QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 11:08)
besipypsanti, atmenu tavo entuziaztinga "myliu sia zaliavalgyste"
, o po to veliau rudeni bedas su krauju, ir tt. ar dabar susitvarke? itraukei zuvies ar pieno produktu? nes pagal tavo valgiarasti, dabar esi tobula vegane, plius su daugybe zalio maisto. jei 80proc, tai isvis cia daugiau ir neimanoma. tai ryte kokteiliai, diena - virtas maistas, o vakare irgi tik zalius vaisius valgai? pasidalink daugiau
o draugu vakareliuose?
Tai aš žaliavalgystę vis dar myliu
Nors artimiausi draugai, kurie žino, kad aš tokia bandau būti, tai pasišaipo iš manęs, kad daug gyvenime prarandu nevalgydama mcdonalde ar išvis kaip čia įmanoma būt sočiai nuo žolių
bet kadangi tai artimi man draugai, aš į galvą neimu, juokas juokais, bet to fast foodo man jau niekas neįkištų, galvoj viskas taip susidėliojo, kad man tiesiog bjauru net ir pagalvot... Kadangi feisbuke aktyviai seku gal 4 temas susijusias su žaliavalgyste, tai nuo ten vis pateikiamos info jau nebenoriu ir apie žuvį pagalvot
Kai planavau įtraukt pieno ar žuvies produktus, tai gavosi gal šioks toks nevalingas įtraukimas, svečiuojantis kur nors, ar valgant tai, ką pagamino draugas, nes pačiai taip ir nepakilo rankos sau kažką iš to gamint. Kraują turėjau tirtis sausio mėnesį, bet taip ir nenuėjau, prisipažinsiu, kad bijau.. Nors jaučiuosi tikrai gerai! O tobula vegane ar kitos mitybos pasekėja irgi nesu, nes jai sugebėjau atsisakyt visai mėsos, daugumos pieno produktų, šokolado (nuo sausio 1d. visu 100 proc jokio parduotuvinio šokolado!), tokių dalykų kaip picos ir visa kita, tai silpnybė liko sausainiams, kuriuos pati kepu (kad ir kokie jie sveikuoliški bet nuo visų sėklų ir džiovintų vaisių kiekio jie tikra kcal bomba
) ar panašiems saldėsiams. Aš mėgstu valgyt vakarais, jau prieš miegą, o tai didžiausias peilis skrandžiui, jis apsunksta ir kaupia maisto atsargas riebalų pavidalu
Aš tiesiog manau, kad man dar nepavyko rasti SAVO mitybos plano, nes aš dar kažkur blaškausi, tarp nedavalymų ir apsivalgymų žalio maisto.
Aš biškiuką namisėda, tai draugų vakarėliai retoki pas mane
bet va jei išeinam su draugais kur į miesta, biliardo pažaist ar ko nors panašaus, tai mano auksinis sakinys yra "aš biški dietinuosi ir po 6 nevalgau", taip man paprasčiau
Beje, ta bananų mergina skaičiau kad tą svorį pasiekė per 5!!! metus. Nors ir žaliavalgė, bet va svoris nenukrito jai per pusmetį ar metus, kantrybe ji visgi turėjo apsišarvuot, gal mes tikrai per greitai visko norim