QUOTE(Tautosaka @ 2013 04 04, 16:29)
Valgyk su džiaugsmu, džiaukis, kad gali pajusti milijoną skonių, tikrų, neapdirbtų visokiais prieskoniais ar tuo labiau chemija, pamatysi, kaip viskas pradės keistis
gerai butu. valgau valgau tuos obuolius, ir jie baisiai man nepatinka. pilni chemijos. ir bananus ziauriai megstu, ketinu vien jais organizma savaite pamaitinti - bet velgi - jie ne is musu lietuveles, ar ne?
tasigi, nera NERA viskas taip paprasta.
egliukaz, uzuojauta ir supratimas
visgi, kiek ir nete skaiciau - socialine atskirtis zaliavalgysteje, - stipriausias dalykas
taip kad nesiek tu 100proc. nes atkrisi iki 20-30proc, ir pan. optimaliausia musu klimatui yra 70proc, ir galvos nesuk. skaiciau M.Golugan knygas - ir man patinko. beje, ir bregas gi ne simta proc zaliavalgis. o Campbell knyga. O shinyja knygos? visi pabrezia - kuo daugiau NEAPDOROTO MAISTO. ir taip jau gerai. su tuo simtu proc tasi - nenoriu as atkalbineti ne vienos, bet tikrai pati asmeniskai nenoriu gyventi kaip musu Tadas, 100proc lietuvos zaliavalgis,. kiekvienam - savas kelias
vel sugriztu prie to socialinio aspekto. gyvenime susidelioti reikia daug prioritetu. daugelis zmoniu grizo prie iprasto maisto, nes negalejo aukoti kitu dalyku, kurie labai siejosi su dorybemis. arba truksta pinigu visam tam reikalui (pas mus vaisiu kastrofines kainos ir perejus ant vaisiu, tai ypatingai pasijuto per kisene, tiek man, tiek beveik 10meciui vaikui), arba gyvenimo budas: laikas misijose, masinese zmoniu susiburimo vietose/renginiuose, stovyklose, armijoje ir tt. kur slaugai zmones, ir tt. gyvenimas internetuose, istaigose ir tt. zinai, kad negali mesti savo savanoriskos veiklose, arba nuolat keliauji, ir visur neprisitampysi vaisiu. nesinori kad maistas taptu gyvenime ir stabu. galu gale, juk tai ne agitacija atsisakyti to zalio maisto. tokiose vietose gali maitintis zaliai, bet tai niekada nebus 100procentinis variantas. o ar jo ir reikia?