Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(haze @ 2013 04 11, 14:50)
Jei Lietuvoje perkate 39 dydžio batus, tai kokius perkate iš ASOS?

Galvoju, kad 6 reiktų  g.gif

jau antra pora tenka parduoti....mano 39dydis (peda apie 25.5cm), visi siek tiek remiasi, koja nekomfortiskai jauciaiusi...
ju uk 6 atitinka 25cm.

tai sau parsisiunciu 7, siek tiek laisvoki, bet nekrenta, zodziu tikrai geriau amn nei 6, ypac kai vasara koja nuo silumos patnsta....sakyciau idealiai butu gal 6.5, bet kad tokiu ner...

ju batu dydziai beveik atitinka ju size chart. uk6=25cm., nors parasyta 24.6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 balandžio 2013 - 15:58
QUOTE(looo @ 2013 04 11, 16:57)
jau antra pora tenka parduoti....mano 39dydis (peda apie 25.5cm), visi siek tiek remiasi, koja nekomfortiskai jauciaiusi...
ju uk 6 atitinka 25cm.

tai sau parsisiunciu 7, siek tiek laisvoki, bet nekrenta, zodziu tikrai geriau amn nei 6, ypac kai vasara koja nuo silumos patnsta....sakyciau idealiai butu gal 6.5, bet kad tokiu ner...

ju batu dydziai beveik atitinka ju size chart. uk6=25cm., nors parasyta 24.6

Man su 25.5 koja taspats, turiu asos uk6 spaudzia gan. Bet kiek esu pirkusi 40d ( ne is asos) visi beveik perdideli.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 11, 17:04)
Man su 25.5 koja taspats, turiu asos uk6 spaudzia gan. Bet kiek esu pirkusi 40d ( ne is asos) visi beveik perdideli.

sunku su ta avalyne, bet bent ant tu kuriu ASOS parasyta, o ne kiti brendai is asos, tikrai kiek mazinti 39dydziui.

40tas laisvokas, bet nekrenta, uzskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 balandžio 2013 - 16:14
QUOTE(looo @ 2013 04 11, 17:13)
sunku su ta avalyne, bet bent ant tu kuriu ASOS parasyta, o ne kiti brendai is asos, tikrai kiek mazinti 39dydziui.

40tas laisvokas, bet nekrenta, uzskaitau.

Pas mane asos ir parasyta. Tai asos uk6 sakyciau 39d i mazaja puse.
Bet 40d tikrai butu perdidelis manau,gal kad mano peda siaura,keltis itin zema.
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 11, 13:03)
tai reiškia 7 ?

jo. mano UK6, jei tektu pirkt is asos su asos logotipu,imciau UK7 manau.. g.gif
Atsakyti
As nesioju 38d., o ASOS pirkau 39- UK6, truputeli laisvoki, bet gerai. Kiek pirkau 38, visi buvo mazi. Sutiksiu, kad idealiausiai butu 5.5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 04 11, 17:22)
jo. mano UK6, jei tektu pirkt is asos su asos logotipu,imciau UK7 manau..  g.gif

dvejus nusižiūrėjus, vieni jų asos tai taip ir padarysiu imsiu 7, o kitų 6 smile.gif
man pvz jav idealiausi batai 8,5 būtų, o uk pusinių nematau tai reik bandyti doh.gif

Atsakyti
Iš asos perku ne pirmą kartą, bet nesuprantu, kodėl taip atsitiko.
Vakar sumokėjau per paypal, pinigai buvo rezervuoti, šiandien jau nuimta rezervacija ir pinigai nenuskaičiuoti. Gal kas žinot kame čia problemos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 12, 13:43)
Iš asos perku ne pirmą kartą, bet nesuprantu, kodėl taip atsitiko.
Vakar sumokėjau per paypal, pinigai buvo rezervuoti, šiandien jau nuimta rezervacija ir pinigai nenuskaičiuoti. Gal kas žinot kame čia problemos?  unsure.gif

Man yra taip buve, po poros valandu vel rezervavo pinigus ir preke gavau kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2013 04 12, 14:11)
Man yra taip buve, po poros valandu vel rezervavo pinigus ir preke gavau kaip visada.

man taip ir nepasiemė pinigų, tik patvirtinimas atėjo, kad prekę išsiuntė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 13, 11:02)
man taip ir nepasiemė pinigų, tik patvirtinimas atėjo, kad prekę išsiuntė blink.gif

gal paypale turejai lyshnu...tai pirma nuskaito is ten , poto jei truksta is korteles...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 15, 09:47)
gal paypale turejai lyshnu...tai pirma nuskaito is ten , poto jei truksta is korteles...

neturėjau, šiandien jau žiūriu nurašyta smile.gif
Tik įdomi situacija gavosi, kai išsiuntė prekes tik po kelių dienų nusiskaičiavo pinigus
Atsakyti