Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Mane kaip nervuoja jau ne pirma karta ivedu kodukus ir bandau moketi ir raso kad kazkas atsitiko ir negaliu apmoket. Tada bandau vel bet kodo ivesti jau nebeleidzia, raso kad panaudotas sad.gif atsiskaityti leidziama... Aar cia tik man tokie bajeriai nuolat vyksta? Gal kas dar koki koduka zinot?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 01 05, 23:03)
Mane kaip nervuoja  jau ne pirma karta ivedu kodukus ir bandau moketi ir raso kad kazkas atsitiko ir negaliu apmoket. Tada bandau vel bet kodo ivesti jau nebeleidzia, raso kad panaudotas sad.gif atsiskaityti leidziama... Aar cia tik man tokie bajeriai nuolat vyksta? Gal kas dar koki koduka zinot?

haha, man irgi tas pats siandien nutko doh.gif tai as ant kito accounto uzsisakau tada, leidzia vel naudot koduka smile.gif turiu pora vartotoju savo adresu susikurus.
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 01 05, 20:05)
Turiu vienus, tai tikrai neblogi, kol kas nei nusiskalbė, nei ką, dydis atitinka smile.gif

o kaip su dydziu? as LT perku 34, cia paemiau 25W32 . ar tiks idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 01 06, 00:23)
o kaip su dydziu? as LT perku 34, cia paemiau 25W32 . ar tiks idomu  g.gif

Kaip įdomiai, kad asos tokius dydžius turi g.gif Nes aš tai pirkau tiesiog UK10 smile.gif
Atsakyti
Kurios dienos siuntinius gaunate? Aš jau nekantrauju
Atsakyti
gavau dalini refunda is asos g.gif tipo suprask, kad kazkokios prekes neidejo? i pasta tai nieko neatsiunte apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 01 05, 23:03)
Mane kaip nervuoja  jau ne pirma karta ivedu kodukus ir bandau moketi ir raso kad kazkas atsitiko ir negaliu apmoket. Tada bandau vel bet kodo ivesti jau nebeleidzia, raso kad panaudotas sad.gif atsiskaityti leidziama... Aar cia tik man tokie bajeriai nuolat vyksta? Gal kas dar koki koduka zinot?

kažkada pas ruses (atrodo) forume pamačiau tokias lenteles, bet dar neteko bandyt tokiu būdu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 06, 10:28)

24 dienos paskutinis laukiamas, čia jau man ilgai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 06, 10:28)

As gruodzio 21d. laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 01 06, 00:03)

kazkada man irgi taip buvo, parasiau i Asos, jie atsake, kad padaryti uzsakyma be koduko ir tada jie refundins ta nuolaidos dali.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 01 05, 18:07)
Sveikos,
kokie butu atsiliepimai apie Asos dzinsu kokybe?
Nusiziurejau tokio tipo: http://www.asos.com/...spx?iid=3546237

As irgi tik vienus turiu. Tai kokybe man nelabai patiko.
Atsakyti
Gal koduku kokiu sale prekems yra? smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti