Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 07 13, 22:36)
Gal kas zinot kaip ASOS grazina pinigus, jei sumoki Paypalo pagalba? Ar grazina i kortele ar i Paypal saskaita? Labai nemegstu, kai pinigai grazinami i Paypal, nes tuomet negali ju issigryninti, taip ir lieka jie kitam internetiniui pirkimui biggrin.gif Pas mane yra sis toks likutis Paypale, bet jo neuzteks prekem. Pirksiu viena preke bet skirtingus dydzius ir paskui grazinsiu ta, kuris netiks, tik idomu va kur pinigelius jie grazina. Gal kas zinot?  blush2.gif

I PayPal'a grazins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 07 14, 00:16)
I PayPal'a grazins smile.gif

Nu kaip nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 07 14, 00:22)
Nu kaip nervuoja  doh.gif

Visada moku per PayPal, pinigus nuskaiciuoja nuo kreditines korteles. Grazina irgi i kortele.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2013 07 14, 18:25)
Visada moku per PayPal, pinigus nuskaiciuoja nuo kreditines korteles. Grazina irgi i kortele.

Man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 07 15, 07:44)
Man taip pat  drinks_cheers.gif

taip, bet ats uztrunka, pradzioje laikuate kol paypalas uzskaitys, poto dar payoalas pakanmanai ilgai veda i kortele (aisku priklausoma nuo banko ir nuo korteles)

zodziu tikrai ne per 3 darbo dienas.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 15, 10:28)
taip, bet ats uztrunka, pradzioje laikuate kol paypalas uzskaitys, poto dar payoalas pakanmanai ilgai veda i kortele (aisku priklausoma nuo banko ir nuo korteles)

Na taip, viena karta teko apie menesi laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 15, 11:28)

Kiek teko susidurti tai minuciu reikalas buna g.gif Dabar pirkau ne is ASOS ir grazinimas nuo vakar nepasirodo kortelej, as jau Paypal'ui rasyt norejau. Bet tai gal tada normalu, jog kelias dienas palaukti reikia g.gif
Atsakyti
seniau greit grazindavo is paypal i kortele, bet kiek pastebejau paskutiniu metu tai uztrunka, neseniai teko laukt apie 8-10d.
Atsakyti

maniskis pirkinis vakareliui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 15 liepos 2013 - 20:20
na ka atejau pasidziaukti musu pirmas pirkimas is asos vykes thumbup.gif ketvirtadieni velai vakare pirkom, snd ryte batai jau pas mus clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 07 15, 19:03)
seniau greit grazindavo is paypal i kortele, bet kiek pastebejau paskutiniu metu tai uztrunka, neseniai teko laukt apie 8-10d.

o sunkiausia, man buna su uzsienio uzsakymu atsaukimais,....pinigai lieka rezervuoti !!!MENESI!!!, IR MANAU tai priklauso tik nuo kortos. mano mastercard swedbanko. doh.gif
Atsakyti
TAKE10 - 10% off viskam
Atsakyti