Sveikos zaliavalges,
zaliavalgystej as dar visiska naujoke, menuo su trupuciu kaip bandau toki maitinimosi buda, kartu su visa seima, aisku dar tik ieskau receptu, bandom viena bandom kita, bet kazkoks nusivylimas mane ima. Nusprendem pamazu pereit prie tokio maitinimosi budo, nes nuolat blogai jautemes, apsunke, sutine, be upo, be energijos... Vaikams sakyciau matosi ryskus pagerejimos, jos be galo energingos, zvalios, priaugo svorio (siaip kudenos labai), pagerejo apetitas. Deja vyras, labai svorio numete, nors jau ir taip toli grazu nestoras buvo, tiesiog suvyto kaip koks obuolys per sita menesi, energijos visai nebeturi, sunkaii darbe pratraukia diena, namie istisai iesko ka dar suvalgyt ir siaubingai jam pucia pilva
kas liecia mane, as saziningiausiai laikausi tos mitybos, bet priaugau 2kg papildomus, kai man jau ir taip reikejo numest, tiesa, oda labai pagrazejo, nebesijauciu istinus, nebera to tokio kuno sunkumo rytais, deja palikau siaubingai nervuota, daznai istinka kazkokios isterijos, kas mane labai gasdina, lygioj vietos pratrukstu
bandau kasdien sportuoti, po pusvalandi bent, bet po to jauciu didziuli nuovargi... zodziu nebeismanau ka daryt, gal kazka ne taip valgom, gal mums netinka ta zaliavalgyste..
Racione turim daug ivairiu salotu, lapiniu darzoviu,morkos bulves, kopustiniai visi, kadangi gyvenu italijoj tai pasirinkimas didelis, is vaisiu pagrinde bananai, obuoliai, citrusai, braskes, kazkaip sunkiai susikisam riesutus ir kruopas bei ankstinius, tiesiog per prievarta..
Po sio ryto zaliojo kokteilio, kuri vos neisvemiau, norejos nubegt i parduotuve ir nusipirkt koki mesos smota, kepta ir riebu
dar tebejauciu ta slykstu skoni ...
kas nors patarkit kaip ta maista valgoma padaryt ar itraukt kazka kas leistu jaustis sotiems ir laimingiems