Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2013 09 16, 07:24)
aš kai užsisakau per DPD, tai kurjeris atneša smile.gif

kartais atnesa, kai tam tikru gabaritu siuntinys buna. as batu karta kelias poras uzsisakiau, tai nemazas gavosi. atnese kurjeris. kita karta palta ir batus. irgi atnese kurjeris.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 09 15, 22:47)
Ar kam buvo taip, kad gautumet velesnes datos uzsakyma anksciau, nei ankstenes datos? Gavau issiusta 09.05, o 08.30 vis dar negavau  g.gif

taip, man yra taip buvę.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 09 15, 22:47)
Ar kam buvo taip, kad gautumet velesnes datos uzsakyma anksciau, nei ankstenes datos? Gavau issiusta 09.05, o 08.30 vis dar negavau  g.gif

Man irgi taip buvo rugpjucio men. Grazino pinigus veliau.
Atsakyti
O paskui vis tik gavot, ar taip ir neatkeliavo?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 09 16, 15:13)
O paskui vis tik gavot, ar taip ir neatkeliavo?

Ne, kai praejo ju nustatytas atsiuntimo laikas parasiau , kad negavau. Tu prekiu nebuvo jau pardavime tai grazino pinigus. 1-2 kart metuose man visada dingsta siuntinys. Gerai, kad ju tokia politika- issiuncia dar karta prekes arba grazina pinigus.
Atsakyti
Buvo ir ne karta,kad atkeliauja veliau issiusti siuntiniai, veliau atkeliauja ir paklydeliai smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad pasieks mane, nes ilgai gaudziau savo dydi, o dabar jau kuri laika nebera isvis.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 09 16, 19:26)
Tikiuosi, kad pasieks mane, nes ilgai gaudziau savo dydi, o dabar jau kuri laika nebera isvis.

vat dėl šios priežasties aš neberizikuoju siųstis paštu. Nes irgi yra buvę, kai pagavau savo dydį, o siuntinys dingo-ir aišku tos suknelės, kurios labai norėjau-nebeliko. Geriau susimoku tuos 50 lt, ir esu rami, kad gausiu tai, ką užsisakiau (dažniausiai...yra buvę, kad įdėjo ne tą prekę, kurią užsisakiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 09 17, 08:48)
vat dėl šios priežasties aš neberizikuoju siųstis paštu. Nes irgi yra buvę, kai pagavau savo dydį, o siuntinys dingo-ir aišku tos suknelės, kurios labai norėjau-nebeliko. Geriau susimoku tuos 50 lt, ir esu rami, kad gausiu tai, ką užsisakiau (dažniausiai...yra buvę, kad įdėjo ne tą prekę, kurią užsisakiau)  ax.gif

Kai uzsisakineji daug, ar ''vertingu'', ar brangesniu, ar labai labai reikalingu daiktu - taip. Bet uz kelis svarus kainuojancios kepures ar marskinuku siuntima moketi dvigubai tiek del saugaus siuntimo - kazkaip nelabai logiska.

Pvz. mano dauguma uzsakymu is Asos - randu kazka neblogos sudeties ir isvaizdos uz labai nedideli piniga. Kad ir dabar laukiu odiniu oxford batuku uz berods 29 eurus. Negaila bus tampyti per lietuviskas balas ir po sezono nurasyti i konteineri. Aukstesnes kokybes ir isvaizdos daiktai su naturaliai ateinancia kiek aukstesne kaina - mano atveju tokie daiktai atkeliauja is JAV sale'u arba jau prekinantis uzsienyje gyvai.

Manau ir daugumai yra taip - Asos yra labiau ''piguskiu'' parduotuve biggrin.gif Pridejus mokama siuntima, daiktai jau gaunasi iprastos kainos.

Beje, mano praktikoje - kuomet uzsisakineji daug (nuo kokiu 8 vnt) ir sumoje nemazai sverianciu (t.y. tame tarpe kokios 2 poros batu), asos siaip ar taip issiuncia per dpd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulitta: 17 rugsėjo 2013 - 08:38
QUOTE(saulitta @ 2013 09 17, 08:36)
Kai uzsisakineji daug, ar ''vertingu'', ar brangesniu, ar labai labai reikalingu  daiktu - taip. Bet uz  kelis  svarus kainuojancios kepures ar marskinuku siuntima moketi dvigubai tiek del saugaus siuntimo - kazkaip nelabai logiska.

Pvz. mano dauguma  uzsakymu is Asos - randu kazka neblogos sudeties ir isvaizdos uz labai nedideli piniga. Kad ir dabar laukiu odiniu oxford batuku uz berods 29 eurus. Negaila bus tampyti per lietuviskas balas ir po sezono nurasyti i konteineri.  Aukstesnes kokybes ir isvaizdos daiktai su naturaliai ateinancia kiek aukstesne kaina - mano atveju tokie daiktai atkeliauja is JAV sale'u arba jau prekinantis uzsienyje gyvai.

Manau ir daugumai yra taip - Asos yra labiau ''piguskiu'' parduotuve biggrin.gif Pridejus mokama siuntima, daiktai jau gaunasi iprastos kainos. 

Beje, mano praktikoje - kuomet uzsisakineji daug (nuo kokiu 8 vnt) ir sumoje nemazai sverianciu (t.y. tame tarpe kokios 2 poros batu), asos siaip ar taip issiuncia per dpd.

nu jei užsisakyčiau ką nors už 6 eurus, tai tikrai neimčiau mokamo siuntimo smile.gif) bet dažniausiai bent 100 eurų susidaro. Kiekvieno reikalas kokį siuntimą rinktis smile.gif Man patinka gauti ką užsisakau. ax.gif
Atsakyti
Siandien atsiemiau rugsejo 10 diena issiusta uzsakyma, vyriski batai, patiko, minksta zomsa, reikes impregnuoti, 8UK dydzio vidpadis 27,5cm.
Atsakyti
help,
jei MB nešioja 42 dydį, koks čia uk? 4u.gif
ar nėr asos koduko?
Atsakyti