Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Rocco @ 2013 10 10, 23:25)
man irgi negaliojo jau siandien ryte, tai as jiem parasiau laiska, paklausiau kaip cia taip gali buti, kad kitos uzsisakinejo is LT ir kodas veike, o man jau raso, kad LT negalioja, tai atrase, kad sis kodas galioja tik Vokietijai  doh.gif  lotuliukas.gif

nu nesuprantu...vadinasi man pasisekė biggrin.gif va įmetu, kad tikrai nemeluoju ax.gif

"YOU ORDERED:

Item Sku Qty Price - EUR
For Love & Lemons Zoey Dress - Black / XS 1903324 1 64.69
ASOS Leather Clutch Bag With Quilted Faux Pony - Black / No Size 1935640 1 60.65
Sub Total: 125.35
P&P: 14.00
Discount: 25.07
Grand Total: 114.28"
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 10, 22:45)
Ka raso ? man raso ,kad mano diliverio salis netinka...

As uk, man rodos irgi rase kad salis netinka ar tiesiog invalid, nepamenu smile.gif

QUOTE(Tylene @ 2013 10 11, 08:38)
nu nesuprantu...vadinasi man pasisekė  biggrin.gif  va įmetu, kad tikrai nemeluoju  ax.gif

mes tikim tikim Tylene biggrin.gif daznai kiek skaitau kodu komentarus, kad kazkas pasinaudoja, o uz val jau visi komentuoja kad jiem neveike, tai cia normalu su tais asos kodais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 10 10, 21:35)
Joa, rusaite duoda vaizdu  huh.gif

As noriu palikti atsiliepima apie siuos batukus, gal kam pravers  ax.gif
user posted image

Pliusas toks, jog baciukai tikrai be galo dailus  wub.gif
Minusai: mazinti dydziu ir apsiauti jais yra praktiskai misija neimanoma, nes vieta ties ciurna labai labai siaura. Seip ne taip pavyko apsiauti su sauktu, bet zodziu nuejus i svecius nenoreciau taip kankintis  blush2.gif

Apibendrinus - grazus, bet nepatogus.

P.S. jau net pradejau galvoti, gal taip su visais Chelsea tipo batais? Gal kas turite ir galite pakomentuoti?  g.gif

aš tokius pačius pirkau ir dydis man atitiko. Apsiauti lengvai pradžioj buvo sudėtinga,bet po poros kartų laisvai be šaukšto apsiaunu. Matavausi tokio tipo batus parduotuvėj tai tokios bėdos nebuvo, nes irgi labai abejojau pries pirkdama, nes mano keltis aukšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 11 spalio 2013 - 12:02
Tylene, tikrai tau turbut pasiseke biggrin.gif As jiems dar po to parasiau, kad mhm, kaip idomiai, kad Vokietijos klientams tas kodas, kai tuo tarpu kitoms lietuvaitems pasiseke uzsisakyt lotuliukas.gif tai atrase, gal ju Billing adress yra Vokietija doh.gif lotuliukas.gif Juokdariai.
O ka pirkai?

Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 10 10, 21:35)
Joa, rusaite duoda vaizdu  huh.gif

As noriu palikti atsiliepima apie siuos batukus, gal kam pravers  ax.gif
user posted image

Pliusas toks, jog baciukai tikrai be galo dailus  wub.gif
Minusai: mazinti dydziu ir apsiauti jais yra praktiskai misija neimanoma, nes vieta ties ciurna labai labai siaura. Seip ne taip pavyko apsiauti su sauktu, bet zodziu nuejus i svecius nenoreciau taip kankintis  blush2.gif

Apibendrinus - grazus, bet nepatogus.

P.S. jau net pradejau galvoti, gal taip su visais Chelsea tipo batais? Gal kas turite ir galite pakomentuoti?  g.gif

QUOTE(penga @ 2013 10 11, 12:01)
aš tokius pačius pirkau ir dydis man atitiko. Apsiauti lengvai pradžioj buvo sudėtinga,bet po poros kartų laisvai be šaukšto apsiaunu. Matavausi tokio tipo batus parduotuvėj tai tokios bėdos nebuvo, nes irgi labai abejojau pries pirkdama, nes mano keltis aukšta.

žiūriu ir aš į šiuos batus smile.gif
jei būtų nesunku, kokius dydžius pirkote ir kiek cm vidpadis?
ir dar jeigu labai labai nesunku kokią nuotraukėlę jų... ax.gif

kodą vakar tik pabandžiau, bet nepirkau ant batų, man veikė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 11 spalio 2013 - 14:03
QUOTE(Rocco @ 2013 10 11, 13:18)
Tylene, tikrai tau turbut pasiseke  biggrin.gif As jiems dar po to parasiau, kad mhm, kaip idomiai, kad Vokietijos klientams tas kodas, kai tuo tarpu kitoms lietuvaitems pasiseke uzsisakyt  lotuliukas.gif tai atrase, gal ju Billing adress yra Vokietija  doh.gif  lotuliukas.gif Juokdariai.
O ka pirkai?

Tikiuosi gerai nurodžiau adresą biggrin.gif
Pirkau delninę, kur planuojamuose pirkiniuose įmečiau ir suknelę vieną (negaliu dabar įkelt, iš telefono nepatogu). ax.gif
Atsakyti
Tylene gi parasius ka pirko smile.gif
Suknele sita? http://www.asos.com/...o... Zoey Dress

labai grazi
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 10 11, 14:18)
Tylene gi parasius ka pirko smile.gif
Suknele sita? http://www.asos.com/...o... Zoey Dress

labai grazi

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal patarsite, kaip elgtis.

Rugpjūčio 14 d. pirkau iš asos.com vieną drabužėlį, 16 d, rašė, kad shipped ir pristatymo terminas ~ rugpjūčio 28d. Iki šiol negavau nei drabužio, nei atsakymo į užklausimą, nei pinigų atgal.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 10 11, 21:02)
Gal patarsite, kaip elgtis.

Rugpjūčio 14 d. pirkau iš asos.com vieną drabužėlį, 16 d, rašė, kad shipped ir pristatymo terminas  ~ rugpjūčio 28d. Iki šiol negavau nei drabužio, nei atsakymo į užklausimą, nei pinigų atgal.
Ačiū 4u.gif

Rasykit jiems dar karta, kad tokia diena pirkot, siuntinio nr toks, dar negavot. Dienos begyje atsakyti turetu. Jei preke yra prekyboj, issius pakartotinai, jei ne- grazins pinigus.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 10 12, 11:33)
Rasykit jiems dar karta, kad tokia diena pirkot, siuntinio nr toks, dar negavot. Dienos begyje atsakyti turetu. Jei preke yra prekyboj, issius pakartotinai, jei ne- grazins pinigus.

Dėkui 4u.gif

Parašiau dar kartą. Ką reiškia Subject of your query is required?
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 10 13, 18:59)
Dėkui 4u.gif

Parašiau dar kartą. Ką reiškia Subject of your query is required?

Reikia pasirinkti is to saraso apie ka rasot, t.y. kokia problema.
Atsakyti