Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

QUOTE(krista08 @ 2013 01 14, 09:45)
O man kelnes labai graziai atrodo, didesnis dydis per juosmeni kabetu  unsure.gif

Sutinku, man ir atrodo kelniu dydis kaip tik drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 14, 10:45)
Mergaites, juk cia ne deriniu tema, tik rubelius Sofffyy parode ir pakomentavo  ax.gif Aciu jai  4u.gif
O man kelnes labai graziai atrodo, didesnis dydis per juosmeni kabetu  unsure.gif

tai gi rpie progos tik pasakom nuomone. ir pirma padekojam, akd aplamai parode rubelius
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 01 14, 10:48)
tai  gi rpie  progos  tik  pasakom  nuomone.  ir  pirma  padekojam, akd  aplamai parode  rubelius

Lyn, as nepiktai, tik pasijauciau lyg deriniu temoj buciau ax.gif
Atsakyti
Ieinu i tema ir vel nesamones kazkokios su tais trynimais... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 14, 10:49)
Lyn, as nepiktai, tik pasijauciau lyg deriniu temoj buciau  ax.gif

tai gi ir as nepiktai smile.gif prie savo posto ir rasiau, jei vis gi galima derinuka pakomentuoti, tai pasisakau. gal sofffyyy gi ir nederino, tik siaip uzsimete. gal visai ir nesidziaugia cia musu komentarais, tai tikiuosi nesupyks soffyyy smile.gif
Atsakyti
Nezinau jau kelintas bandymas per savaitgali sukurti tema, bet jei ka cia vel eiline naujoji tema, jei ja vel neistrins... biggrin.gif
http://www.supermama...howtopic=897223
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2013 01 14, 11:13)
Nezinau jau kelintas bandymas per savaitgali sukurti tema, bet jei ka cia vel eiline naujoji tema, jei ja vel neistrins... biggrin.gif
http://www.supermama...howtopic=897223

na, jei bent zinotume del ko trina... biggrin.gif doh.gif tai galetumem pasitaisyti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 sausio 2013 - 10:26
soffy labai graziai guli ant jusu kelnes
Atsakyti
Sofffy,puikiai ziurisi kelnes.Jos tokios ir turi but- juk ne cafe capri stiliuaus cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 14, 07:24)
na, jei bent zinotume del ko trina... biggrin.gif  doh.gif tai galetumem pasitaisyti:)

Is pavydo gal trina lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti