Merginos, jeigu noriu sau viena kosmetikos priemone is asos uzsakyt su Express delivery (skubiai reikia), per kokia kurjeriu tarnyba atsius? DPD? Ar kokia kita?
QUOTE(vaniline24 @ 2013 02 21, 13:18)
Aciu merginos.
Cia truputi ne i tema- ar yra pirkusiu sios firmos sukneliu is ebay? Ar istikruju galima netycia atsisiust kopija?
Cia truputi ne i tema- ar yra pirkusiu sios firmos sukneliu is ebay? Ar istikruju galima netycia atsisiust kopija?
manau, kad asos neapsimoka padirbinėti
QUOTE(daffni @ 2013 02 19, 22:48)
O kaip jums sita suknute? nes supratau, kad prekes jau gavote. gal pasirodytumet gyvai. foto man jinai labai dailiai atrodo, idomu kokia realiai ta medziagyte. Koki dydi emet?
Parkeliavo, rodausi - 12 dydis. Smagi, nors tas sijonas galėtų mažiau parauktas būti ties liemeniu, dabar šiek tiek pūpso.
Kita - irgi viskas ok, bet jau ta apykaklė Paltinės medžiagos, graužia kaklą, tikrai be jos nešiosiu
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 20:35)
Parkeliavo, rodausi - 12 dydis. Smagi, nors tas sijonas galėtų mažiau parauktas būti ties liemeniu, dabar šiek tiek pūpso.
Visai gražu Ir sakyčiau labai lieknina, tikrai neatrodo, kad nešioji 12 dydį
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 21, 20:06)
O kaip reikia atrodyti, nešiojant 12 dydį? Dydis kaip dydis - batai ar 37, ar 40 d. atrodo taip pat, kol nesustatyti šalia vieni kitų
QUOTE(kovo @ 2013 02 21, 15:36)
O man dabar nebeveikia, ar gali būti kad antrą kartą perkant nebeveikia, nes ryte jau pirkau
Kodai tik vieną kartą veikia.
QUOTE(BabyGirl @ 2013 02 21, 16:11)
Merginos, jeigu noriu sau viena kosmetikos priemone is asos uzsakyt su Express delivery (skubiai reikia), per kokia kurjeriu tarnyba atsius? DPD? Ar kokia kita?
Man kai kartą siuntė per kurjerius, bet ne express siuntinys buvo, tai siuntė per dpd.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 23:31)
O kaip reikia atrodyti, nešiojant 12 dydį? Dydis kaip dydis - batai ar 37, ar 40 d. atrodo taip pat, kol nesustatyti šalia vieni kitų
Graziai atrodot, uzsinorejau ir as
O kokio jus ugio?
Modeliui asos puslapy atrodo labai trumpa priekyje,o manekene uz mane spryndziu zemesne.
Ji su pamusalu, nepersimato?
QUOTE(dilgelyt @ 2013 02 22, 11:47)
Graziai atrodot, uzsinorejau ir as
O kokio jus ugio?
Modeliui asos puslapy atrodo labai trumpa priekyje,o manekene uz mane spryndziu zemesne.
O kokio jus ugio?
Mano ūgis 172 (lygiai, kaip to modelio, bet ji vilki 8 dydį, o aš 12). Su pamušalu - juodu, maloniu kūnui, labai patogiai viskas padaryta. Persimato tik tai, kas turi persimatyti - rankovės, nutįsusi "uodega". Žodžiu, šita suknyte aš labai patenkinta. Spalvos atitinka, neiškraipytos.
Dukra šiandien gavo šitą - dabar ji, kaip suprantu, perkelta čia. Tai tas antrasis vaizdas jau labiau atitinka tikrovę. Spalva melsvesnė, nei nuotraukose, medžiagėlė skysta, kaip apatinukas, viršutinė dalis persišviečia (nors pirmoje nuorodoje, pagal kurią pirkau, atrodė, kad ten smėlio spalvos pamušaliukas). Ir baisiai elektrinosi, kai matavosi. Pasiliks, sutampys vasarą, bet bent jau mane nuvylė.
Gal kuri turit sita megztuka?
http://www.asos.com/...spx?iid=2694674
Turiu paksutini isimetusi i krepseli, bet dvejoju Modelis patinka, bet bijau,kad gali labai veltis, rinkti pukus ir kita geri .. Idomu kaip kokybe jo?
http://www.asos.com/...spx?iid=2694674
Turiu paksutini isimetusi i krepseli, bet dvejoju Modelis patinka, bet bijau,kad gali labai veltis, rinkti pukus ir kita geri .. Idomu kaip kokybe jo?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 18:35)
Kita - irgi viskas ok, bet jau ta apykaklė
apykakle tai tikrai baisiai atrodo,o cia gal man asmenine antipatija apykaklems tokioms
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 21, 19:06)
12 dydi turbut jau skaitot plus size?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 23, 11:16)
Prašom parodyti, ką
Jusu paskutine maxi suknele super Nepasiemiau sau tiek daug kaip issireiskiau, tik turejau plana nieko nepirkt, nes namuose ir taip spintos luzta Viska jau gavau isskyrus Tangle Teezer, viskuo patenkinta, tik aukstakulnius grazinsiu
QUOTE(ra2ga @ 2013 02 24, 15:24)
bandziau - neveikia. palauksiu gal dar kokiu kodu bus
meginkit sita
ASOSISSORRYVIPS - 25 proc. taip pat