QUOTE(Besishypsanti @ 2013 04 03, 14:44)
Būtų įdomi pavardė, gal nete bus info apie tai daugiau, įdomu kiek ji tų apelsinų išgerdavo ir pan.
Mattye Lee, pažiūrėjau, iš tikrųjų ji valėsi taip:
3 dienos vien vanduo
15 dienų šviežios apelsinų sultys. Ji daro 2 nulupti apelsinai plius 1 dalis vandens, viską suplaka Vitamix blendery. Gaunasi 3 puodeliai. Geria pakaitom su vandeniu.(Atsišviečiau tik šią dalį, pačio dienoraščio nešviečiau...
)
4-15 dienų kokteiliai/žali kokteiliai
Vėl perėjimas prie kieto maisto.
QUOTE("Ramune" @ 2013 04 04, 02:21)
Nu kai pamaciau daigykla
. Nemaniau, kad tokiu daiktu yra. Noriu tokios. Apipilsiu klausimukais Ar tu ja siunteisi ar pirkai kur Lietuvoje? Jeigu siunteisi - kiek plius dar kainavo siuntimas? JI ne elektrine?
siunčiausi, bet aš ne LT gyvenu, tad siuntimas skirsis... ne, ji ne elektrinė: paprastutė plastmasinė, iš keturių indelių, kurie užsimauna vienas ant kito. Dugne kiekvieno indelio mažutės skylutės, kad vanduo nubėgtų
Egliukasz, žinau, kad labai nesmagu, kai aplinkiniai, o ypač artimieji, nesupranta, kad nori gyventi kitaip. Kartais net ir norisi viską mesti, ir grįžti atgal prie "įprastinio" gyvenimo. Artimieji apsipras - duok jiems laiko, o aplinkiniai - vieną dieną jie yra šalia, kitą dieną - jų gali ir nebebūti... Vienas pavyzdys iš mano pavasario atostogų.. kaip jau sakiau, buvau tokioje vietoje, kur šviežių žalumynų nerasta. Eidavome valgyti į vietinį restoraną (tai ne tas pats, kas LT). Šeimyna užsisakydavo "normalaus" maisto, o į mane kaip į kokį aborigeną visi žiūrėdavo (net virėjai iškišdavo nosį kaskart pasižiūrėti, kas čia tokia nenormali), nes iš viso meniu neapdoroto maisto būdavo tik cezario salotos. Ir tai aš gi be padažo, be sūrio, be duonos... tik vienas romain salotas... ir vandenį su citrina. Na ir kas, pažiūrėjo savaitę, pagailėjo manęs ir pasibaigė... O šiaip, kuo ilgiau valgau neapdorotą maistą, tuo geriau jaučiuosi pati. Aplinkiniai (bendradarbiai, draugai, kaimynai) viską gi mato. Ir kas buvo netgi ypatingai priešiškai nusiteikę šiuo klausimu, dabar, nors ir nedrąsiai, vis pradeda klausinėti kas ir kaip... Geriausias pavyzdys esi pati. Valgyk su džiaugsmu, džiaukis, kad gali pajusti milijoną skonių, tikrų, neapdirbtų visokiais prieskoniais ar tuo labiau chemija, pamatysi, kaip viskas pradės keistis