QUOTE(given444 @ 2013 04 25, 18:35)
chia seklas valgau, ir daigintus valgau, pupuoles daigintos labai skanios.
o vat anksciau kaip NEKEIsTA, valgiau ganetina bruda ir tikrai daugiau jegu buvo
ar cia tas adaptac periodas, bet blem neturiu kantrybes laukt
kai reikia sitiek visko daryti, ir pasiskaitai kad zmones be energijos ar su pastoviu alkio jausmu puse metu pravaiksto
nu kur dingo t
forumiete, kuri irgi uzsieny, ir su vyru abu nejaucia energijos visai....
given, gal Jums tiesiog NETINKA žaliavalgystė? Jau nebeiškenčiau... skaitau šią temą nuo tada, kai ji gyvuoja, tai toks jausmas, kad tik skundžiatės ir skundžiatės, kad tas negerai, anas negerai, energijos nėra, nesotu, o kaip kitoms sotu? o kaip kitoms pakanka, o jums ne? jei sotu, tai labai brangu, vėl negerai. tortai žaliavalgiški negerai, brangu (negana to, dar reikia pabrėžt būtinai, kad "oi, oi, tautosaka, turbūt labai brangiai atsiėjo tas tortas), salotos - negerai, nesotu, bananai - brangu, riešutai - nevalgot, avokadas - vėl beveik nevalgot, knygų milijoną skaitot ir vistiek nieko sau neprisitaikot... nesuprantu aš tokių žmonių, jei atvirai..
jau kurį laiką stebiu ir matau, kad tik skundžiatės. gal dar ne laikas žaliavalgystei??
Aš nesu 100% žaliavalgė, dažnai leidžiu sau atsigert kavos, mėgstu pieno produktus - ypač sūrį, bet jais nepiktnaudžiauju neatsisakau vyno prie kompanijos. daugiau jokių "nuodėmių" lyg ir nedarau. mėsos nevalgau 12 metų, saldumynai manęs netraukia, miltinių patiekalų jau irgi labai seniai nevalgau (nors jei darbas verčia padegustuoti, tenka save prievartauti), todėl mano kelias į žaliavalgystę, manau, kad labai natūralus. Sportuoju kasdien, labai aktyviai ir nuo mažens, dabar ruošiuosi maratonui, darbas - protinis, kūrybinis, bet tenka ir ne prie kompiuterio padirbėti, kartais net ir kiaurą parą, bet man energijos - pakanka, kartais net nežinau, kur jos dėt. tad mano nuomonė tokia - arba tinka organizmui, arba ne. Jei reikia save prievartauti (kokią susidariau nuomonę paskaičiusi given postus, gal dar ne laikas?)