QUOTE(inguckiene @ 2013 06 30, 20:56)
<..>ar galima saldyti kameroje dilgeliu, garsvu, kiaulpieniu, spinatu lapus, kad rudeni ir ziema galeciau kokteilius is ju zaliuosius plakti?gal tie lapai netinkami saldymui?
Laba,
saldziau ana ziema ir sekmingai naudojau dilgeles, kiaulpienes, spinatus, gyslocius
Puikiai suejo Niekur neradau parasyta, kad netinkama.
Man asmeniskai net skaniau buvo i kokteilius saldyti nei dziovinti (turejau ir tokiu).
Ta proga, isgryninusi savo poreikius, dziovintuva sekmingai pardaviau ir isigijau siam sezonui jau 406 l talpos Liebherr saldikli (anais m. turejau menkuti kita 80 l talpos, tai katino asaros buvo...): tai jau prisisaldziau spinatu, kiaulpieniu ziedu, lapu, zemuogiu, dilgeliu, braskiu. Dabar avietes ir melynes prasidejo: yra ka idet.
Zodziu, jei trumpai, as tai UZ saldyma:)
QUOTE(MamaMamaMama @ 2013 07 01, 00:07)
Mano pasiulymas ne saldyti, o dziovinti. Taip ir medziagu daugiau isliks ir saldiklis neapsikraus.
O koks cia saltinis teigia, kad saldant medziagu islieka maziau nei dziovinant?