Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Spirgis @ 2013 08 29, 07:59)
Pirmadienį pirkau iš Asos ir dar šiandien "order in processing". Ne pirmą kartą perku, taip nėra buvę. O sukneles labai reikia kitam savaitgaliui. Kažin ar yra dar vilties, kad spės ateiti?
Gal yra kam taip buvę, kad taip ilgai neišsiunčia?

man yra buve, kad preke atejo, o irasas va toks ir buvo vis dar. tai gal viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2013 08 29, 07:59)
Pirmadienį pirkau iš Asos ir dar šiandien "order in processing". Ne pirmą kartą perku, taip nėra buvę. O sukneles labai reikia kitam savaitgaliui. Kažin ar yra dar vilties, kad spės ateiti?
Gal yra kam taip buvę, kad taip ilgai neišsiunčia?

Būna, kad seilo metu ne taip operatyviai išsiunčia.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 08 25, 17:29)
Ar stipriai mazinti? Pilnu dydziu? Kokia spalva emete? Ar oda labai blzigi, nes internetu maciau nuotraukas, tai tokie vos ne lakuoti atrodo  g.gif

REIKIA ASOS KODUKO biggrin.gif

Mazinti mazdaug puse dydzio. Mano spalva buvo ta raudona. Oda blizgi, gal ne tiek kaip foto, bet pakankamai. Man buvo grazu, neatrode kazkaip vulgariai ar pan.
Atsakyti
Sveiki, gal kad turi tokia suknele ir gali pasidalinti ispudziais? 4u.gif http://www.asos.com/...s...1&clr=Black

Atsakyti
kaip su asos brand'o trikotažinių suknelių dydžiais? 4u.gif
Šiaip nešioju gerą 38, uk daugumoj būna 10 dydis
esu pirkus paprastą trikotažinę asos bliuską 10d, tai braška per visas siūles
suknelė tokio tipo tik be rankovių
norėtųsi prigludusios, o ne braškančios biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ir jeigu kuriai reikia, veikiantis kodas smile.gif
CFDFECFC9825 - 15% Discount
Atsakyti
Na, aš susidūriau su panašia problema, kaip mergina aukščiau. Jau penktą dieną order processing, joks laiškas neateina, o prie prekės rašo out of stock. Bus gražiausia, kai negausiu..
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 02, 18:51)
kaip su asos brand'o trikotažinių suknelių dydžiais? 4u.gif
Šiaip nešioju gerą 38, uk daugumoj būna 10 dydis
esu pirkus paprastą trikotažinę asos bliuską 10d, tai braška per visas siūles
suknelė tokio tipo tik be rankovių
norėtųsi prigludusios, o ne braškančios biggrin.gif
user posted image

As nesioju 38-40 ir is ASOS visada perku 12 dydi. Ir tai kartais buna ankstoka, tenka grazinti.
Atsakyti
sveikos,
noriu paklausti del Asos Colection batų dydžių ar atitinka? Pas ruses forume skačiau kad perka dydžiu didesnius g.gif
Atsakyti
Labai įdomu, ar Spirgis gavo savo prekę? Nes man jau rytoj sueina savaitė, kaip "order processing", tai vat kyla klausimas, ar laukti, gal dar ateis, ar prašyti grąžinti pinigus..
Atsakyti
Man irgi letai "procesina", bet visgi nors po kokiu 5 dienu laukimo, isiuncia prekes.Pas juos sale, naturalu,kad uzsakymu milijonas, tai ir issiuntimas veluoja.

iki 9 dienu jie gali rinti uzsakymus siuntimui.
tai jei praeis daugiau nei 9 dienos tada rasykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 05 rugsėjo 2013 - 09:12
sveikos, gal esat pirkusios nesciuju dzinsus. niekaip nesusigaudau dydziuose, man reiktu 12 dydzio, tai cia kaip ir near siems, bet raso kaip suprantu like ivairus ilgiai? na sakykim pasirinkcia 30in ilgio, bet tuomet koks iaop dydis butu? kazkaip nesuprantu g.gif 4u.gif
http://www.asos.com/...amp;clr=Midwash
Atsakyti