Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(stuleju @ 2013 09 30, 13:57)
Neveikia man  verysad.gif

viskas, pasibaige galiojimas
Atsakyti
gal turit koduka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 09 28, 23:33)
7AC343420170 - 20 % viskam

kodas vakar (10-01) veikė, už valandos nebeveikė, šiandien (10-02) vėl veikė (pati bandžiau iš skirtingų account'ų). taip kad kam neveikia - bandykit po kelius sykius po kurio laiko, kiek esu skaičius, tiem kam neveikia padeda daug bandymų įvest (atvejai kai rašo not active), nors man tai padėdavo pabandymai po kurio laiko, o ne nuo pabandymų kiekio.
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2013 10 02, 16:51)
kodas vakar (10-01) veikė, už valandos nebeveikė, šiandien (10-02) vėl veikė (pati bandžiau iš skirtingų account'ų). taip kad kam neveikia - bandykit po kelius sykius po kurio laiko, kiek esu skaičius, tiem kam neveikia padeda daug bandymų įvest (atvejai kai rašo not active), nors man tai padėdavo pabandymai po kurio laiko, o ne nuo pabandymų kiekio.

bandziau ir vakar ir siandien kelis kartus, neveike schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai Asos politikos nesuprantu-paprastą nedidelį užsakymą išsiuntė per DPD, o žymiai didesnį paprastai g.gif nors abu nemokamus siuntimus rinkausi.

Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 06, 12:37)
Aš tai Asos politikos nesuprantu-paprastą nedidelį užsakymą išsiuntė per DPD, o žymiai didesnį paprastai g.gif nors abu nemokamus siuntimus rinkausi.

Ne viena karta jau buvo apie tai kalbeta... dazniausiai per DPD siuncia tada, kai svoris virsija 2kg.
Atsakyti
Gal ir kalbėta, nežinau-neskaitau šios temos pastoviai blush2.gif O pas mane tikrai ne tas atvejis, kad viršytų 2 kg. Galvoju greičiausiai todėl, kad yra aerozolinė prekė, jų kiek žinau nesiunčia paštu g.gif tai visai apsimoka brangesnį užsakymą darant įsimest tokią prekę, kad per DPD siųstu ax.gif
Atsakyti
Gavome MB šituos batukus, nuostabūs! smile.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=2929882
realiai jie rudi,kaip ir parašyta smile.gif
Atsakyti
per kiek laiko asos perveda pinigus už grąžintą daiktą?
išsiunčiau registruotu jau senokai g.gif
Atsakyti
Ringspun Danish Cargo Pants - L dydis
RRP £65.00
dabar £9.00

user posted image
Atsakyti
ASOSHEARTSGLAMOUR -20%off nenukainotom prekem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 10 09, 20:06)
ASOSHEARTSGLAMOUR -20%off nenukainotom prekem smile.gif

ir nukainuotom galioja!!!! super..ačiukas bigsmile.gif 4u.gif