OI NE NE NE..net neminekit tu riesutu ir datuliu...jau jos visur kisamos, todel net bloga, ir nuo saldumo, ir tas sunkumas... net figos per saldu, o datules visai nekalbu, norisi tokios mases - kuri butent, BUTENT, atitiktu sausainius, beveik nesaldzius sausainius...
Pritariu, Given.Man irgi saldumynai su tais indigrientai nusibodo iki negalėjimo.Aš dabar į duoniukus, ar kt saldumynus daugiau pradėjau dėti abrikoso.Neturiu kur įsigyti raw, dedu tradicinius išmirkytus.Bet kad galėčiau pailsėti nuo datulių ,slyvų ir figų Juos valgau vienus.Vieni gerai.
Kepu seimynai zasi, kvapas - nors is namu bek
O as prikirtau saldziosios bulves salotu ir sedziu patenkinta
Given, kazkaip nelabai isivaizduoju kuo galetum pakeisti 'baze' sausainiu be riesutu...Malti vienokie ar kitokie riesutai - 'miltai' vistiek neisvengiamai jauciu butu Na nebent kokiu seleneliu miltus - t.y. grudiniu ar seklu pagrindu bandyti darytis ? O tada kas butu 'risamoji' mase be dziovintu uogu ar vaisiu? Medus arba sirupas?
O as prikirtau saldziosios bulves salotu ir sedziu patenkinta
Given, kazkaip nelabai isivaizduoju kuo galetum pakeisti 'baze' sausainiu be riesutu...Malti vienokie ar kitokie riesutai - 'miltai' vistiek neisvengiamai jauciu butu Na nebent kokiu seleneliu miltus - t.y. grudiniu ar seklu pagrindu bandyti darytis ? O tada kas butu 'risamoji' mase be dziovintu uogu ar vaisiu? Medus arba sirupas?
Labai skaniai sausainiai atrodo )) niam niam...
Aš užmaišiau tešlą sausainiams: 1 puodelis kokosų miltų, 3/4 agavos sirupo, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 stevia ekstrakto, 1/3 kakavos sviesto ištirpdyto. Viską suplakiau blenderiu. Kadangi masė gavosi kremo konsistencijos, dar pridėjau kokoso drožlių, kad kočiotųsi kaip tešla. Išspaudžiau gėlytes, ir dabar džiūsta dehydratatoriuje. Ir nekepti skanūs man, bus matyt kas gausis...
Aš užmaišiau tešlą sausainiams: 1 puodelis kokosų miltų, 3/4 agavos sirupo, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos, 1/8 stevia ekstrakto, 1/3 kakavos sviesto ištirpdyto. Viską suplakiau blenderiu. Kadangi masė gavosi kremo konsistencijos, dar pridėjau kokoso drožlių, kad kočiotųsi kaip tešla. Išspaudžiau gėlytes, ir dabar džiūsta dehydratatoriuje. Ir nekepti skanūs man, bus matyt kas gausis...
va, mano sausainiai:
Gavosi kokosiniai )) nelabai mėgėja sausainių buvau anksčiau, labiau man tortai, bandelės patikdavo, bet šitie su arbata visai skanūs
Gavosi kokosiniai )) nelabai mėgėja sausainių buvau anksčiau, labiau man tortai, bandelės patikdavo, bet šitie su arbata visai skanūs
Moulenrouge, o tu saldzias bulves tiesiog vienas ir valgei??
Pirma karta maisiau jas i salotas. O dabar jau valgau kad ir vienas smulkiai pjaustytas - ziauriai man jos skanios
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 03 11, 16:39)
Kepu seimynai zasi, kvapas - nors is namu bek
MB siandien guliasa verda is jautienos
Papildyta:
Tautosaka, sausainiukai labai skaniai atrodo
As siandien avizu selenas maisiau su kakavos sviestu, kapotais riesutais, agavos sirupu, kakava ir kokoso drozlem, skaniai gan gavos
kvailas klausimas...jei neturiu dehidratoriaus..ar galima ant radiatoriaus padziovinti...?sudziutu? sausainiukai...
Gal orkaitej ant groteliu geriau butu
QUOTE(Tautosaka @ 2013 03 13, 19:00)
va, mano sausainiai:
LABAI geros isvaizdos, skonio manau irgi, bandysiu
QUOTE(given444 @ 2013 03 14, 18:29)
kvailas klausimas...jei neturiu dehidratoriaus..ar galima ant radiatoriaus padziovinti...?sudziutu? sausainiukai...
esu dziovinus duoniukus ir obuolius, pavyko man patiko, kad ten temp nedidele, nes orkaite mano tai nuo 50 laipsniu prasideda