Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(balbetka @ 2013 09 12, 11:37)
Man rankine kazaip nelabai, paieskok dar smile.gif

nu ieškau ieškau..bet nerandu unsure.gif gal tu matei kur nors odinę, minkštą, juodą, kaina ne daugiau 450 lt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 09 12, 11:48)
nu ieškau ieškau..bet nerandu  unsure.gif  gal tu matei kur nors odinę, minkštą, juodą, kaina ne daugiau 450 lt.. ax.gif

Su rankinem man didziausia problema, sunku rast patinkancia ir dar odine doh.gif Baigiu sunesiot visas turimas juodas, tad paciai verkiant reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 09 12, 12:21)
Su rankinem man didziausia problema, sunku rast patinkancia ir dar odine doh.gif  Baigiu sunesiot visas turimas juodas, tad paciai verkiant reikia unsure.gif

va va..problema tikrai. Galėčiau skirti kelis tūkstančius rankinei, tai tikriausiai rasčiau..o dabar pasirinkimas nulinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Féline @ 2013 09 11, 17:32)
ačiūū ! suveikė  thumbup.gif

as ir pasinaudojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 09 12, 13:30)
va va..problema tikrai. Galėčiau skirti kelis tūkstančius rankinei, tai tikriausiai rasčiau..o dabar pasirinkimas nulinis doh.gif

javari.de dabar nuolaidos iki 70% Paieskok mirksiukas.gif
Siuntimas visada nemokamas i ES
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 12, 16:36)
javari.de dabar nuolaidos iki 70% Paieskok mirksiukas.gif
Siuntimas visada nemokamas i ES

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam fifi @ 2013 09 12, 15:07)
as ir pasinaudojau thumbup.gif

atsauke mano pirkima g.gif o sakykit, svarais gal neduoda pirkti, butinai tik eurais? blush2.gif
Atsakyti
svarais dažniausiai perku, nes kursas būna geresnis
laukiu savo rūbų jau irgi ilgokai
Atsakyti
QUOTE(madam fifi @ 2013 09 13, 13:23)
atsauke mano pirkima g.gif o sakykit, svarais gal neduoda pirkti, butinai tik eurais? blush2.gif

As su kodu svarais pirkau, ir jau issiunte. g.gif
Atsakyti
Ar kam buvo taip, kad gautumet velesnes datos uzsakyma anksciau, nei ankstenes datos? Gavau issiusta 09.05, o 08.30 vis dar negavau g.gif
Atsakyti
sakykit siuntinius pristato kurjeris ar iš pašto lapelis bus?
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 09 16, 07:17)
sakykit siuntinius pristato kurjeris ar iš pašto lapelis bus?

aš kai užsisakau per DPD, tai kurjeris atneša smile.gif
Atsakyti