pirkau batelius neseniai, tarp kaledu ir nauju uzsakiau, atsiunte per 7-10d kazkur...
dabar dar viena ruba esu ana savaite uzsisakius, laukiu, paziuresiu kiek keliaus..
Kaip reikalai su siuntinių greičiu, užsisakiau vieną daiktą savaitgalį, įdomu kiek eis?
Seniau kiek pirkau tai ateidavo normaliu greičiu kaip bet ką iš uk užsisakant 1-2 savaitės.
Seniau kiek pirkau tai ateidavo normaliu greičiu kaip bet ką iš uk užsisakant 1-2 savaitės.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 01 14, 15:07)
Kaip reikalai su siuntinių greičiu, užsisakiau vieną daiktą savaitgalį, įdomu kiek eis?
Ką aš žinau, kai pirkau prieš kalėdas gal 2 dienas, rašė, kad ateis siuntinys apie Sausio 7, o atėjo kelios dienos prieš naujuosius... tai rašo dažniausiai 8 dienos, bet dar savaitgalius atmesk, tai turėtų būti apie 10-12 dienų.
QUOTE(laimutyte @ 2013 01 13, 10:22)
merginos
ar jau gavote prekes,kur issiustos gruodzio 11-15 d.?
as tik viena kol kas ir ta,kuri uzsakyta buvo 15, o apie kita nerra ziniu. dar turi buti dvi prekes uzsakytos tomis dienomis. siaip jie rase kad sausio 5 d turi jau buti
ar jau gavote prekes,kur issiustos gruodzio 11-15 d.?
as tik viena kol kas ir ta,kuri uzsakyta buvo 15, o apie kita nerra ziniu. dar turi buti dvi prekes uzsakytos tomis dienomis. siaip jie rase kad sausio 5 d turi jau buti
irgi dar negavau uzsakiau 13/12
Kažkada klausiau apie šį megstuką:
Mano tamsiai melynas.
Šiandien gavau. Likau patenkinta. Tik pasirodė mažintas. Paprastai iš Asos perku 8, o šio norėtųsi platesnio.
Be pamušalo. Audinys storas, tankus, standus, vidus kaip frotinis. Gražiai atrodo. Užsegamas knopkutėmis.
Mano tamsiai melynas.
Šiandien gavau. Likau patenkinta. Tik pasirodė mažintas. Paprastai iš Asos perku 8, o šio norėtųsi platesnio.
Be pamušalo. Audinys storas, tankus, standus, vidus kaip frotinis. Gražiai atrodo. Užsegamas knopkutėmis.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 01 14, 15:07)
Man dar neateje gruodzio 12 ir sausio 2
o siandien dar viena issiunte, ziuresiu, kiek sis eis
QUOTE(linole @ 2013 01 14, 19:31)
Kažkada klausiau apie šį megstuką:
Mano tamsiai melynas.
Mano tamsiai melynas.
pritariu,atrodo graziai ir tvirtai,tik man krutine sunkiau uzsisega . sakiausi 10 dydi,nors siaip 8 imu. viena forumiete patare,aciu jai
Papildyta:
Dvejus siuntinius jau gavau,bet ta,kuris buvo uzsakytas anksciausiai (13 d) dar nera siaip tai siuntiniai eina laiku,matyt tos sventes viska sumaise
visada ateidavo anksciau nei rasydavo
QUOTE(laimutyte @ 2013 01 15, 21:50)
Merginos,kas jau turi patirties, o ka daryti jei taip ir negavau prekes nurodytu laiku,laukiau nuo ju nurodytos datos papildomai 11 dienu.
kadangi anglu nelabai,gal galite konkreciau i koki skyreli rasyti
aciu
kadangi anglu nelabai,gal galite konkreciau i koki skyreli rasyti
aciu
man atrodo cia http://www.asos.com/...are.aspx?sel=17 va cia uzpildykit forma
pasirinkit delivery: where is my order?
ir nurodykit order number
zinutej parasykite, kad negavote siuntinio.
gal kas pataisys , jei ne taip
QUOTE(linole @ 2013 01 14, 18:31)
O koki dydi LT nesiojate? Man Asos dydziai vis dar mistika, vis dar nesuprantu kuri dydi rinktis Nes kai kas tinka didesnio, kai kas mazesnio dydzio, bet cia tikriausiai nuo modelio priklauso
parasiau pagaliau jiems laiska kad dar negavau savo siuntos 13/12, atsiprase gal 3 kartus ir issiunte dar karta, sake kad iki 28/01 tureciau gaut. laukiam