Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Enimdreja @ 2013 03 06, 07:49)
Labas rytas, merginos, aš truputį ne į asos temą noriu pasiteirauti, gal kas žinote dar panašių parduotuvių kaip asos? ta prasme, kad nemokamas siuntimas ir panaši grąžinimo politika ax.gif

būčiau dėkinga

Kiek žinau javari.de siunčia nemokamai, bet asmeniškai nebandčiau ax.gif
Atsakyti
Gavau situos Denim Look Leggings - nieko ypatingo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2013 03 06, 06:49)
Labas rytas, merginos, aš truputį ne į asos temą noriu pasiteirauti, gal kas žinote dar panašių parduotuvių kaip asos? ta prasme, kad nemokamas siuntimas ir panaši grąžinimo politika ax.gif

būčiau dėkinga

QUOTE(Vitalma @ 2013 03 06, 10:10)
Kiek žinau javari.de siunčia nemokamai, bet asmeniškai nebandčiau ax.gif

Visi javariai siunčia nemokamai, bet tai avalynės ir galanterijos parduotuvė smile.gif Dar nemokamai siunčia nextdirect, newlook nuo 55 svarų nemokamai, riverisland kartais nemokamai siunčia...
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 04, 12:32)
Laba, gal kas esat panašią suknelę pirkusios?
http://www.asos.com/...T.ac=rec_viewed
Seilę varvinu ir bijau pirkt, ar realiai tokia pat graži ir ant kūno maloni g.gif
Beje gal kokį koduką turit ?

aš esu pirkus tokią suknelę. Medžiaga manau ta pati bus, kaip ir jūsų klausiamos. Tai galiu pasakyt kokybė yra baisi, po pirmo užsidėjimo pradėjo lįst elastano siūlai, kuo toliau tuo daugiau. Po šitos suknelės į Asos ženklo prekes žiūriu nepatikliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 03 08, 18:24)
aš esu pirkus tokią suknelę

jūsiškė irgi labai graži rolleyes.gif bliamba bandau pirkti ir nepriima Visa electron kortelės, matyt nelemta man jos įsigyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2013 03 06, 11:01)
Gavau situos Denim Look Leggings - nieko ypatingo  schmoll.gif

Tai jie ir is foto neatrodo,kad butu ypatingi labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2013 03 08, 15:42)
International10
10% kodukas thumbup.gif

Nebegalioja, gal yra koks galiojantis? laba reikia! 4u.gif
Atsakyti
sitas galiojo tik iki kovo 9d, kol kas jokio ner galiojancio Lietuvai ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 12, 09:15)
jūsiškė irgi labai graži  rolleyes.gif bliamba bandau pirkti ir nepriima Visa electron kortelės, matyt nelemta man jos įsigyti verysad.gif

Tai jos ir neturi priimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 03 13, 11:38)
Tai jos ir neturi priimti  ax.gif

Tai kad ju sarase yra tokia kortele, bet kaip suprantu reiks isigyti virtuon kortele.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 13, 10:56)
Tai kad ju sarase yra tokia kortele, bet kaip suprantu reiks isigyti virtuon kortele.

Tinka tik Anglijos bankù išduotos Visa Electron. Nebūtinai virtuon wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
merginos, aš noriu dar paklausti. Asos siuntinukus reikia pašto skyriuje atsiimti ar ne? g.gif ar iš pašto ateina koks išrašas, kai gauta siunta?
Atsakyti