Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Ateina lapelis iš pašto,kad pašte jau jūsų laukia siuntinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 17, 15:32)
10% kokiu  biggrin.gif kaip ir Valentino dienos progai.. man irgi reikia kodo labai  ax.gif gerai butu bent 20,ar 25%  ax.gif

biggrin.gif
O gimtadieniui siuncia koki asmenini? nebepamenu...
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2013 03 17, 17:15)
biggrin.gif

siuncia, 10 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 17 kovo 2013 - 18:00
QUOTE(prettiness @ 2013 03 17, 15:15)
biggrin.gif

man sio men gimtadieni atsiunte 10proc, nieko gero smile.gif
Atsakyti
gal kuri esate pirkusios šitą suknelę?
http://www.asos.com/...s...3&clr=Black
užsakiau draugei 8 dydį (jos 36) tai nei per kur neįtilpo sad.gif
Dabar galvoju imt 10 ar net gal 12 dydį? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2013 03 19, 15:06)
gal kuri esate pirkusios šitą suknelę?
http://www.asos.com/...s...3&clr=Black
užsakiau draugei 8 dydį (jos 36) tai nei per kur neįtilpo sad.gif
Dabar galvoju imt 10 ar net gal 12 dydį? kaip manot?

O kaip suknelės kokybė? Panašios medžiagos suknelę ir aš planuoju užsisakyti, bet aš su 36 planuoju 10 dydį imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 19, 16:35)
O kaip suknelės kokybė? Panašios medžiagos suknelę ir aš planuoju užsisakyti, bet aš su 36 planuoju 10 dydį imti ax.gif

aš panašią turiu, tai kokybė nėra stebuklinga, bet už tokią kainą nėra ko labai norėti. Be to, juk ne kasdien tampysi, o pasipuošti vakarui labai liuks smile.gif aš su 36d VISADA imu 10 dydį ir nei karto nesu nusivylusi. Žinoma, dar priklauso nuo medžiagos, modelio. Bent jau man "size guide" duoti matmenys visiškai atitinka.

Tarkim prie vero modos drabužių visada rašo taip: 36/S = 10UK smile.gif
Atsakyti
Tą suknelę draugė tik pasimatavo... iš pirmo žvilgsnio man ji pasirodė gan kokybiška, turi ir pamušaliuką, o kaip nešiojasi, tai nzn...

Tai jaučiu reikia imti 10, nes pasižiūrėjus į jų size chart, pagal cm tikrai, kad 36 atitiktų 10 dydį, o ne kaip jie raso 8, tai 36 europinis smile.gif
Atsakyti
asos koduko gi neduoda?Užsakiau mergaitei batukus 17d. ir dar negavo...ar gali b8ti,kad neateis?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 29, 17:30)
asos koduko gi neduoda?Užsakiau mergaitei batukus 17d. ir dar negavo...ar gali b8ti,kad neateis?

ateis smile.gif
as 14d dar laukiu g.gif
Atsakyti
Aš ir laukiu nuo pirmadienio, žiūresiu kada gausiu ax.gif
Atsakyti
Labas merginos, turiu grazinti suknele nes atsiunte visiskai kito modelio . Sakykite siunciant atgal turiu grazinimo adreso lipduka uzklijuoti ant to paties ipakavimo maiselio ? . Lipduka klijuoti vietoj mano nurodyto adreso , visokiu kodu? Savo adresa turiu nurodyti? Aciu
Atsakyti