ane? per penkis metus??? hm. nu kazkaip neuzstrigo man. juk penkis metu tikrai VIEN bananu nevalge
as kaip ir tu - dar tikrojo kelio neatrandu, o ir tingiu - kas su mityba susije. man minusas ttame, kad jei iskart nutariu valgyt sau vien darzoves/vaisisu, NUOLAT/NUOLAT IMU GALVOTI APIE MAISTA. PATENKU I KOSMARA: protas/mintys sukasi, kada kur ir vel kada as valgysiu, ir ar uzteks, o ka rytoj, o siandien, ir ar turesiu energijos. nu blem, kaip man tas nepatinka. isvis manau taip: juk laime - tai kuo maziau galvoti apie ta maista. o as patenku i emoc spastus. juokas juokais, bet desimt metu atgal, studentavimo metais,kuomet pigu nesveika maista valgydavom (na, tik fastfudo ne - tai emociskai jauciaus nuo maisto daug maziau prklausoma, ISVIS NEGALVODAVAU APIE MAISTA.)
mesos ir zuvies ir pieno nevalgau del morales labiau, ir dziaugiuos jei nesivystys mano jokie augliai nuo gyvunines klime produktu.
o kepiniai yra mano silpnybe visgi - ne veltui kvieciai yra narkotinas visgi, galvoju o kuo jau sokoladas blogiau nei kvietiniai kepiniai ... net gydytojai verciau sako: jei jau norisi saldaus, geriau juodas sokoladas nei bandele....
juk jei narkt=otinas, tai abu, tiek kakavos pupeles, tiek kvieciai...bet gal sokoladas visgi geriau
knisliukas, super receptai, o tu pati ju ragauji, ar tu gryna zaliavalge?
Ne dar nesu, einu tik link to kelio...tai delto dar tokiu produktu paragauju...bet jauciuos tikrai super fiziskai....ir siaip kaip pridejau kokteliu zaliu, sulciu , daud salotu, vaisiu , jauciuos tikrai labai energinga, nu tikrai jauciu kaip veikia mano kuna tai teigiamai. Del to ir seimai isties ir siulau ta pati, ir tikrai neatsisako , kuo labai dziaugiuos.
Nevalgau mesos, kavos , kvieciu jau labai retai, nebent rugines duonos, traskuciai raw labai super .
Na dar meniu yra zuvies, kiausiniu retai , pieno produktu suris kartais....bet su laiku manau po biski ir ju neliks, vasara planuoju buti vien zaliavalge...nu ziuresim kaip seksis,,,bet man labai patinka tas maistas. Ir mane labai motyvuoja...
Given444 , o gal tau netinka tie bananai , gal tau kaip tik kaip vien ant ju uzsicillini noris kitokio maisto, o gal tu ivairink ta meniu, darzoviu daugiau itrauk, traskuti ta raw, blogiausius atveju gal tada geriau kokios avizines koses , ar kinvos, burnocio , na bus vienas patiekalas ne raw , bet matysi ant saves kaip tu jauties...gal nebesinores tu bandeliu. Nes koses tokiose sveiki angliavandeniai jie neleidzia sokinet staigiai cukruj ir ilgiau jautiesi sotus.
As kazkaip banana viena per diena su kokteiliu, man kazkaio obuoliai eina, nu isimyleje juos negaliu be ju... Man kazkaio darzoves eina, sultys mes dar tas spaudziam geriam. Kazkaip as tai kaip tik jauciu , kad einu teisinga linkme kas susije su maistu ir tikrai zinau , kad cia mano kelias... O del svorio sunku ka patarti, kazkaio niekad virsvorio neturejus ...
Tiesa , labai idomu straipsni skaiciau apie sveikata, tuos metabolizmus, imesiu jums , tikrai kazka naujo surasit
http://www.homosanit...a_prasideda_cia
QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 15:45)
ane? per penkis metus??? hm. nu kazkaip neuzstrigo man. juk penkis metu tikrai VIEN bananu nevalge
as kaip ir tu - dar tikrojo kelio neatrandu, o ir tingiu - kas su mityba susije. man minusas ttame, kad jei iskart nutariu valgyt sau vien darzoves/vaisisu, NUOLAT/NUOLAT IMU GALVOTI APIE MAISTA. PATENKU I KOSMARA: protas/mintys sukasi, kada kur ir vel kada as valgysiu, ir ar uzteks, o ka rytoj, o siandien, ir ar turesiu energijos. nu blem, kaip man tas nepatinka. isvis manau taip: juk laime - tai kuo maziau galvoti apie ta maista. o as patenku i emoc spastus. juokas juokais, bet desimt metu atgal, studentavimo metais,kuomet pigu nesveika maista valgydavom (na, tik fastfudo ne - tai emociskai jauciaus nuo maisto daug maziau prklausoma, ISVIS NEGALVODAVAU APIE MAISTA.)
mesos ir zuvies ir pieno nevalgau del morales labiau, ir dziaugiuos jei nesivystys mano jokie augliai nuo gyvunines klime produktu.
o kepiniai yra mano silpnybe visgi - ne veltui kvieciai yra narkotinas visgi, galvoju o kuo jau sokoladas blogiau nei kvietiniai kepiniai ... net gydytojai verciau sako: jei jau norisi saldaus, geriau juodas sokoladas nei bandele....
juk jei narkt=otinas, tai abu, tiek kakavos pupeles, tiek kvieciai...bet gal sokoladas visgi geriau
Gal kada rasiu prie progos įdėsiu tą video, kur ji rodo foto ir sako "mano raw kelias prasidėjo prieš 5 metus, kai buvau tokia..." nu maždaug taip.Tai aš nesakau, kad ji 5 metus vien bananus kerta, bet gal ji prieš penkis metus atrado raw mitybą, nes daug foto yra kur ji valgo arbūzus, bei kitokius vaisius.. Manau ji link to 30 bananų ėjo palengva, tai ir svoris krito palengva. O dabar mes jau mato tą galutinį rezultatą ir dabartinę jos mitybą, bet ėjo link to ji turbūt ne tik su bananais dantyse. Aš taip supratau tą jos istoriją
Aš šokoladą išmečiau iš raciono ne dėl kažkokios konkrečios jo žalos organizmui, o dėl savo priklausomybės jam pieniško šokolado plyta su nekapotais riešutais- vienas juokas man būdavo tokį sukirsti vienu kartu su kava! Todėl nusprendžiau, kad jau geriau kepsiu savo sausainius (be miltų netgi) ir valgysiu visokias raw chalvas, bet priklausomybės tam šokoladui atsikratysiu. Tai daugiau dėl savęs, nei dėl pačio šokolado Kaip ir čipsai... aš jų mėgėja niekad nebuvau, bet svečiuose jei būdavo ant stalo, aš jais pasivaišindavau, jei draugas į lovą atslinkdavo su pakeliu čipsų, ranką į tą pakelį įkišdavau ir aš. O kam? Kokia iš jų nauda? Nusprendžiau, kad naudos jokios, o žalos DAUG, tad nuo naujųjų ir jie išbraukti visu 100 proc. Tai va taip po biški ir įriuosi pirmyn Nors tas klausimas KĄ valgyt pietums ar vakarienei tai ir mane pakankina, daug dažniau nei tada, kai apie žaliavalgystę nieko nežinojau
Knisliuk, aš apie svorį vis galvoju, nors iki viršvorio man irgi toloka (172 ūgis ir 61 kg svorio), bet noriu svert bent kokius bent 58 nors užsimušk Nes youtubėj kaip tik žaliavalgė mergina, taip ir modelio figūros
Vakar benaktinedama radau nuostabu sokolado recepta
http://vanilla-blond...-sokoladai.html
As prisiekusi juodojo sokolado gerbeja, gal kam pravers irgi, kas saldesius megstat Kaip tik ryt zadu gamint
http://vanilla-blond...-sokoladai.html
As prisiekusi juodojo sokolado gerbeja, gal kam pravers irgi, kas saldesius megstat Kaip tik ryt zadu gamint
Kol viską perskaičiau, nepamenu kas daigino linų sėklas, bet...jas daiginanat reikia kantrybės ir tą klijuką daigyklėlėje reikia plauti 5-7 kartus per dieną.Verta, nes sudygusios labai skanios
Knisliuk, ačiū už receptus
Knisliuk, ačiū už receptus
QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 11:25)
tai primink, tu vaisius pusryciams ir vakarienei, pietums kazka virto?
ka darysi kai ltv obuoliai issibaigs...nu man nekyla noro is maxes obuoliais maitintis. vien rodos kad cukru esciau....
ka darysi kai ltv obuoliai issibaigs...nu man nekyla noro is maxes obuoliais maitintis. vien rodos kad cukru esciau....
vaisiai visur belenkur ir visada kol kas neperku obuoliu is maxes, labai puikiu yra dar Lt obuoliu...o pavasari pakeisiu vasus i salotas ir i kitokius zalesius ...laukiu nesulaukiu ridikeliu (dar viena silpnybe) ziauriai skanu daigintos seklos paragavus sia savaite, supratau, koks tai yra geris pietams daznai valgau ivairias salotas (pekinas ar savas kopustas su ivairiom seklom...) siaip daznai megaujuos arbata su ziovintais vaisiais ir t.t. buna, kai ZIAURIAI noriu varskes, jogurto... vakar norejau varskes labai, tai visa pakeli sulapnojau su saldytom ir dziovintom uogom....
jauciu cia gali rasyt belenkiek...
o tu vien kopustu su seklom pasisotini? man jei kokie dideli zali lapai, tai noris uzsideti kazka vandeningo, agurko ar pomidoro, bent ju, o jei ne...tai su duona...
knisliuk, ech kertu as ir tu salotu, darzoviu, visko visko, ne tik bananu. bet nenyksta nors tu ka potraukis man bandelems. buna kazkiek apmazeja, bet tam laikui tik. kai daugiau zaliu dalyku pavartoju, kokteiliu, lyg aprimsta man visa ta chemija ir potraukis, o po to.... nes raw traskucius irgi neb sveika kirsti. ten juk daug riebalu susidaro, seklos ir dziov vaisiai visokie...irgi kaloriju bombos siaip imant.
vat ir rdk ja traukia ziauriai varske, vat eme ir sulapsnojo. o mane pienas isvis netraukia, nors anksciau budavo dienu, kad net keliai linkdavo kol pieno stiklines neisgerdavau....mesos nereikalauja, zuvies irgi nebe...nors buvo toks tarpas...matyt turi dar likti kazkas nesveiko... nu netikiu kad ir zaliavalgems taip idelau viskas, visi dienos meniu tobuli ir niekur nenukrypsta ant niekur....kad ir ant tu sunkesniu raw produktu...
tautosaka, o ko tu suki galva kuom seima maitinsis? siaip imant, as kai irgi sukdavau, pasakiau sau, stop, stop... jie gi dar jauni. as zaliavalgyste susidomejau 30+, gi nenumiriau iki to. lai eda galu gale ka nori, manai, pabegs is tavo namu, savus sukurs, tai jau valgys idealiai, ? o kai studentaus? isvirt bulves ir pasikept pigiau nei kg bananu ir daugkam net sociau... taigi. esme ta, kad jiems liks pasamonej bent jau sveikesnis poziuris i maista. vat negaliu patiketi, kad mano vaikis net darzoves pamego, morka nusilupa ir triauskia (apie vaisius nekalbu, jie ir taip saldus), tuo tarpu mano draugiu topkio amziaus vaikai - i darzoves nea ziauru, bet kaip amerikonai sako: valdom valdom mes darzoves. kecupa makuose....
knisliuk, ech kertu as ir tu salotu, darzoviu, visko visko, ne tik bananu. bet nenyksta nors tu ka potraukis man bandelems. buna kazkiek apmazeja, bet tam laikui tik. kai daugiau zaliu dalyku pavartoju, kokteiliu, lyg aprimsta man visa ta chemija ir potraukis, o po to.... nes raw traskucius irgi neb sveika kirsti. ten juk daug riebalu susidaro, seklos ir dziov vaisiai visokie...irgi kaloriju bombos siaip imant.
vat ir rdk ja traukia ziauriai varske, vat eme ir sulapsnojo. o mane pienas isvis netraukia, nors anksciau budavo dienu, kad net keliai linkdavo kol pieno stiklines neisgerdavau....mesos nereikalauja, zuvies irgi nebe...nors buvo toks tarpas...matyt turi dar likti kazkas nesveiko... nu netikiu kad ir zaliavalgems taip idelau viskas, visi dienos meniu tobuli ir niekur nenukrypsta ant niekur....kad ir ant tu sunkesniu raw produktu...
tautosaka, o ko tu suki galva kuom seima maitinsis? siaip imant, as kai irgi sukdavau, pasakiau sau, stop, stop... jie gi dar jauni. as zaliavalgyste susidomejau 30+, gi nenumiriau iki to. lai eda galu gale ka nori, manai, pabegs is tavo namu, savus sukurs, tai jau valgys idealiai, ? o kai studentaus? isvirt bulves ir pasikept pigiau nei kg bananu ir daugkam net sociau... taigi. esme ta, kad jiems liks pasamonej bent jau sveikesnis poziuris i maista. vat negaliu patiketi, kad mano vaikis net darzoves pamego, morka nusilupa ir triauskia (apie vaisius nekalbu, jie ir taip saldus), tuo tarpu mano draugiu topkio amziaus vaikai - i darzoves nea ziauru, bet kaip amerikonai sako: valdom valdom mes darzoves. kecupa makuose....
QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 21:43)
o tu vien kopustu su seklom pasisotini? man jei kokie dideli zali lapai, tai noris uzsideti kazka vandeningo, agurko ar pomidoro, bent ju, o jei ne...tai su duona...
nenoriu agurku, nei pomidoru... netraukia tie krautuviniai pomidorai ir agurkai.. is bedos, buna, kad darbe valgau tuo pomidorus... paprikos traukia ir kopustai su saulegrazom ir daigintom seklom... valgau pilna burna, plius vaisiai ir kokteiliai ir laukiu pavasario, savu ridiku, salotu, spinatu....
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 21:43)
vat ir rdk ja traukia ziauriai varske, vat eme ir sulapsnojo
na as nesu nupushus iki negalejimo.. man priimtina yra zaliavalgiaut, as jauciu, kad man organizmui to reikia ir taip patinka... o vat mb migom pasilptu ir jo netraukia toks valgymo budas.. nuo bulkuciu ir kt maisto, man atrodo, kad man skrandis arba kepenys uzsikemsa, sutrinka virskinimas, tustinimasis kai jau matau, kad nerealiai kazko noriu, tai as ir valgau bet tai nera dogma, kiekvienas ieskom savu mitybos principu, poreikiu. Mano mazylis dreba del mesos, o dukra del zuvies... tai as jiems nei per kur neikisu salotu, bet vaisius valgo noriai. Stengies, ziuri, kad ju mityba butu racionali, bet nenuziuresi, nueje i m-kla ar darzeli jie valgys tai ko nores ir kaip nores....
Gotika, aciu , akcija pasinaudojau...sultims labai sueis apelsinai
Del svoriu , tai tada sorry neoataikiau...nors tie pora kilu atrodo nedaug, bet mums moterim buna tokie reiksmingi
Sudygo mano grikiai, bet man kokie jie minksti...o su kuo juos valgot?
Del svoriu , tai tada sorry neoataikiau...nors tie pora kilu atrodo nedaug, bet mums moterim buna tokie reiksmingi
Sudygo mano grikiai, bet man kokie jie minksti...o su kuo juos valgot?
Sveikos Aš ir prisijungsiu prie jūsų. Noriu pasigirti savo šiandieniniais pusryčiais - daiginti kviečiai su kivi (salotos). Buvo be galo skanu. Nežinau ar galima taip derinti, bet man labao patiko. Ir energijos gavau labai daug
Tomytte , nusiziurejau nuo taves ir mes su mazaja siandien pusryciam valgem daiginti kvieciai, grikiai su kivi, siek tiek medum ir aguonu . Nu ir skanu ir sotu . Uzkaitom
QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 12:43)
tautosaka, o ko tu suki galva kuom seima maitinsis?
Kol gyvena po mano stogu - mano atsakomybė kuo maitinasi Kai bus studentai, gyvens atskirai, tada jau nebumbėsiu, ką ir kaip reiktų valgyti )) Bet tikiuosi, per porą metų įkalsiu į galvą, kas naudinga ir kas ne.
Eternity Watch Magazine vienas žurnalo numeris nemokamai. Tikiuosi rasit sau ką tinkamo.