Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Carinaa25 @ 2013 07 31, 12:28)
bijau suklysti,tik viena karta as is asos tepirkus ...bet man rodos pas mane buvo parasyta ,kad jeigu kazkas netinka, stengtis nepazeisti nei dezes nei pacios prekes, tai manau jiem reikalinga deze, ta prasme originali ju pakuote  smile.gif

Svarbu preke nebutu pazeista ir etiketes, o visa kita nesvarbu 4u.gif
Pati teiravaus ASOS
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2013 07 31, 11:28)
bijau suklysti,tik viena karta as is asos tepirkus ...bet man rodos pas mane buvo parasyta ,kad jeigu kazkas netinka, stengtis nepazeisti nei dezes nei pacios prekes, tai manau jiem reikalinga deze, ta prasme originali ju pakuote  smile.gif

Originali pakuotė yra ta, kurioje yra prekė (t.y., pvz. maišelis, kuriame yra suknelė), o asos ją dar deda į dėžutę arba tą pilką maišą, tai nebūtina juose grąžinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 07 31, 01:13)
Gal kas pirkot siuos Athens odos chelsea batukus. Idomu ar labai kieti ei ar labai blizga. Ar neatrodo kaip guminiai?  blush2.gif
http://m.asos.com/mt...spx?iid=2229588

Pasikartosiu, gal kas pirkot siuos batus?

Asos Athens

user posted image
user posted image
Atsakyti
7CB0686753BD - 15%off nenukainuotom prekem
Atsakyti
Labas vakaras,

gal pasakytumėt kokį ASOS puslapyje batukų dydį atitinka mūsų 39? 4u.gif
Atsakyti
UK6 yra europietiskas 39 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2013 08 19, 22:50)
UK6 yra europietiskas 39  4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 08 02, 19:33)
Pasikartosiu, gal kas pirkot siuos batus?

Asos Athens

user posted image
user posted image

Buvau parsisiuntusi, išsiunčiau atgal-pamažinti....
Atsakyti
Ar stipriai mazinti? Pilnu dydziu? Kokia spalva emete? Ar oda labai blzigi, nes internetu maciau nuotraukas, tai tokie vos ne lakuoti atrodo g.gif

REIKIA ASOS KODUKO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 25 rugpjūčio 2013 - 17:30
Sveikos, per žioplumą užsisakiau ne tą suknelės dydį, tai atšaukiau ir užsisakiau naujai, tai per kiek laiko jei atšaldys tą rezervuotą sumą? Laiške nurodyta, kad 5-10 darbo dienų. Ar tikrai tiek ir nekyla problemų?
Atsakyti
Jei swedas iki 2 savaičių. Jei sebas, gali ir greičiau. Jei ilgokai kabos, galit bankui parašyt, gal greičiau atkabins.
Atsakyti
Pirmadienį pirkau iš Asos ir dar šiandien "order in processing". Ne pirmą kartą perku, taip nėra buvę. O sukneles labai reikia kitam savaitgaliui. Kažin ar yra dar vilties, kad spės ateiti?
Gal yra kam taip buvę, kad taip ilgai neišsiunčia?
Atsakyti