laba diena,
iš asos perku pirmą kartą, todėl labai reikia patarimo. ar galiu pirkti iš SEB visa electron kortelės? ir ar TFNC dydžiai nemažinti? planuoju pirkti suknelę
QUOTE(Rosiita @ 2013 05 27, 15:38)
laba diena,
iš asos perku pirmą kartą, todėl labai reikia patarimo. ar galiu pirkti iš SEB visa electron kortelės? ir ar TFNC dydžiai nemažinti? planuoju pirkti suknelę
Visa electron netiks. TFNC, kiek teko turėti, atitinka
QUOTE(mindcircus @ 2013 05 29, 14:27)
Sveiki, ar ASOS gamintojo top'ai UK8 dydžio atitinka 36 dydį?
Taip.
Ar dažnai grąžinat prekes neregistruotu siuntimu? Kažin visada asos gauna
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 05 27, 17:19)
Visa electron netiks.
kazkodel manoji visa elektron puikiausiai tinka
QUOTE(Title @ 2013 06 04, 04:13)
Ar dažnai grąžinat prekes neregistruotu siuntimu? Kažin visada asos gauna
Kiek siunciau visad gaudavo
siučiau du kart neregistruotu, gavo Bet tai nereiškia, kad taip visais atvejais ir bus
Sveikos,
Uzsisakinejau is ASOS antra karta ir si antra labai nusivyliau. Turejau gauti dvi prekes, bet striukes taip ir negavau. Parasiau jiems emaila, sake issius antra karta,ta karta taip pat negavau. Grazino pinigus , nes tuo metu dydzio nebebuvo , bet po kiek laiko vel atsirado ta mano striuke. Dabar bijau uzsisakineti dar karta. Ar yra kam nors buve panasiai?
Uzsisakinejau is ASOS antra karta ir si antra labai nusivyliau. Turejau gauti dvi prekes, bet striukes taip ir negavau. Parasiau jiems emaila, sake issius antra karta,ta karta taip pat negavau. Grazino pinigus , nes tuo metu dydzio nebebuvo , bet po kiek laiko vel atsirado ta mano striuke. Dabar bijau uzsisakineti dar karta. Ar yra kam nors buve panasiai?
QUOTE(Myllia @ 2013 06 17, 18:36)
Sveikos,
AŠ panašiai du kartus to paties megztuko negavau
HPBDJUL13 Get 10 GBP off from your 50+ GBP order. Valid for full priced items
Gal kam aktualu Suveikė ir sale prekėms.
QUOTE(prettiness @ 2013 07 05, 11:05)
HPBDJUL13 Get 10 GBP off from your 50+ GBP order. Valid for full priced items
raso, kad jau panaudotas ir nebeveikia