Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Kelsey @ 2013 12 01, 16:39)
nu galvojau jau dabar tai apsiprekinsiu gerai, bet jie sugrazino visas senas nukainuotu prekiu kainas, kad dabar net brangiau gaunas su tuo kodu, ot tai nuolaidos...  doh.gif

Ne visų, mano nužiūrėta ir nukainuota suknelė liko tokios pat kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 12 01, 16:42)
Ne visų, mano nužiūrėta ir nukainuota suknelė liko tokios pat kainos smile.gif

Mano 4 prekiu, kuriu norejau, sugrazino kaina i pradine sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2013 12 01, 17:39)
nu galvojau jau dabar tai apsiprekinsiu gerai, bet jie sugrazino visas senas nukainuotu prekiu kainas, kad dabar net brangiau gaunas su tuo kodu, ot tai nuolaidos...  doh.gif

nieko nesugrąžino, kaip buvau išsisaugojusi prekes taip ir liko tokiomis pačiomis kainomis
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 12 01, 12:27)
20EXTRA  viskam 20 proc. Galioja tik iki pirmadienio ryto 4u.gif

o man kodas neveikia, "no longer available", plius per PayPal neleidžia mokėt. ot monai.... biggrin.gif

dar gražiau, the discount code "20EXTRA" has already been used and is no longer valid

nesąmonė kažkokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 gruodžio 2013 - 19:51
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 01, 19:44)
o man kodas neveikia, "no longer available", plius per PayPal neleidžia mokėt. ot monai.... biggrin.gif

dar gražiau, the discount code "20EXTRA" has already been used and is no longer valid

nesąmonė kažkokia...

Šiaip rašo, kad galioja vienam apsipirkimui iki gruodžio 2 d. 8 h.
Jeigu tikrai nepirkot, rašykit Asos. Manau atsiųs tokiu atveju asmeninį kodą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 01 gruodžio 2013 - 19:54
tai kad jau 2 iš 5 daiktų norimi dydžiai dingo, o dar PayPal neleidžia mokėt, liepia kitą būdą rinktis...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 01, 20:00)
tai kad jau 2 iš 5 daiktų norimi dydžiai dingo, o dar PayPal neleidžia mokėt, liepia kitą būdą rinktis...

O tai kodėl taip to kito būdo bijot g.gif saugi, patikima parduotuvė - suveskit duomenis ir apsipirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
man ryte TIK paypal leido moket, nors norejau kortele biggrin.gif ir tikrai pabrango kelios prekes is norimu krepselio. gerai zinau, nes kainas vos ne mintinai zinokau, kadangi tikrinu issaugotus vos ne kasdien ir per mob aplikacija, tai prie vienu batu net rase "Increased from £17.50" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 01, 20:12)
O tai kodėl taip to kito būdo bijot  g.gif saugi, patikima parduotuvė - suveskit duomenis ir apsipirkit mirksiukas.gif

na, aš ne naujokė intern. pirkimuose wink.gif visokių baikų būna per tokius masinius išpardavimus su atsiuntimais/neatsiuntimais. o gal ir gerai, per tas kliurkas, beveik persigalvojau dėl pirkinių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2013 12 01, 20:37)
man ryte TIK paypal leido moket, nors norejau kortele biggrin.gif

na va, reiškia tikrai kliurkos kažkokios, jau buvau pradėjus galvot, kad man vaidenas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 gruodžio 2013 - 20:40
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 01, 19:54)
Jeigu tikrai nepirkot, rašykit Asos. Manau atsiųs tokiu atveju asmeninį kodą  smile.gif

dėkui už patarimą 4u.gif atsakė beveik iškart, atsiuntė naują kodą. einu dar bandyt laimę biggrin.gif

uff... viskas pavyko, 3 iš 5 pavyko nugriebt, nuolaidą davė, PayPal irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 gruodžio 2013 - 21:05
ATTFS- 30%off nenukainuotoms prekems
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 12 03, 22:58)
ATTFS- 30%off nenukainuotoms prekems

Aciu
Man dave vienai nukainuotai thumbup.gif
Atsakyti