Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

vakar nusipirkau ozragiu seklu, tai bandau daigint g.gif sitasar kas esat jas valge?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 30 sausio 2013 - 09:28
QUOTE(Boni @ 2013 01 27, 23:25)
Linus daiginu kaip ir kitas sėklas tik perplaunu dažniau, nes tas glitimas neleidžia dygti...Kokteiliuose man neskanu(slidus skonis toks  ax.gif ), bet atskirai valgant arba ant salotų-kaip tik! :)Naudingos kaip ir kitos sėklos-savo vitaminais.Ir kai pavasarį trūksta visokių vitaminų-daigintos sėklos su šiek tiek savo žalumos na tikras malonumas...  tongue.gif

Aš galiu pasidalinti savo mėgstamiausiu kokteiliu:žalumynai(įvairūs, ką turit po ranka),bananas arba kitas jungiamas vaisius(avokado gabalėlis,kriaušė ar pan.)ir pagrindiniai du indigrientai-sauja spanguolių(šviežios man skaniausios)ir spirulinos milteliai arba ką turit.Na taip skanu, kad kito kokteilio paskui net nesinori, be to labai veiksmingas neturintiems enenergijos  thumbup.gif

o kur perkate spirulinos miltelius?
Atsakyti
Tik daug neuzsipirkit miltukais spirulinos neparagave, nes man tai jos skonis kokteiliuose LABAI net neskanus (geriau presuotas tablietkas geriu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 30 sausio 2013 - 19:04
Aš iš tiesų naudoju spiruliną supresuotą http://www.sveikalin...index.php?sg=88

nes iš tiesų ir man ji labai sunkiai nuryjama milteliais blush2.gif Bet kokteilyje su gera sauja spanguolių-idealu thumbup.gif Pabandykit tokį derinį kur rašiau...Nu tikrai skanu....

Ožragę ragavau butent tokią, bet man skaniausia yra lucerna ir mišiniai su ja...Taip pat mungo pupuolės, nekepti grikiai...

O kur perkat tą juodąjį ridiką ir ar labai neskanus?Reikėtų gal irgi kokį prasivalymą pasidaryti... g.gif

Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 01 30, 20:46)

iherb'e
http://www.iherb.com...a...=0&y=0#none
pries keleta savaiciu buvo kaip tik gera akcija, uz 5 dol-150 tabl, o uz 7 dol - 300 tabl. - dar nepradarytos naujos bonkos stovi smile.gif galeciau kam perleisti - rasyti i AZ, nes noreciau pudros paragauti..
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 01 30, 09:24)
vakar nusipirkau ozragiu seklu, tai bandau daigint g.gif sitasar kas esat jas valge?

aš daiginu, tik kitos firmos. dygsta puikiai. bet man jų daigai kartūs. bet aš ne žaliavalgė, tai gal mano receptoriai prie tokių skonių nepripratę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 30 sausio 2013 - 23:05
QUOTE(infuzorija @ 2013 01 30, 22:52)
aš daiginu, tik kitos firmos. dygsta puikiai. bet man jų daigai kartūs. bet aš ne žaliavalgė, tai gal mano receptoriai prie tokių skonių nepripratę  bigsmile.gif

jau isleido seklos uodegeles. Kada jas valgyti g.gif dygsta puikiai, sakiau gal siandien desiu i salotas smile.gif
Atsakyti
Jos iš tiesų šiek tiek aitrokos ar kartokos, net nežinau...Tad jos vienos gal nelabai, bet į salotas kaip tik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 01 30, 20:46)

aš pirkau iš štai čia http://ekopirk.lt/ek...rospirul-100-g/
yra ir milteliai, ir tabletės. bet esu skaičiusi, kad miltelių pavidalu daug geriau įsisavina. man tai nėra šlykštus skonis. pastaruoju metu tiesiog sumaišau su granatų sultimis ir išgeriu. jokio diskomforto ;]
Atsakyti
QUOTE(mariJah @ 2013 01 31, 07:57)
aš pirkau iš štai čia http://ekopirk.lt/ek...rospirul-100-g/
yra ir milteliai, ir tabletės. bet esu skaičiusi, kad miltelių pavidalu daug geriau įsisavina. man tai nėra šlykštus skonis. pastaruoju metu tiesiog sumaišau su granatų sultimis ir išgeriu. jokio diskomforto ;]

Dėl įsisavinimo priklauso nuo pačių dumblių, bet ne nuo to jie presuoti ar ne.Yra tabletės, kurių dienos norma yra 6-8, o yra kur tik 1.O dumbliai jums neprilimpa prie gomurio ar dantų??Nes aš tai pažaliuodavau visa lotuliukas.gif Man laaabai nepatiko... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Dauguma dalyvių šioje temoje ilgiau ar trumpiau yra žaliavalgiaujančių, sakykit- pučia pilvą jums nuo žalių kokteilių ar nebe?
pamenat gal mane, aš į šią temą atėjau pernai vasarą ir įkritau į žaliavalgystę, tiko ir patiko smile.gif Bet aklai kažko nesivaikau, padalyvavau semirasuose, susitikimuose žaliavalgių, apsistojau ties tuo, kad jokio junk foodo mano racione nebėra, 80% raw, likusį maistą sudaro virtos, troškintos daržovės, virtos kruopos, duona. Jaučiuosi puikiai, beeeetttttt pučia pilvą kai išgeriu žalią kokteilį visą likusią dieną, kitą rytą svarstyklės rodo pakilusį svorį... Žodžiu jaučiuosi blogai. bandydama valgyt vienus vaisius (nesublenderiuotus) nepasisotinu, dažnai būnu alkana ir alkana. vasarą kai žaliavalgiavau ir pagrinde mitau tik kokteiliais tokių dalykų lyg ir nebuvo, svoris krito, o ne kilo. SOS, kur gali būti mano bėda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 31, 08:47)
Sveikos merginos. Dauguma dalyvių šioje temoje ilgiau ar trumpiau yra žaliavalgiaujančių, sakykit- pučia pilvą jums nuo žalių kokteilių ar nebe?
pamenat gal mane, aš į šią temą atėjau pernai vasarą ir įkritau į žaliavalgystę, tiko ir patiko smile.gif Bet aklai kažko nesivaikau, padalyvavau semirasuose, susitikimuose žaliavalgių, apsistojau ties tuo, kad jokio junk foodo mano racione nebėra, 80% raw, likusį maistą sudaro virtos, troškintos daržovės, virtos kruopos, duona. Jaučiuosi puikiai, beeeetttttt pučia pilvą kai išgeriu žalią kokteilį visą likusią dieną, kitą rytą svarstyklės rodo pakilusį svorį... Žodžiu jaučiuosi blogai. bandydama valgyt vienus vaisius (nesublenderiuotus) nepasisotinu, dažnai būnu alkana ir alkana. vasarą kai žaliavalgiavau ir pagrinde mitau tik kokteiliais tokių dalykų lyg ir nebuvo, svoris krito, o ne kilo. SOS, kur gali būti mano bėda?  g.gif

as kazkada to paties klausiau, tai man niekas neatsake biggrin.gif bet man dar po siai dienai pucia nuo daug ko biggrin.gif o svoris ir man pakilo... man viskas atitinka ka tu rasai biggrin.gif
Atsakyti