QUOTE(Tautosaka @ 2013 06 24, 20:17)
Viena, kai žmonės skaičiuoja kalorijas dėl sveikatos būklės, dėl įdomumo, bet kai sužinau, kad dėl išvaizdos, man pasidaro liūdna... Juk ne kiekvieną maisto produktą mūsų organizmas pasisavina vienodai. Tarkim riebalai: aliejaus stiklinė ir avokadų (kas skaičiuoja kalorijas - pasiskaičiuokit, kiek atitinka)... juk avokadus organizmas suvirškins žymiai greičiau, nors ir bus tas pats kalorijų skaičius. Be to, akivaizdu, kad ląstelės badauja - negauna joms reikalingų medžiagų. Mėsa čia ne prie ko, aš irgi jau senai mėsos nevalgau, ir sportuoju, ir gyvenimo tempas pas mane kaip tornadas - nieko panašaus nėra buvę.
Figūrą galima pakoreguoti sportuojant, pasieškok Jillian Michaels, TaeBo DVD, labai efektyvios programos, neturi užsispyrimo sportuoti viena, užsirašyk į Zumbos treniruotes.
Be to, jei koncentruosiesi tik į vieną kąžkokią tai dalį (ar mityba, ar sportas, ar psichinė būklė), vis vien nepasieksi gerų rezultatų. Turi žiūrėti pilną paveikslą, ir viskas jame turi derintis. Pavyzdžiui, pagal Frederic Patenaude, niekaip nenumesi "padangos" nuo pilvo, jeigu nesusitvarkysi su stresu.
tik nereikai man zumbu ir efektyviu treniruociu, net nematet kaip atrodau, as turiu PROFESIONALES treniruotes, o nuo zumbos nebent papai nukars ir pakusi be tonuso. nemoralizuokit manes, nes noriu atrodyt KUDA ir sportiska, man netinka JUSU gyvenimo tempas ir jusu kaloriju kiekis. Klausiau visai ne tu dalyku.
Papildyta:
Ne pas mane padangu jokiu ant pilvo esu kaulai ir raumenys, 88-64-92 apimtys mano. Ir nuo mano metodu ir treneres as afektyviai darausi tobulas linijas, tad norejau tik kaloringumo daigintu grikiu, o jei jum patinka gyventi su 2000 kcal, tai prasom, nekiskit man savo nuomoniu.