tokios stovyklos labai naudingos pradedantiesiems ir abejojantiems. Mes labai esame prisirišę prie aplinkos, kurioje gyvename. Ten galime įsigyti tą, ten aną; iš spintelės ar šaldytuvo prigriebti ką skanaus. Kai esi išmestas į naują aplinką, žymiai lengviau paklusti naujoms taisyklėms. O ir sumokėjus tokią sumą pinigų, juk nelabai norisi mesti ir grįžti atgal namo. O per tokį laikotarpį pradedi pastebėti ir naujų taisyklių privalumus...
Mūsų mintys yra galingos, aš tuom tikiu... Todėl ir valgau viską su džiaugsmu, jeigu man pikta arba labai liūdna - iš vis į burną nieko neimu.
Tikiuosi nesikartojantį klausimą užduosiu, bet jeigu pasikartočiau nepykit
Iš kur perkat (geriausias kainos/kokybės santykis, na nežinau) chia sėklas kokteiliams ir ne tik? AČIŪ iš anksto
Iš kur perkat (geriausias kainos/kokybės santykis, na nežinau) chia sėklas kokteiliams ir ne tik? AČIŪ iš anksto
QUOTE(nostera @ 2013 04 10, 15:21)
Tikiuosi nesikartojantį klausimą užduosiu, bet jeigu pasikartočiau nepykit
Iš kur perkat (geriausias kainos/kokybės santykis, na nežinau) chia sėklas kokteiliams ir ne tik? AČIŪ iš anksto
Iš kur perkat (geriausias kainos/kokybės santykis, na nežinau) chia sėklas kokteiliams ir ne tik? AČIŪ iš anksto
Kaunas Vilniaus gatve
QUOTE(Tautosaka @ 2013 04 10, 00:45)
tokios stovyklos labai naudingos pradedantiesiems ir abejojantiems. Mes labai esame prisirišę prie aplinkos, kurioje gyvename. Ten galime įsigyti tą, ten aną; iš spintelės ar šaldytuvo prigriebti ką skanaus. Kai esi išmestas į naują aplinką, žymiai lengviau paklusti naujoms taisyklėms. O ir sumokėjus tokią sumą pinigų, juk nelabai norisi mesti ir grįžti atgal namo. O per tokį laikotarpį pradedi pastebėti ir naujų taisyklių privalumus...
Mūsų mintys yra galingos, aš tuom tikiu... Todėl ir valgau viską su džiaugsmu, jeigu man pikta arba labai liūdna - iš vis į burną nieko neimu.
Mūsų mintys yra galingos, aš tuom tikiu... Todėl ir valgau viską su džiaugsmu, jeigu man pikta arba labai liūdna - iš vis į burną nieko neimu.
Visiškai stinku ssu ta dalim dėl įmetimo į naują aplinką (tie kursai, kur brangesni, nuvažiuoji ir gyveni), bet ta valymosi 21 d. programa, tai tik keli susitikimai, kelioms valandoms, o visą kitą laiką namų sienos (su savom spintelėm ir šaldytuvais šalia ) aš šitą variantą komentavau labiau
Jūs šaunuolė, aš vis dar valgau, nes akys mato...
QUOTE("Ramune" @ 2013 04 10, 15:49)
Kaunas Vilniaus gatve
Gal galėtumėte tikslesnį adresą parašyti? (Čia arba AŽ). Ačiū.
QUOTE("Ramune" @ 2013 04 10, 15:49)
Kaunas Vilniaus gatve
na man iki kauno tolokai
gal kažkur yra gera kaina internete?
Gal kuri žinote, kaip skaniai paruošti grybus? Pamatau nuotraukoj, tai net silpna pasidaro, kaip noriu. Bet padarau pagal receptą, valgau - ir skonio nėra. Bandžiau su citrinos sultim ir tamari padažu.
QUOTE(Tautosaka @ 2013 04 11, 22:06)
Gal kuri žinote, kaip skaniai paruošti grybus? Pamatau nuotraukoj, tai net silpna pasidaro, kaip noriu. Bet padarau pagal receptą, valgau - ir skonio nėra. Bandžiau su citrinos sultim ir tamari padažu.
O jeigu su kokiom zolelem, laimo sultim ir alyvuogiu aliejum? Arba dziovinti su prieskoniais, kokius naudojat, maltinukai Niekad nebandziau is tikro, kartais marinuotu nusiperku, bet ir tai nelabai megstu
QUOTE(Tautosaka @ 2013 04 11, 21:06)
Gal kuri žinote, kaip skaniai paruošti grybus? Pamatau nuotraukoj, tai net silpna pasidaro, kaip noriu. Bet padarau pagal receptą, valgau - ir skonio nėra. Bandžiau su citrinos sultim ir tamari padažu.
Labas,
Na nezinau apie kokius grybus tu sneki,bet imesiu viena marinato receptuka,pagal kuri as marinuoju .Man tai labai skanu.
Marinuoti pievagrybiai.
Pora saukstu sojos padazo, saukstas citrinos sulciu, puse arbatinio saukstelio medaus arba agavos sirupo, truputelis pipiru, susmulkintas cesnakas ir krapai. Itrinti siuo padaziuku pievagrybius ir palikti juos per nakti ar kelioms valandoms. Pievagrybiai turi savybe viska sugerti i save. Taigi jie taps labai puikaus skonio Puikiai tinka deti i ivairias salotas, ar tiesiog valgyt kaip uzkanduka
QUOTE(FLAMEA @ 2013 04 12, 05:17)
Labas,
Na nezinau apie kokius grybus tu sneki,bet imesiu viena marinato receptuka,pagal kuri as marinuoju .Man tai labai skanu.
Marinuoti pievagrybiai.
Pora saukstu sojos padazo, saukstas citrinos sulciu, puse arbatinio saukstelio medaus arba agavos sirupo, truputelis pipiru, susmulkintas cesnakas ir krapai. Itrinti siuo padaziuku pievagrybius ir palikti juos per nakti ar kelioms valandoms. Pievagrybiai turi savybe viska sugerti i save. Taigi jie taps labai puikaus skonio Pjavascript:emoticon('')uikiai tinka deti i ivairias salotas, ar tiesiog valgyt kaip uzkanduka
Na nezinau apie kokius grybus tu sneki,bet imesiu viena marinato receptuka,pagal kuri as marinuoju .Man tai labai skanu.
Marinuoti pievagrybiai.
Pora saukstu sojos padazo, saukstas citrinos sulciu, puse arbatinio saukstelio medaus arba agavos sirupo, truputelis pipiru, susmulkintas cesnakas ir krapai. Itrinti siuo padaziuku pievagrybius ir palikti juos per nakti ar kelioms valandoms. Pievagrybiai turi savybe viska sugerti i save. Taigi jie taps labai puikaus skonio Pjavascript:emoticon('')uikiai tinka deti i ivairias salotas, ar tiesiog valgyt kaip uzkanduka
Laba, aciu uz receptuka, reikes isbandyti
P.s. ne i tema....as alpstu nuo skotisku terjeru
Labutės,
kadangi vartoju praktiškai tik atskirus produktus (nebemaišau), tai nėra poreikio jau visokiems tortams, užtepėlėms ir pan.
Žodžiu, gal ne į temą pradžia, bet trumpai norėjau pasakyti, kad padovanočiau
nedaug praimto sojos lecitino induką, praimtą saulėje džiovintų pomidorų induką, sezamo sėklų (lukštentų) maišiuką.
Gal kas negali sau leisti įsigyti ir norėtų išbandyti?
Rašykite asmeniškai - susitarsime dėl perdavimo.
Dėkoju už dėmesį
kadangi vartoju praktiškai tik atskirus produktus (nebemaišau), tai nėra poreikio jau visokiems tortams, užtepėlėms ir pan.
Žodžiu, gal ne į temą pradžia, bet trumpai norėjau pasakyti, kad padovanočiau
nedaug praimto sojos lecitino induką, praimtą saulėje džiovintų pomidorų induką, sezamo sėklų (lukštentų) maišiuką.
Gal kas negali sau leisti įsigyti ir norėtų išbandyti?
Rašykite asmeniškai - susitarsime dėl perdavimo.
Dėkoju už dėmesį
Ačiū Egliukasz ir FLAMEA Dariau, FLAMEA, pagal tavąjį receptą. Supjausčiau didelio portabela grybo kepurėlę ir į marinatą. Neiškenčiau , po dviejų valandų viską sušveičiau su malonumu. Būtent apie tokį skonį ir svajojau!!! Ačiū!!!! Dabar jau valgysiu )))
Nežinau, kas man čia pavasarį užėjo - tokių produktų, kur niekad gyvenime nesu valgiusi, užsimanau Vakar medaus korį nusipirkau, kol parsivežiau namo - ketvirtadalį suvalgiau... Atrodo, trūks plyš turiu suvalgyti tuojau pat.
Nežinau, kas man čia pavasarį užėjo - tokių produktų, kur niekad gyvenime nesu valgiusi, užsimanau Vakar medaus korį nusipirkau, kol parsivežiau namo - ketvirtadalį suvalgiau... Atrodo, trūks plyš turiu suvalgyti tuojau pat.