Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Merginos, jeigu noriu sau viena kosmetikos priemone is asos uzsakyt su Express delivery (skubiai reikia), per kokia kurjeriu tarnyba atsius? DPD? Ar kokia kita?
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2013 02 21, 13:18)
Aciu merginos.
Cia truputi ne i tema- ar yra pirkusiu sios firmos sukneliu is ebay? Ar istikruju galima netycia atsisiust kopija?

manau, kad asos neapsimoka padirbinėti
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 02 19, 22:48)
O kaip jums sita suknute? nes supratau, kad prekes jau gavote. gal pasirodytumet gyvai. foto man jinai labai dailiai atrodo, idomu kokia realiai ta medziagyte. Koki dydi emet?
4u.gif

Parkeliavo, rodausi - 12 dydis. Smagi, nors tas sijonas galėtų mažiau parauktas būti ties liemeniu, dabar šiek tiek pūpso.

user posted image

Kita - irgi viskas ok, bet jau ta apykaklė doh.gif Paltinės medžiagos, graužia kaklą, tikrai be jos nešiosiu schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 20:35)
Parkeliavo, rodausi - 12 dydis. Smagi, nors tas sijonas galėtų mažiau parauktas būti ties liemeniu, dabar šiek tiek pūpso.

Visai gražu thumbup.gif Ir sakyčiau labai lieknina, tikrai neatrodo, kad nešioji 12 dydį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 21, 20:06)
Visai gražu  thumbup.gif Ir sakyčiau labai lieknina, tikrai neatrodo, kad nešioji 12 dydį schmoll.gif

O kaip reikia atrodyti, nešiojant 12 dydį? lotuliukas.gif Dydis kaip dydis - batai ar 37, ar 40 d. atrodo taip pat, kol nesustatyti šalia vieni kitų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 21 vasario 2013 - 22:33
QUOTE(kovo @ 2013 02 21, 15:36)
O man dabar nebeveikia, ar gali būti kad antrą kartą perkant nebeveikia, nes ryte jau pirkau g.gif

Kodai tik vieną kartą veikia.

QUOTE(BabyGirl @ 2013 02 21, 16:11)
Merginos, jeigu noriu sau viena kosmetikos priemone is asos uzsakyt su Express delivery (skubiai reikia), per kokia kurjeriu tarnyba atsius? DPD? Ar kokia kita?

Man kai kartą siuntė per kurjerius, bet ne express siuntinys buvo, tai siuntė per dpd.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 23:31)
O kaip reikia atrodyti, nešiojant 12 dydį?  lotuliukas.gif Dydis kaip dydis - batai ar 37, ar 40 d. atrodo taip pat, kol nesustatyti šalia vieni kitų  tongue.gif

Graziai atrodot, uzsinorejau ir as smile.gif
O kokio jus ugio?
Modeliui asos puslapy atrodo labai trumpa priekyje,o manekene uz mane spryndziu zemesne.
Ji su pamusalu, nepersimato?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 02 22, 11:47)
Graziai atrodot, uzsinorejau ir as  smile.gif
O kokio jus ugio?
Modeliui asos puslapy atrodo labai trumpa priekyje,o manekene uz mane spryndziu zemesne.
Ji su pamusalu, nepersimato?

Mano ūgis 172 (lygiai, kaip to modelio, bet ji vilki 8 dydį, o aš 12). Su pamušalu - juodu, maloniu kūnui, labai patogiai viskas padaryta. Persimato tik tai, kas turi persimatyti - rankovės, nutįsusi "uodega". Žodžiu, šita suknyte aš labai patenkinta. Spalvos atitinka, neiškraipytos.

Dukra šiandien gavo šitą - dabar ji, kaip suprantu, perkelta čia. Tai tas antrasis vaizdas jau labiau atitinka tikrovę. Spalva melsvesnė, nei nuotraukose, medžiagėlė skysta, kaip apatinukas, viršutinė dalis persišviečia (nors pirmoje nuorodoje, pagal kurią pirkau, atrodė, kad ten smėlio spalvos pamušaliukas). Ir baisiai elektrinosi, kai matavosi. Pasiliks, sutampys vasarą, bet bent jau mane nuvylė.
Atsakyti
Gal kuri turit sita megztuka?
http://www.asos.com/...spx?iid=2694674
Turiu paksutini isimetusi i krepseli, bet dvejoju ax.gif Modelis patinka, bet bijau,kad gali labai veltis, rinkti pukus ir kita geri .. smile.gif Idomu kaip kokybe jo?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 21, 18:35)
Kita - irgi viskas ok, bet jau ta apykaklė doh.gif

drinks_cheers.gif apykakle tai tikrai baisiai atrodo,o cia gal man asmenine antipatija apykaklems tokioms unsure.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 21, 19:06)
Visai gražu  thumbup.gif Ir sakyčiau labai lieknina, tikrai neatrodo, kad nešioji 12 dydį schmoll.gif

12 dydi turbut jau skaitot plus size? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 02 23, 11:16)
Prašom parodyti, ką  ax.gif

Jusu paskutine maxi suknele super 4u.gif Nepasiemiau sau tiek daug kaip issireiskiau, tik turejau plana nieko nepirkt, nes namuose ir taip spintos luzta biggrin.gif Viska jau gavau isskyrus Tangle Teezer, viskuo patenkinta, tik aukstakulnius grazinsiu g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 02 24, 15:24)
bandziau - neveikia. palauksiu gal dar kokiu kodu bus  smile.gif

meginkit sita

ASOSISSORRYVIPS - 25 proc. taip pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 24 vasario 2013 - 15:32