Aktualu paziureti toms, kurios gavusios siuntini antra karta dziaugsmingai pasilieka ji sau.Ypac aktualu pasiskaityti komentarus
http://www.youtube.c...player_embedded
QUOTE(balbetka @ 2013 10 09, 21:06)
ASOSHEARTSGLAMOUR -20%off nenukainotom prekem
man neveikia
QUOTE(Vai2lka @ 2013 10 10, 15:12)
man neveikia
rimtai?? gal blogai ką įrašai, nes man tikrai suveikė - viena prekė buvo nuolaidinė , kita - ne. Bet 20 proc.nuolaida pritaikė abiems
pabandžiau dar kartą- nebeveikia jau.
QUOTE(balbetka @ 2013 10 10, 18:19)
pupen, smalsu, kas tam video buvo, nes man nerodo, isimtas jau
man irgi rodo, kad išimtas video.
QUOTE(balbetka @ 2013 10 10, 17:19)
pupen, smalsu, kas tam video buvo, nes man nerodo, isimtas jau
Autore susiprato ir iseme, bet cia issaugotas.
http://t-itanium.liv...page=3#comments
Nu ka as ka galiu pasakyti... Daug tokiu, nes is tikruju siuntiniu niekaip negalima atsekt, tad ir naudojasi tuom. Kas neturi sazines, taip ir daro. Berods ir cia buvo besigirianciu, kad du kartus gavo siuntini ir negrazino pinigu. O sita blondine dar ir viesai apie tai pasiskelbe, matos kad protelio ni ni
Joa, rusaite duoda vaizdu
As noriu palikti atsiliepima apie siuos batukus, gal kam pravers
Pliusas toks, jog baciukai tikrai be galo dailus
Minusai: mazinti dydziu ir apsiauti jais yra praktiskai misija neimanoma, nes vieta ties ciurna labai labai siaura. Seip ne taip pavyko apsiauti su sauktu, bet zodziu nuejus i svecius nenoreciau taip kankintis
Apibendrinus - grazus, bet nepatogus.
P.S. jau net pradejau galvoti, gal taip su visais Chelsea tipo batais? Gal kas turite ir galite pakomentuoti?
As noriu palikti atsiliepima apie siuos batukus, gal kam pravers
Pliusas toks, jog baciukai tikrai be galo dailus
Minusai: mazinti dydziu ir apsiauti jais yra praktiskai misija neimanoma, nes vieta ties ciurna labai labai siaura. Seip ne taip pavyko apsiauti su sauktu, bet zodziu nuejus i svecius nenoreciau taip kankintis
Apibendrinus - grazus, bet nepatogus.
P.S. jau net pradejau galvoti, gal taip su visais Chelsea tipo batais? Gal kas turite ir galite pakomentuoti?
QUOTE(Vai2lka @ 2013 10 10, 16:12)
man neveikia
Ka raso ? man raso ,kad mano diliverio salis netinka...
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 10, 21:45)
Jau nebegalioja kodas. Kazkaip paskutiniu metu labai trumpa laika galioja tie nuolaidu kodai
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 10, 21:45)
Man tą patį
man irgi negaliojo jau siandien ryte, tai as jiem parasiau laiska, paklausiau kaip cia taip gali buti, kad kitos uzsisakinejo is LT ir kodas veike, o man jau raso, kad LT negalioja, tai atrase, kad sis kodas galioja tik Vokietijai