Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(balbetka @ 2013 12 04, 23:03)
Anksciau, pries kokius dvejus metus, visad gaudavau siuntinius per 3-4 d, o po to pristatymo laikas pradejo ilget, ilget... dabar jau uzsakau ir speju pamirst, ka uzsakiau per ta laika  biggrin.gif

Aha, pries tiek laiko tikrai greiciau ateidavo siuntiniai.Man dazniausiai per 7 dienas. O dabar ne maziau kaip per 10 paprastu pastu siunciant. Dabar vieno jau 15 dienu laukiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 12 05, 14:41)
Aha, pries tiek laiko tikrai greiciau ateidavo siuntiniai.Man dazniausiai per 7 dienas. O dabar ne maziau kaip per 10 paprastu pastu siunciant. Dabar vieno jau 15 dienu laukiu sad.gif

Na tai normalu, nes padidejo pasto siuntu skaicius, vis daugiau zmoniu apsipirkineja internetu smile.gif vien i saviski pasta nuejus atsiimti siuntos, matau daug asos pilku maiseliu, pries pora metu taip dar nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 12 05, 16:40)
Na tai normalu, nes padidejo pasto siuntu skaicius, vis daugiau zmoniu apsipirkineja internetu smile.gif vien i saviski pasta nuejus atsiimti siuntos, matau daug asos pilku maiseliu, pries pora metu taip dar nebuvo smile.gif

Savo paste nesu maciusi pilku maiseliu:)
Daugiausiai matau mokecius mokancius ir laiskus siunciancius,atsiima vos vienas kitas. O jau paste as dazna lankytoja biggrin.gif
Atsakyti
Matyt, mano rajonas megsta apsipirkinet is Asos biggrin.gif Pora kartu esu macius ir vyrus, kurie ateina atsiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 12 05, 20:36)
Matyt, mano rajonas megsta apsipirkinet is Asos biggrin.gif Pora kartu esu macius ir vyrus, kurie ateina atsiimt ax.gif

mano irgi paste labai daznai asos pasiima smile.gif
Atsakyti
Ir kodel, kai tik mano sekama preke buna In stock, tada jokio kodo horizonte nesimato doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 12 06, 14:20)
Ir kodel, kai tik mano sekama preke buna In stock, tada jokio kodo horizonte nesimato  doh.gif  biggrin.gif

tai yra tu kodu po 15 off, tik ne visom nuolaidinem prekem jos galioja
Atsakyti
ar zinot kas, ar atiduoda DPD asos siuntinius giminaiciams, jei ner gavejo namie tuo metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 12 07, 00:11)
ar zinot kas, ar atiduoda DPD asos siuntinius giminaiciams, jei ner gavejo namie tuo metu?  g.gif

Mano kolegai atidave, as i darba siunciuosi.
Atsakyti
PARTYPARTY- 25%off viskam
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 12 13, 01:31)
PARTYPARTY- 25%off viskam

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
25XMAS - 25% OFF viskam bigsmile.gif
Atsakyti