Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kavenska @ 2013 04 05, 10:51)
Mergaites, ar yra kam dinge siuntinukai? Siandien dvi savaites nuo prekiu issiuntimo sueina, bet nesulaukiu, visada per savaite gaudavau.

manau, kad nėra ko kelti bangų dar, aš esu laukusi mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 05, 10:27)
manau, kad nėra ko kelti bangų dar, aš esu laukusi mėnesį smile.gif

drinks_cheers.gif Dabar pries sventes pastas pastriges buvo, taip kad tikrai dar anksti jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 04, 08:06)
jeigu ju kalte grazina, jeigu ne ju kalte, o tamstai nebepatinka nusipirktas rubas pamacius gyvai,geriau pardavinet,nes uz siuntima nesumokes.

Tigi rasete, jei del ju kaltes, siuntimo islaidas apmokes ( ceki nufotkinti ir issiusti) . O ir siuntimo islaidos nedideles. Pardavinejant paciai vistiek turesiu nuleisti, kad nors kiek susigrazinti pinigus .
Atsakyti
Išsiunčiau lengvutę suknelę, tai sumokėjau apie 14lt registruotu doh.gif Na bent manau, kad ir būčiau nuleidusi tiek nebūčiau jos pardavusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 06, 12:49)
Išsiunčiau lengvutę suknelę, tai sumokėjau apie 14lt registruotu doh.gif Na bent manau, kad ir būčiau nuleidusi tiek nebūčiau jos pardavusi schmoll.gif

o kokia suknele buvo? ax.gif cia is smalsumo klausiu biggrin.gif
man asos rubeliu dar neteko atgal siusti, kazkaip visada parduodu.
zinoma, jei koks netradicinis dydis ar modelis ar labai brangi, tuomet sudetingiau.
beje, nuo pirmadienio mid-season sale prasideda ar as kazka maisau?
Atsakyti
Turbūt registruotu siuntėt, prie svorio plius 7lt. Aš paprastu siunciau, tai pagal svori, lengva suknelė kainavo 5.20lt
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2013 04 06, 01:23)
Tigi rasete, jei del ju kaltes, siuntimo islaidas apmokes ( ceki nufotkinti ir issiusti) . O ir siuntimo islaidos nedideles. Pardavinejant paciai vistiek turesiu nuleisti, kad nors kiek susigrazinti pinigus .

Nesuprantu,ko norit is manes cituodama mane? 4u.gif
Jus (berods) klausete, kuodel kai kurios merginos negrazina nauju asos prekiu, o jas pardavineja internete?
Tai ,as paaiskinau,kad pardavineja,nes zino ,kad negaus uz siuntima pinigu,jei kaltes asos nera,nu arba tingi pakuoti,nest i patsa ir siusti atgal.
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2013 04 06, 14:11)
o kokia suknele buvo?  ax.gif  cia is smalsumo klausiu  biggrin.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=2532516

QUOTE(Ausrina @ 2013 04 07, 10:20)
Turbūt registruotu siuntėt, prie svorio plius 7lt. Aš paprastu siunciau, tai pagal svori, lengva suknelė kainavo 5.20lt

Tai tik registruotu, jei dings prarasiu visus pinigus.
Atsakyti
Jei Lietuvoje perkate 39 dydžio batus, tai kokius perkate iš ASOS?

Galvoju, kad 6 reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 11, 11:50)

Galvoju, kad 6 reiktų  g.gif

mano mamos 39,bet jos plati koja ir keltis,vienus pirkau tai emiau 40 is asos ir idealiai tiko,tiek jai tiek man,nes ir pati 39 nesioju.
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 04 11, 15:31)
mano mamos 39,bet jos plati koja ir keltis,vienus pirkau tai emiau 40 is asos ir idealiai tiko,tiek jai tiek man,nes ir pati 39 nesioju.

tai reiškia 7 ?
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 11, 14:50)

Galvoju, kad 6 reiktų  g.gif

taip, 6 reikia
Atsakyti