1. energijos padidintos noriu, nes vietoj 2 kartu, planuoju eiti sportuoti 3 kartus per savaite
2. nagams ir plaukams pasibandyti, gal tikrai labai pades
Be to, kaip ir minejai...O GAL tikrai del to man cia luzineja viska,s kad is tu sukulturejusiu darzoviu ir vaisiu, kurie cia Lietuvoje naturaliai net neauga (bananai, apelsinai ir t.t.) o ypac ziema, negaunam mes tiek reikalingu mikroelementu kaip pries 1000 metu?
nu jo svarbu, priklausomybe neatsirastu...
beje, apie dumblius - labai Graham pries juos. zinau, tau Graham neprilipo, bet ....Graham sako, kad dumbliai mums svetimkunis. reikia pasitikrinti naturalu polinki produktui taip: jei negali jo valgyt tuoj pat, jis nebuvo tau sukurtas. neateisi, jis raso, nepaimsi is vandens toki dregna, brrr skonis.taigi. vaisiai anot jo ir geriausi. dar zoles visokios, sausumos. a. ir dar mes esam sausumos gyvunai - todel mums dumbliai netinka.
beje, aciu kad pasidalinai apie medu, cinamona. kazkaip pritiko man, ir nebedievinu siu produktu, isvis juos ilgainiui isbrauksiu. deja, teks isbraukt ir kokoso sviesta, isvis produktus su tuo susijusius, del moraliniu dilemu - internete pilna info
o del vyno...kaip MR, gali gerti, man vis smalsu...tarkim tu tokia zaliavalge, o as dar net ne tokia... bet sveikiau valgant ir valantis nuo visokiu toksinu, labai jautriai reaguoju i alkoholi.
snd sekmadienis, mociute vaisino vynu, as - kaip narkomane po vienos gero vyno taures...jauciu kazkada sokolado negalesiu valgyti, ir snckerso tame tarpe...baisu ir pagalvoti ant tiek nusisveikatinsiu, kad nualpsiu nuo bet ko taip gali buti? vot cia man vis neduodantis ramybes zaliavalgystes MINUSAS, JUOOODAS MINUSAS....
beje, apie dumblius - labai Graham pries juos. zinau, tau Graham neprilipo, bet ....Graham sako, kad dumbliai mums svetimkunis. reikia pasitikrinti naturalu polinki produktui taip: jei negali jo valgyt tuoj pat, jis nebuvo tau sukurtas. neateisi, jis raso, nepaimsi is vandens toki dregna, brrr skonis.taigi. vaisiai anot jo ir geriausi. dar zoles visokios, sausumos. a. ir dar mes esam sausumos gyvunai - todel mums dumbliai netinka.
beje, aciu kad pasidalinai apie medu, cinamona. kazkaip pritiko man, ir nebedievinu siu produktu, isvis juos ilgainiui isbrauksiu. deja, teks isbraukt ir kokoso sviesta, isvis produktus su tuo susijusius, del moraliniu dilemu - internete pilna info
o del vyno...kaip MR, gali gerti, man vis smalsu...tarkim tu tokia zaliavalge, o as dar net ne tokia... bet sveikiau valgant ir valantis nuo visokiu toksinu, labai jautriai reaguoju i alkoholi.
snd sekmadienis, mociute vaisino vynu, as - kaip narkomane po vienos gero vyno taures...jauciu kazkada sokolado negalesiu valgyti, ir snckerso tame tarpe...baisu ir pagalvoti ant tiek nusisveikatinsiu, kad nualpsiu nuo bet ko taip gali buti? vot cia man vis neduodantis ramybes zaliavalgystes MINUSAS, JUOOODAS MINUSAS....
Given, matt kaip nuo kavos koju nepakratau, taip ir nuo vyno
P.S. O zmogus, kai maudydavosi pvz negalejo pagraibyti ir paragauti jurzoliu pvz? Nes man tai jurzoles visokios skanu niam niam, tai va zmogau ir skonias... Gal as 'anam gyvenime' arciau vandens gyvenau ir tu dumbliu prisizvejodavau
P.S. O zmogus, kai maudydavosi pvz negalejo pagraibyti ir paragauti jurzoliu pvz? Nes man tai jurzoles visokios skanu niam niam, tai va zmogau ir skonias... Gal as 'anam gyvenime' arciau vandens gyvenau ir tu dumbliu prisizvejodavau
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 03 03, 20:05)
Given, matt kaip nuo kavos koju nepakratau, taip ir nuo vyno
gal tu undine buvai
QUOTE(Rdk @ 2013 03 03, 20:08)
gal tu undine buvai
Irgi variantas
Na bet as kazkaip va taip matyt placiau ziuriu nei Grahamas, jei rimtai. Tikiu, kad reikia zmogui kuo didesnio asortimento, kad gauti ivairesniu mikroelementu ir mineralu is skirtingu saltiniu 'del visa ko', kad nepritrukti nieko
mano energijos bomba - karališka želė (royal jelly). Užtenka mažučio šaukštelio - ir vėl ant kojų... nevartoju kasdien, bet būna, kai reikia kokį projektą užbaigti būtent iki tam tikros dienos, tai tenka ir naktim pasėdėt... va sekančią dieną labai praverčia. tai bičių produktas, turbūt ne visos ir valgytumėte...
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 03 03, 18:11)
Irgi variantas
reikia zmogui kuo didesnio asortimento, kad gauti ivairesniu mikroelementu ir mineralu is skirtingu saltiniu 'del visa ko', kad nepritrukti nieko
reikia zmogui kuo didesnio asortimento, kad gauti ivairesniu mikroelementu ir mineralu is skirtingu saltiniu 'del visa ko', kad nepritrukti nieko
bet tuomet medu ir cinamona reiktu iskaiciuoti ...kad ir kokie netobuli jie butu...ir dar raw mesa, ir raw zuvi
Nu nezinau given ka beatsakyti... Zodziu musyje laimejai Tu
QUOTE(given444 @ 2013 03 05, 01:45)
bet tuomet medu ir cinamona reiktu iskaiciuoti ...kad ir kokie netobuli jie butu...ir dar raw mesa, ir raw zuvi
Tai zaliavalgiai ir yra skirstomi y raw ir raw vegan, nes yra, kas ir valgo ta zalia mesa ir zuvy. Pasirinkimo laisve net raw maiste. Nes anksciau visur video tik raw food budavo. Dabar atsirado butent pabrezimai - raw, raw vegan, fruitarian ir t.t. Dabar kaip tik knyga pradejau skaityt apie raw kontraversijas, tai jie ten bent y kelias rusis Amerikoje skirstomi priklausomai nuo to, ka valgo
raw lasisa man niam niam.....bet jau del morales bandau atsisakineti.....
Given444, man kartais veganyste atrodo siek tiek fanatiska. Gi galbut grudu, darzoviu auginime irgi gyvunai nukencia. Tai ka, tada jau nieko nebevalgytumet?As juk pati mesos ir zuvu nevalgau, man ir skanu nebuvo tie dalykai jau pastaruosius kelis metus. Bet tiesiog kartais susimastau, nes zemdirbyste irgi sunkus darbas arkliams, ir t.t. Bjaurus padaras tas zmogus Nezinau, ar matet apie kailiu ferma Kinijoj, bet mane tai visiskai nuzude
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 03, 16:34)
As irgi pasiskaiciau, radau parduotuve, kur 480 ml kainuoja £25. Parasykit atsiliepimus, gal man del skydliaukes visai nieko butu pagert Beje, radau kvieciu zelmenu sultis..Saldytas Kazi kiek ten visko islieka jas uzsaldzius ir vel atsildzius Visai patogu butu, vietoj daiginimo ir spaudimo, nes mano sulciaspaude tai nekazkas
Beje, nusipirkau Enpee blendery - geras zveris Tfu tfu kolkas patenkinta
Beje, nusipirkau Enpee blendery - geras zveris Tfu tfu kolkas patenkinta
Sveika. Šaldytose sultyse vitaminų nelieka , tadgeriau nemėtyti pinigėlių