Gal apie šiuos kuri nors turi atsiliepimų?
Vis žiūriu, įsimetu į krepšį, bet suabejoju.
Kažin kaip apskritai ASOS batai nešiojasi, kaip dydžiai
QUOTE(Jicky @ 2013 10 22, 10:41)
Gal apie šiuos kuri nors turi atsiliepimų?
Turiu moteriskas espadriles, pirkau UK5, ir tiko, nors iprastai aviu 38,5-39. Kaip uz 5 svarus pirktos, avisi tikrai padoriai.
QUOTE(Jicky @ 2013 10 22, 10:41)
Turiu tokius, dydis atitinka nešioju 40-imiau 7 UK
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 17, 19:43)
Gražūs batai
Gal kas pirkot Asos caccoon parka? Idomu ar padidintos? Siaip striukes perku 10 nes labiau patinka kad laisvesne nors deviu 8. Bet pirkau biena asos parka tai net 8 skendau. Idomu kaip sios
http://m.asos.com/mt...spx?iid=2926126
http://m.asos.com/mt...spx?iid=2926126
Susiduriau su tokia situacija. Pirkau Asos, gautas daiktas netiko, todel grazinau atgal. Problema yra ta, kad kreditine kortele, is kurios saskaitos pirkau preke, jau yra nebegaliojanti ir ja esu pasikeitusi i kita. Tai klausimas, kur man grazins pinigus? Gal kas esate susidurusi su panasia situacija?
QUOTE(preta @ 2013 11 03, 12:10)
Susiduriau su tokia situacija. Pirkau Asos, gautas daiktas netiko, todel grazinau atgal. Problema yra ta, kad kreditine kortele, is kurios saskaitos pirkau preke, jau yra nebegaliojanti ir ja esu pasikeitusi i kita. Tai klausimas, kur man grazins pinigus? Gal kas esate susidurusi su panasia situacija?
Keitesi kreditine, bet ne saskaitos numeris, grazina juk i saskaita.
QUOTE(linamog @ 2013 11 03, 14:11)
Keitesi kreditine, bet ne saskaitos numeris, grazina juk i saskaita.
Aciu Oj, kaip as taip net nepagalvojau
QUOTE(Jicky @ 2013 10 25, 10:17)
gal ir nepagelbėsiu labai, bet man šita informacija visada padeda:
SIZE & FIT
Model wears: UK 8/ EU 36/ US 4
Model's height: 169 cm/5'6.5
SIZE & FIT
Model wears: UK 8/ EU 36/ US 4
Model's height: 169 cm/5'6.5
Sita informacija "is lempos" manau rasoma.Nes begale kartu neatitiko.
Kaip pvz.mano paskuitine uzsakyta parka.Ant manekenes rase size UK8, mano matmenys ~89-76-93 paskeindau joje, tada sita grazinau,galvojau jau maziausias dydis-Uk6 tikrai bus ok, tas irgi per didelis daznai jom per didelius rubus koreguoja ivairiais segtukais ir pan.Ne karta video esu macius,kai pamirsta segtuka segejo rube manekene...