Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(prettiness @ 2013 07 05, 10:05)
HPBDJUL13 – Get 10 GBP off from your 50+ GBP order. Valid for full priced items
Gal kam aktualu smile.gif Suveikė ir sale prekėms.

Man sitas nesuveike, bet pabandziau JULBDAY2013 ir sis suveike - taip pat gavau £10 nuolaida, pirkdama virs £50 vertes. pirkau is SALE'o...
Gal dar kam nors pavyks panaudoti 4u.gif
Atsakyti
ka perkam? gal pasigirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 06, 13:15)
ka perkam? gal pasigirkit  smile.gif

Sau nieko šįkart, tik vyrui, tai nėra kuo pasigirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 06, 13:15)
ka perkam? gal pasigirkit  smile.gif

As pripirkau ,bet taip keistai i emaila neatejo jokie jokie laiskai.
Krepselis nupirkus isinulino, padekojo uz pirkima....
Atsakyti
gal kas koki nuolaidu koduka zinot? ax.gif
Atsakyti
Patarkit, kas esat daugiau pirkusi Asos rubu, koki dydi geriau imti http://www.asos.com/...spx?iid=2563515

Daugumos kitu firmu sekmingai nesioju 8 d., bet pasiskaiciusi bendraji dydziu aprasa svetaineje pamaciau, kad 8 dydis man gali buti siaurokas ~2 cm ties klubais ir kokiais 1-2 cm ties krutine (bet 10 dydis butu ryskiai per platus cia). Zodziu, ar paprastai imate savo iprasta dydi pirkdamos Asos drabuzius? Ar man nepabijot paimti dydziu didesni? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 07 12, 01:48)
Patarkit, kas esat daugiau pirkusi Asos rubu, koki dydi geriau imti http://www.asos.com/...spx?iid=2563515

Daugumos kitu firmu sekmingai nesioju 8 d., bet pasiskaiciusi bendraji dydziu aprasa svetaineje pamaciau, kad 8 dydis man gali buti siaurokas ~2 cm ties klubais ir kokiais 1-2 cm ties krutine (bet 10 dydis butu ryskiai per platus cia). Zodziu, ar paprastai imate savo iprasta dydi pirkdamos Asos drabuzius? Ar man nepabijot paimti dydziu didesni?  unsure.gif

Imčiau 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 07 12, 02:48)

Daugumos kitu firmu sekmingai nesioju 8 d., bet pasiskaiciusi bendraji dydziu aprasa svetaineje pamaciau, kad 8 dydis man gali buti siaurokas ~2 cm ties klubais ir kokiais 1-2 cm ties krutine (bet 10 dydis butu ryskiai per platus cia). Zodziu, ar paprastai imate savo iprasta dydi pirkdamos Asos drabuzius? Ar man nepabijot paimti dydziu didesni?  unsure.gif

Nuotraukoje manekene devi 8uk,ji 173, o tu palygink save su manekene mazdaug ? Esi tokia? Stambesne, o gal dar plonesne? Ir bus aiskiau koki dydi imti.

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 07 12, 11:56)
Nuotraukoje manekene devi 8uk,ji 173, o tu palygink save su manekene mazdaug ? Esi tokia? Stambesne, o gal dar  plonesne? Ir bus aiskiau koki dydi imti.

Vat is nuotraukos vizualiai sunku ir palyginti... Zinau tik tiek, kad esu kokiais 3-4 cm uz ja zemesne ir greiciausiai turiu siauresnius uz jos pecius (del to tarsi reiketu 8 d.), bet klausimas, kaip su klubais, nes jei Asos siuva labai siaurus modelius ties sia vieta, tai gali netikti... ax.gif Todel ir noriu paklaust pirkusiuju, kaip buna su Asos dydziais smile.gif
Atsakyti
nzn ar i tema as cia,bet is asos ,tik ne sau o vyrui
user posted image

pirma karta asos pirkau,ziuresim kaip cia bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 07 12, 11:33)
Vat is nuotraukos vizualiai sunku ir palyginti... Zinau tik tiek, kad esu kokiais 3-4 cm uz ja zemesne ir greiciausiai turiu siauresnius uz jos pecius (del to tarsi reiketu 8 d.), bet klausimas, kaip su klubais, nes jei Asos siuva labai siaurus modelius ties sia vieta, tai gali netikti... ax.gif Todel ir noriu paklaust pirkusiuju, kaip buna su Asos dydziais smile.gif

Labai daug is asos perku,nera tandencijos didinta ar mazinta,nuo konkretaus rubo priklauso.
Atsakyti
Gal kas zinot kaip ASOS grazina pinigus, jei sumoki Paypalo pagalba? Ar grazina i kortele ar i Paypal saskaita? Labai nemegstu, kai pinigai grazinami i Paypal, nes tuomet negali ju issigryninti, taip ir lieka jie kitam internetiniui pirkimui biggrin.gif Pas mane yra sis toks likutis Paypale, bet jo neuzteks prekem. Pirksiu viena preke bet skirtingus dydzius ir paskui grazinsiu ta, kuris netiks, tik idomu va kur pinigelius jie grazina. Gal kas zinot? blush2.gif
Atsakyti