QUOTE(MoulinRouge @ 2013 02 25, 09:59)
Galu gale apsisprendima del Vitamix'o nuleme tas 'kocelas' (jis LABAI gerai, kai mali 'klampesne' mase (o tokia mase gaunasi daznai naudojant sedona) arba darai riesutu sviesta, tai va man riesutu sviesto gaminimas buvo lemiamas faktorius)
Tai va, kad man labiausiai sitas ir imponuoja, nes zaliuosius kokteilius puikiai susiplaku ir su savo maziuku smoothie maker. Man reikia zveries, kuris sumaltu tuos riesutus greit. Tad geriau jau y viena sita investuot, negu kazkas zaliems kokteiliams, tada maisto procesorius riesutams, vel kazkas. Nes esu tikra, kad sita nusipirkus kitus daiktus, ka turiu dabar, galeciau ir ismest
Aciu labai uz nuomone, matyt reiks pasiryzt. Is pradziu bijojau tiek investuot, nes galvojau, kiek cia ilgai tokia mityba uzsiimsiu, bet kuo toliau, tuo rimciau viskas darosi, matyt tikrai pravers Aciu labai uz paskatinima, kaip sakant mano mintis garsiai patvirtinat
Beje, ar galima nevirtas pupeles ir avinzirnius sudaiginti iki valgomo lygio? Ta prasme, kad bus panasu, kaip virtos pupeles, tik astresnio skonio ir su daigeliais?Dabar dar naudoju virtas, bet noreciau pasidaryt raw humus, tik va butent man reikia, kas jas sumaltu iki tos konsistencijos