Sveikos. Gal kuri bandėt lakuoti su voleliu? Reikia nulakuot didoką plotą, tačiau nesiryžtu pradėt su voleliu. Nors ant lako kibirėlio rašo, kad galima teptuku ir voleliu lakuot. Kaažkodėl teptukas man atrodo patraukliau
QUOTE(rimute7 @ 2013 11 19, 15:38)
Sveikos. Gal kuri bandėt lakuoti su voleliu? Reikia nulakuot didoką plotą, tačiau nesiryžtu pradėt su voleliu. Nors ant lako kibirėlio rašo, kad galima teptuku ir voleliu lakuot. Kaažkodėl teptukas man atrodo patraukliau
As lakavau, visai smagiai gaunasi t.y. jeigu plotas lygus ir didelis tada voleliu lakuoti netgi geriau nei teptuku... Voleli naudojau porolonini...
[quote=AnAngel,2013 11 19, 15:17]
As lakavau, visai smagiai gaunasi
Dėkui
Tada reikia išbandyt .
As lakavau, visai smagiai gaunasi
Dėkui
Tada reikia išbandyt .
Na vat, jau ir spėjau išbandyt : nulakavau spintelę . Visai patiko, gal net smagiau negu su teptuku . Mano volelis "veliūrinis", su labai trumpais plaukeliais. Liuks
Dėkui, AnAngel,
Dėkui, AnAngel,
QUOTE(rimute7 @ 2013 11 19, 20:55)
Na vat, jau ir spėjau išbandyt : nulakavau spintelę . Visai patiko, gal net smagiau negu su teptuku . Mano volelis "veliūrinis", su labai trumpais plaukeliais. Liuks
Dėkui, AnAngel,
Dėkui, AnAngel,
Lauksim rezultato
[quote=Nuotaikinga,2013 11 03, 10:28]
Tai aktualu toms, kas mylite Johnstones lakus.
Senukai jo N E B E V E Š...
Gaila, nes esu išbandžiusi keletą Johnstone lakus ir man irgi labai patiko . Ypatingai, labai greitai džiūstantys .
Tiesa, jau išbandžiau ir lietuvišką PRO laką baldams . Kadangi nesu turėjusi jokio baldinio lako, neturiu su kuo palygintai, tai šis man patiko labai .
Tai aktualu toms, kas mylite Johnstones lakus.
Senukai jo N E B E V E Š...
Gaila, nes esu išbandžiusi keletą Johnstone lakus ir man irgi labai patiko . Ypatingai, labai greitai džiūstantys .
Tiesa, jau išbandžiau ir lietuvišką PRO laką baldams . Kadangi nesu turėjusi jokio baldinio lako, neturiu su kuo palygintai, tai šis man patiko labai .
Klausiu patarimo : sumaišiau lakus, vietoj blizgaus lako, vieną sluoksnį nulakavau matiniu laku . Kažin, ar ant viršaus užlakuodama sugrąžinsiu blizgesį auskariukam ???
QUOTE(rimute7 @ 2013 11 21, 15:47)
Klausiu patarimo : sumaišiau lakus, vietoj blizgaus lako, vieną sluoksnį nulakavau matiniu laku . Kažin, ar ant viršaus užlakuodama sugrąžinsiu blizgesį auskariukam ???
Jeigu abu lakai vandens pagrindu tai nesureaguos tarpusavyje. Blizges auskarai.
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 21, 14:30)
Jeigu abu lakai vandens pagrindu tai nesureaguos tarpusavyje. Blizges auskarai.
Dėkui . Abu akriliniai, nesureaguos, tik suabejojau, kad blizgesys būtų. Jau neiškenčiau ir pavyzdėlį nulakavau matiniu, dabar tepsiu blizgiu . Tikriausiai reiks daugiau lako sluoksnių, kad permuštų matinį ?
Labai graži paskutinioji papuošalų dėžutė, AnAngel .
Ar čia naudoti trafaretai iš Drewlandijos?
QUOTE(rimute7 @ 2013 11 21, 17:22)
Labai graži paskutinioji papuošalų dėžutė, AnAngel .
Ar čia naudoti trafaretai iš Drewlandijos?
Aciu Taip visi is ten
Laba diena, darbštuolės,
gal galėtumėte iš savo patirties pasakyti kokiais klijais geriau klijuoti magnetukus prie medinukų?
Iš anksto dėkoju už atsakymus
gal galėtumėte iš savo patirties pasakyti kokiais klijais geriau klijuoti magnetukus prie medinukų?
QUOTE(vėzdūnė @ 2013 11 22, 11:22)
Laba diena, darbštuolės,
Termoklijais is pistoleto arba momentu