Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(AngelG @ 2013 04 02, 21:53)
Labas merginos, turiu grazinti suknele nes atsiunte visiskai kito modelio . Sakykite siunciant atgal turiu grazinimo adreso lipduka uzklijuoti ant to paties ipakavimo maiselio ? . Lipduka klijuoti vietoj mano nurodyto adreso , visokiu  kodu?  Savo adresa turiu nurodyti? Aciu

Jie prašo/siūlo siųsti atgal tame pačiame maišelyje/dėžėje, kurioje gavote, bet tikrai esu siuntusi ir paprastai įpakavusi. Jei siunčiate tame pačiame maišelyje, išverskit į kitą pusę. Savo adresą reikia nurodyti, jei siuntinys bus registruojamas smile.gif Tik nesiųskit savo lėšomis, jei jie atsiuntė ne tą rūbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 04 03, 05:36)
Jie prašo/siūlo siųsti atgal tame pačiame maišelyje/dėžėje, kurioje gavote, bet tikrai esu siuntusi ir paprastai įpakavusi. Jei siunčiate tame pačiame maišelyje, išverskit į kitą pusę. Savo adresą reikia nurodyti, jei siuntinys bus registruojamas smile.gif Tik nesiųskit savo lėšomis, jei jie atsiuntė ne tą rūbą  4u.gif

Aciu. pirkau suknele vieno modelio o atsiunte visai kitokia. g.gif o kaip tada issiusti jei nemokant savo lesomis. Gal galite parasyti i az. , kad kitos mergaites nesupyktu. Buciau labai dekinga jums.
Atsakyti
Po savaitės laukimo gavau savo siuntinuką bigsmile.gif Suknelę jau idėjau parduoti, nes pirkau vestuvėms, o gavau spalvą į rausvumą, vyrui kelnės per mažos, tik vienas top'as tiko vyrui unsure.gif reiks ir man pakuoti siuntinuką atgalios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 03 balandžio 2013 - 14:26
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 03, 15:17)
Po savaitės laukimo gavau savo siuntinuką bigsmile.gif Suknelę jau idėjau parduoti, nes pirkau vestuvėms, o gavau spalvą į rausvumą, vyrui kelnės per mažos, tik vienas top'as tiko vyrui unsure.gif reiks ir man pakuoti siuntinuką atgalios doh.gif

kaip greit gavot smile.gif mano dar nuo ano šeštadienio laukiamas ir nesulaukiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 04 03, 08:36)
Jie prašo/siūlo siųsti atgal tame pačiame maišelyje/dėžėje, kurioje gavote, bet tikrai esu siuntusi ir paprastai įpakavusi. Jei siunčiate tame pačiame maišelyje, išverskit į kitą pusę. Savo adresą reikia nurodyti, jei siuntinys bus registruojamas smile.gif Tik nesiųskit savo lėšomis, jei jie atsiuntė ne tą rūbą  4u.gif

Nufotkinsit jiems ceki uz siuntima ir pinigus jums grazins i kortele smile.gif
Atsakyti
Aš tai va suknelę antrą kartą gražinu, nes pasirodo ne 8 ir net ne 10, o net
12 dydį nešioju biggrin.gif Gaila, kad pačiame jų psl nėra galimybės palikti komentarų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrina: 03 balandžio 2013 - 19:50
Sakykite, siusiu registr. Pastu. Kur jus rasote savo adresa? Ant to asos adreso lipduko ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2013 04 03, 13:38)
Aciu. pirkau suknele vieno modelio o atsiunte visai kitokia.  g.gif  o kaip tada issiusti jei nemokant savo lesomis. Gal galite parasyti i az. , kad kitos mergaites nesupyktu. Buciau labai dekinga jums.

Kaip tik geriau kuo daugiau naudingos informacijos temoje, kad mažiau visoms klausimų kiltų 4u.gif Man irgi taip buvo, kad visai kitą modelį atsiuntė, be problemų grąžino pinigus už siuntimą. Šiaip tokiu atveju jie atsiunčia spec. formą, kurią reikėtų užpildyti (siuntimo kaina, valiuta, jūsų adresas ir užsakymo nr. lyg g.gif ) ir nusiųsti jiems faksu, bet tikrai esu tiesiog nufotografavusi pašto čekį ir siuntusi el.paštu.

QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 03, 16:39)
Nufotkinsit jiems ceki uz siuntima ir pinigus jums grazins i kortele smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(AngelG @ 2013 04 03, 20:00)
Sakykite, siusiu registr. Pastu. Kur jus rasote savo adresa? Ant to asos adreso lipduko ar kaip?

Pvz. galite klijuoti baltą lapą, viename kampe rašyti savo adresą, kitame - klijuoti asos lipduką.
Atsakyti
Aciu 4u.gif o tos 28 dienos skaiciuojasi nuo ju issiustos prekes dienos ar kai as gavau? Si karta ir ilgai negavau prekiu.
Zinote, dar pagalvojau. O visada grazina pinigus? Nes paziurejau , kad daugelis merginu parduoda drabuzelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 04 balandžio 2013 - 07:45
QUOTE(AngelG @ 2013 04 04, 08:36)
Aciu  4u.gif  o tos 28 dienos skaiciuojasi nuo ju issiustos prekes dienos ar kai as gavau? Si karta ir ilgai negavau prekiu.
Zinote, dar pagalvojau. O visada grazina pinigus? Nes paziurejau , kad daugelis merginu parduoda drabuzelius g.gif

jeigu ju kalte grazina, jeigu ne ju kalte, o tamstai nebepatinka nusipirktas rubas pamacius gyvai,geriau pardavinet,nes uz siuntima nesumokes.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 04, 11:06)
jeigu ju kalte grazina, jeigu ne ju kalte, o tamstai nebepatinka nusipirktas rubas pamacius gyvai,geriau pardavinet,nes uz siuntima nesumokes.

Tai jau geriau aš sumokėsiu už siuntima, nei vargsiu kol parduosiu ax.gif
Atsakyti
Mergaites, ar yra kam dinge siuntinukai? Siandien dvi savaites nuo prekiu issiuntimo sueina, bet nesulaukiu, visada per savaite gaudavau.
Atsakyti