QUOTE(Tylene @ 2013 09 17, 08:48)
vat dėl šios priežasties aš neberizikuoju siųstis paštu. Nes irgi yra buvę, kai pagavau savo dydį, o siuntinys dingo-ir aišku tos suknelės, kurios labai norėjau-nebeliko. Geriau susimoku tuos 50 lt, ir esu rami, kad gausiu tai, ką užsisakiau (dažniausiai...yra buvę, kad įdėjo ne tą prekę, kurią užsisakiau)
Kai uzsisakineji daug, ar ''vertingu'', ar brangesniu, ar labai labai reikalingu daiktu - taip. Bet uz kelis svarus kainuojancios kepures ar marskinuku siuntima moketi dvigubai tiek del saugaus siuntimo - kazkaip nelabai logiska.
Pvz. mano dauguma uzsakymu is Asos - randu kazka neblogos sudeties ir isvaizdos uz labai nedideli piniga. Kad ir dabar laukiu odiniu oxford batuku uz berods 29 eurus. Negaila bus tampyti per lietuviskas balas ir po sezono nurasyti i konteineri. Aukstesnes kokybes ir isvaizdos daiktai su naturaliai ateinancia kiek aukstesne kaina - mano atveju tokie daiktai atkeliauja is JAV sale'u arba jau prekinantis uzsienyje gyvai.
Manau ir daugumai yra taip - Asos yra labiau ''piguskiu'' parduotuve
Pridejus mokama siuntima, daiktai jau gaunasi iprastos kainos.
Beje, mano praktikoje - kuomet uzsisakineji daug (nuo kokiu 8 vnt) ir sumoje nemazai sverianciu (t.y. tame tarpe kokios 2 poros batu), asos siaip ar taip issiuncia per dpd.