Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveikos,

o kazi, kaip valiuta pasikeisti is EUR i GBP g.gif Virsuj desiniam kampe pakeiciu i GBP, bet vel atsistato i EUR? Gal kur kitur reikia keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2013 04 15, 11:36)
Sveikos,

o kazi, kaip valiuta pasikeisti is EUR i GBP  g.gif Virsuj desiniam kampe pakeiciu i GBP, bet vel atsistato i EUR? Gal kur kitur reikia keisti  g.gif

Pakeitus neatsistato. Gal kažkaip neužfiksuotai paspaudėt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 04 15, 13:57)
Pakeitus neatsistato. Gal kažkaip neužfiksuotai paspaudėt.. g.gif

Nu niekaip nesigauna. Pakeiciu - ir vel atsoksta eurai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2013 04 15, 14:10)
Nu niekaip nesigauna. Pakeiciu - ir vel atsoksta eurai  doh.gif

Man eurai pasidaro, kai atsijungiu, ty, pvz prasivalau cookies. Jei to nedarau, visada lieka gbp.
Atsakyti
Labas rytas,
sulauziau savo akinius, eilini karta doh.gif
skubiai reikia nauju, gal kas esate tureje kokius nors asos saules akinius?
man patinka sitie http://www.asos.com/...r...=3&clr=Gold
bet kazin kaip kokybė? ar nėra tie metalai visiskai lanskcios vielutės? O gal kas nors kokius nors kitokius esat pirke, kokia nuomone apie asos akinius nuo saulės?
Atsakyti
gera nuolaida, tik dydziai XS ir S
ASOS Leather Jacket With 4 Pocket Styling

£125.00
NOW £43.00
blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 04 16, 09:56)
Labas rytas,
sulauziau savo akinius, eilini karta  doh.gif
skubiai reikia nauju, gal kas esate tureje kokius nors asos saules akinius?
man patinka sitie http://www.asos.com/...r...=3&clr=Gold
bet kazin kaip kokybė? ar nėra tie metalai visiskai lanskcios vielutės? O gal kas nors kokius nors kitokius esat pirke, kokia nuomone apie asos akinius nuo saulės?

Aš turiu dvejus iš asos, bet plastmasinius. Normalūs akiniai ax.gif
Atsakyti
Sveikos merkytės smile.gif

Esu nusižiūrėjusi šią suknelę š darbą tampyti smile.gif
http://www.asos.com/...l...3&clr=Black

Pirkčiau pirmą kartą iš asos todėl dabar labai dvejoju pagal dydį.

Šiaip nešioju S (EU 36) arba M (EU 38) dydžius. (Šį savaitgalį parduotuvėj rezerved M dydžio suknelės buvo per didelės o S dydžio kaip tik ir net visitek šiek tiek laisvokos, o prieš dvi savaites Zaroj M dydžio buvo tokios labai aptemptos, todėl dabar pasimetusi dudžiuose doh.gif )

Patarkit prašau kokį dydį imti? Rašo kad modelis dėvi EU 36, pagal size guide lentelę centimetrai iš viso turėčiau imti EU 40. HELP! blush2.gif Ar suknelė mažinta? Ar didintą? Tai kuri dydį man griebti? blush2.gif

Ačiū labai už atsakymus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2013 04 17, 10:54)
Sveikos merkytės smile.gif

Esu nusižiūrėjusi šią suknelę š darbą tampyti smile.gif
http://www.asos.com/...l...3&clr=Black

Pirkčiau pirmą kartą iš asos todėl dabar labai dvejoju pagal dydį.

Šiaip nešioju S (EU 36) arba M (EU 38) dydžius. (Šį savaitgalį parduotuvėj rezerved M dydžio suknelės buvo per didelės o S dydžio kaip tik ir net visitek šiek tiek laisvokos, o prieš dvi savaites Zaroj M dydžio buvo tokios labai aptemptos, todėl dabar pasimetusi dudžiuose  doh.gif )

Patarkit prašau kokį dydį imti? Rašo kad modelis dėvi EU 36, pagal size guide lentelę centimetrai iš viso turėčiau imti EU 40. HELP!  blush2.gif  Ar suknelė mažinta? Ar didintą? Tai kuri dydį man griebti?  blush2.gif 

Ačiū labai už atsakymus  4u.gif  ax.gif

Mano dydis irgi yra S/M (viršus labiau S, apačia labiau M lotuliukas.gif ). Iš ASOS sukneles visada imu UK10 dydžio. Dažniausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2013 04 17, 10:15)
Mano dydis irgi yra S/M (viršus labiau S, apačia labiau M  lotuliukas.gif  ). Iš ASOS sukneles visada imu UK10 dydžio. Dažniausiai tinka  mirksiukas.gif

Ačiū labai smile.gif Ir aš pagalvojau smile.gif Jei bus biskuti didoka galima pasiurinti smile.gif o Iš siauresnė į didesnė tai sunkiai... wink.gif
Atsakyti
Ar pirkot kas is petite serijos uk 4 dydi? labai jis mazas? ax.gif cia jau kaip xxs ar koks? g.gif
Atsakyti
Gal kartais uzmatet ar dar yra tokia suknute pardavime?
user posted image
Atsakyti