 liemeniu?
user posted image
Atsakyti
Su tokiais matmenim bandyciau 10 imt, o gal net ir 12.. g.gif
O kas liecia firma, tai kiek as buvau parsisiuntus vilos rubu, tai kokybe apgailetina.
Atsakyti