Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

bandziau tris ar keturis is pateiktu kodu, visi rase, kad taikoma 40% nuolaida, o taike 20% biggrin.gif nebent mano matematiniai sugebejimai nuo £30,50 40% nuolaida netinkamai pritaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
mh... tai aš viena laimingoji? bigsmile.gif

Sub total: €236.99
Discount: - €94.80
Delivery: €0.00
Total: €142.20
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2013 12 18, 10:58)
mh... tai aš viena laimingoji? bigsmile.gif

Sub total:  €236.99
Discount:  - €94.80
Delivery:  €0.00
Total:  €142.20

o nuolaidinei prekei?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 12 18, 10:09)
o nuolaidinei prekei?

pritaikė lygiai taip pat wink.gif ėmiau šią suknelę vasarai ant maudomo į pležą smile.gif tai ji kainavo 6 su trupučiu...

http://www.asos.com/...mp;clr=Poseidon
Atsakyti
kakava - tikrai ne vienitelė, manau, kad daug kam pavyko kodais pasinaudot irnesakyk.gif biggrin.gif kad kelioms iš SM nepavyko, tai dar nieko nereiškia smile.gif
Atsakyti
Idomu dar galioja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 12 18, 10:01)
Idomu dar galioja?  unsure.gif

ne, visi expired - išbandžiau ką tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2013 12 18, 13:23)
ne, visi expired - išbandžiau ką tik  mirksiukas.gif

Velnias, o as jau krepsi kraut pradejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 12 18, 10:26)
Velnias, o as jau krepsi kraut pradejau  verysad.gif

pabandykit gi kad ir su viena preke, galbūt galios Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vakar suveike pirmasis kodas ir dave 40% OFF sale ir nesale daiktam. Tik gaila, kad beveik nebuvo ka pirkti. biggrin.gif
Labai aciu Balbetkai uz kodus 4u.gif
Atsakyti
Almost, 20% man taike kosmetikai, o siaip 40%, isskyrus tam tikrus brandus. As sugebejau nupirkt rankine, kuriai jokios nuolaidos nedave doh.gif vat tau ir 40% nuolaida, kai ner is ko rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 12 18, 17:04)
Almost, 20% man taike kosmetikai, o siaip 40%, isskyrus tam tikrus brandus. As sugebejau nupirkt rankine, kuriai jokios nuolaidos nedave doh.gif  vat tau ir 40% nuolaida, kai ner is ko rinktis biggrin.gif

nu ***** reikėjo print screen pasidaryt ir nusiųst Asos - kodėl rašė tuomet prie kosmetikos, kad taiko 40% nuolaidą, jeigu taikė realiai tik 20% doh.gif biggrin.gif
bandžiau suknutę French Connection imti nukainotą, bet jai jokios nuolaidos netaikė. tai nieko ir neėmiau biggrin.gif
Atsakyti