idomu apie ta ozo....perziurejau, ar nebus tik dar viena reklama, ypac jei tai dideli pinigai???
siaip tai nieko jei Tiesa TAI BUTU....
As irgi skeptiskai ji ivertinau dar pastebint, kad kinietiski rasmenys ant jo... O kinieciai net kiausinius dirbtinius padaro, tai jau jie kaip iliuzionistai pagarseje - NEPASITIKIU eilini kart
QUOTE(Knisliukas @ 2013 01 24, 03:45)
Jusu temoj esu naujoke, bet jau kuri laika vis paskaitineju.
na kadangi dar seima valgo mesa tai ir ja, zuvi ir as dar valgau ,kruopas nepatikesit kiek ten gerio iseina is ju, riesutai...
na kadangi dar seima valgo mesa tai ir ja, zuvi ir as dar valgau ,kruopas nepatikesit kiek ten gerio iseina is ju, riesutai...
sveika prisijungusi
dėl to prietaiso, šiaip jau parašyta "fruit-vegetable cleaner". tai reikštų vaisiai ir daržovės. Jeigu tiktų mėsai ir žuviai kažkaip kitaip turėtų vadintis. Kadangi tai kiniečių gamyba, linkiu laimės prekiaujantiems šiuo įrenginiu, bet aš tikrai nepirksiu. Tik pamatau China ar Kinija, man viduj užsiblokuoja - į tą pusę net pažiūrėti negaliu. Be to, jeigu tiek visko bloga išvalo, kaip tada žinot, ar nepašalina ir gerų dalykų? Na bet kiekvienam savo, čia tik mano tokia nuomonė.
Gal kas vartėt Gražinos Gum knygą apie žaliavalgiškus kalėdinius valgius? Ar verta įsigyti? Vakar pasižiūrėjau, kad dar viena žaliavalgiškų patiekalų knyga Olgos Dzindzeletos tuoj išeis iš leidyklos. Įdomu, ar perkat knygas, susijusias su žaliavalgyste? Jei taip, kokias dažniausiai pavartot ir/ar panaudojat?
Dėl Kinijos.. dabar praktiškai viskas gaminama Kinijoje, tik arba apie tai aiškiai pasakoma apie pakuotės, raba ne.. Man tai baisiai gąsdina nes ir man Kinija asocijuojasi su ypatingai -ema kokybe ir perpardavėjų užkelta kaina
QUOTE(Tautosaka @ 2013 01 24, 21:17)
sveika prisijungusi
Gal kas vartėt Gražinos Gum knygą apie žaliavalgiškus kalėdinius valgius? Ar verta įsigyti? Vakar pasižiūrėjau, kad dar viena žaliavalgiškų patiekalų knyga Olgos Dzindzeletos tuoj išeis iš leidyklos. Įdomu, ar perkat knygas, susijusias su žaliavalgyste? Jei taip, kokias dažniausiai pavartot ir/ar panaudojat?
turiu šitą knygą. man jinai patiko ir daug ką darau, tik prekinė išvaizda patiekalų skiriasi gerai, kad viskas aiškiai ir paprastai parašyta. tik klaidų bišk privelta - kai kur parašyta, kad reikia 50 g. imbiero miltelių (gal ir imbiero...). ai, žodžiu, aš dedu pagal skonį, nes įvarius 50 g. kaži kaip ten būtų..
o šiaip tai naudinga knyga, bent jau man
Sveikutes, na aisku , kas netiki nepriversiu tiketi o mano ne toks tikslas buvo, tik norejau pasidali ti, ka atradau, naudoju...pastebejau..
Vanduo daug skanesnis nei is krano, tas pats kalafijoras, net skonis kazkaip geresnis, obuolys sviezumu kvepia..as juo dziaugiuosi o kad kinija nerodiklis...dazniausiai uzsakovai buna ir italai, vokieciai ar kas tik nori , o gaminama kinijije, nes ten pigi darbo jega, bet kokybes natspindi tai. Beto preke nepigi... Gaminys patentuotas, , gavus sveikatos apdovanojimus ir pan, ir tai nebuvo daiktas , kad pamaciau ir pirkau, po pusmecio ji isigyjau, vis ziurejau , galvojau.. O daugiau apie kompanija , poveiki ozono galite cia paskaityti .....
http://www.tianshi.p...ozonatorius.htm
Tai va tiek
Siandien isgirdau is vienos pazystamos pastebejima, kad reikia sultis skiesti su vandeniu , taip mazesnis poveikis dantim? Ar girdejote tai? As kazkaip suabejijau tuo...nors geriam mes per siaudeli patys , nes tai zinau , kad maziau veikia, nes nera tokio didelio salycio su dantim.Ka jus manot ?
Vanduo daug skanesnis nei is krano, tas pats kalafijoras, net skonis kazkaip geresnis, obuolys sviezumu kvepia..as juo dziaugiuosi o kad kinija nerodiklis...dazniausiai uzsakovai buna ir italai, vokieciai ar kas tik nori , o gaminama kinijije, nes ten pigi darbo jega, bet kokybes natspindi tai. Beto preke nepigi... Gaminys patentuotas, , gavus sveikatos apdovanojimus ir pan, ir tai nebuvo daiktas , kad pamaciau ir pirkau, po pusmecio ji isigyjau, vis ziurejau , galvojau.. O daugiau apie kompanija , poveiki ozono galite cia paskaityti .....
Tai va tiek
Siandien isgirdau is vienos pazystamos pastebejima, kad reikia sultis skiesti su vandeniu , taip mazesnis poveikis dantim? Ar girdejote tai? As kazkaip suabejijau tuo...nors geriam mes per siaudeli patys , nes tai zinau , kad maziau veikia, nes nera tokio didelio salycio su dantim.Ka jus manot ?
QUOTE(Knisliukas @ 2013 01 25, 15:01)
Sveikutes, na aisku , kas netiki nepriversiu tiketi o mano ne toks tikslas buvo, tik norejau pasidali ti, ka atradau, naudoju...pastebejau..
Tai va tiek
Tai va tiek
aš girdėjau, kad sultis reikia skiesti vandeniu, kad ndirgintų skrandžio. Gal čia tiesiog priklauso nuo to, kur silpna vieta - dantys, skrandis ar pan.
Sveikos, as esu susizavejusi zaliavalgyste, vis paskaitineju jusu foruma.Esu patyrus teigiama sios mitybos poveiki, todel vel noriu prie to sugryzti. Siuo metu zalumynus auginuosi ant palanges tai kvieciu ir saulegrazu zelmenys, pasirodo kad juos paprasta auginti, nereikia jokiu daigyklu, stiklainis su subadytu dangteliu, o veliau suberiu ant zemes i plastikinius indelius nuo rukalos ar spinatu.Laukiu pavasario pirmuju dilgeliu ir garsvu
QUOTE(Jurgitele22 @ 2013 01 26, 08:19)
Sveikos, as esu susizavejusi zaliavalgyste, vis paskaitineju jusu foruma.Esu patyrus teigiama sios mitybos poveiki, todel vel noriu prie to sugryzti. Siuo metu zalumynus auginuosi ant palanges tai kvieciu ir saulegrazu zelmenys, pasirodo kad juos paprasta auginti, nereikia jokiu daigyklu, stiklainis su subadytu dangteliu, o veliau suberiu ant zemes i plastikinius indelius nuo rukalos ar spinatu.Laukiu pavasario pirmuju dilgeliu ir garsvu
as irgi planuoju daigintis seklas pagal sita nuoroda ... kviecius auginuos db ant palanges, vienas siandien ryte islindo man ziauriai gaila pinigu moket maximoj uz pluosteli spinatu ar kt taip laukiu, kada baigsis ziema ir lauke prades lysti zalumynai
o tai kiek jau taip imanoma tu spinatu prisiaugint balkone ar kur kad pigiau butu?
) oj negaliu, given444, jau net juokinga. Sukritikuot visada lengva, o tu pasiūlyk kažką geresnio prieš kritikuodama
Saulegrazas mes irgi auginam, skanu lengvai auga, nebrangu, skanu, maistinga, zalia, sava.. ir svogunu laiskai jau zaliuoja
Saulegrazas mes irgi auginam, skanu lengvai auga, nebrangu, skanu, maistinga, zalia, sava.. ir svogunu laiskai jau zaliuoja
QUOTE(Algyte @ 2013 01 26, 16:00)
pas mane svogunai irgi zaliuoja