Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 15, 23:20)
O koki dydi LT nesiojate? ax.gif Man Asos dydziai vis dar mistika, vis dar nesuprantu kuri dydi rinktis doh.gif Nes kai kas tinka didesnio, kai kas mazesnio dydzio, bet cia tikriausiai nuo modelio priklauso g.gif

Su tais dydžiais tai sunku pasakyti. Lt drabužių neperku. O iš Laredoute.fr pirkdavau 34, Mango - 36 dydžius. Asos paprastai imdavau sau 8 dydį.

Mano duomenys kažkur 88-68-89. Atidaviau mergaitei su 80-62-82 cm, jai tiko.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 16, 17:52)
Mano duomenys kažkur 88-68-89. Atidaviau mergaitei su 80-62-82 cm, jai tiko.

Tai reikejo atgal nusiusti, paprasyti kito dydzio, nebent jau dydziu nebera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 16, 19:01)
Tai reikejo atgal nusiusti, paprasyti kito dydzio, nebent jau dydziu nebera rolleyes.gif

Savam vaikui aš. O jai labai patiko. smile.gif

Man pačiai tas audinys priminė tarybiniais laikais masiškai gaminamus storus treningus, su grublėtu (kaip frotiniu) audiniu vidinėje dalyje. Tai matyt kažkokia stigma suveikė, nes pagalvojau, jog kito sau nenoriu. blush2.gif Nebent paleistų labai pigiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 16 sausio 2013 - 18:13
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 01 16, 14:17)
parasiau pagaliau jiems laiska kad dar negavau savo siuntos 13/12, atsiprase gal 3 kartus ir issiunte dar karta, sake kad iki 28/01 tureciau gaut. laukiam  ax.gif

ka rasete ir kur?
nes man atejo kad del blogu oro salygu ir svenciu veluoja siuntiniai,patare laukti dar dvi dienas g.gif nors mano pirkta 12,11. kazkaip keista
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2013 01 16, 22:58)
ka rasete ir kur?
nes man atejo kad del blogu oro salygu ir svenciu veluoja siuntiniai,patare laukti dar dvi dienas  g.gif  nors mano pirkta 12,11. kazkaip keista

paskaitykit cia nurodyta, kur rasyt
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 01 17, 11:14)
paskaitykit cia nurodyta, kur rasyt

tiksliai, butent ten ir rasiau, o atsakyma jau gavau i pasta ax.gif
Atsakyti
Gal yra kokių kodukų? Arba žinot, kur pažiūrėt, kada jie būna? smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas esat pirkusios ASOS laikrodzius? Kazka panasaus i sitai user posted image
Iki šiol laikrodziu nenesiojau, bet uzsigeidziau kazko tokio, ir nesu tikra ar nesiosiu, todel su brangesniu nenoriu bandytis. Mane domina kaip tas metalas, neapsitrina kaip tie visokie pigus metalai?
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2013 01 20, 12:42)
Gal yra kokių kodukų? Arba žinot, kur pažiūrėt, kada jie būna?  smile.gif

Google wink.gif Arba į el.paštą atsiunčia kartais.
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2013 01 20, 13:42)
Gal yra kokių kodukų? Arba žinot, kur pažiūrėt, kada jie būna?  smile.gif

raskite asos FB, ten imeta kodus 4u.gif
Atsakyti
gavau svarkeli, labai wub.gif
tik gal biski mazokas pel pilva man..turiu 12d, gal kas turi 14 ir noretu keistis?
12 atitinka ~ 38d. nedidintas, tas virsutinis gaubtas visikai nusisega...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 01 20, 14:49)
Merginos, o gal kas esat pirkusios ASOS laikrodzius?

Esu pirkus, bet greit pardaviau, kai pamačiau, kad vos po kelių nešiojimų jau pradeda trintis apyrankės "auksas". Todėl galiausiai nusprendžiau, kad ir nedaug nešiosiu, bet jau geriau brangesnį pirktis, kurį belekiek laiko galima turėt ir puikiai atrodys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Title: 21 sausio 2013 - 20:28