Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

mano 97cm, siuo metu 98 doh.gif wool turiu ''bright dahlia'', ir ''warm jade'' berods, tai mano dahlia vos didesnes nei jade
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2013 01 08, 12:18)
as perku 2tall rolleyes.gif

Prasykit savo ismatavimus blush2.gif

As nezinau man 0 Tall reikia ar 2 Tall. Su 90-92 cm.

Viena kart pirkau 0 Tall ar 2 neatsimenu, bet skendau. kelnes buvo laabai padidintos, gal sumaisyta etikete.

Gal galit ismatavimus 2 Tall parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 08, 11:15)
pas mane yra 2P ir tiesiog 2 dydis, tai viskas tas pats, tik ilgis skiriasi  ax.gif  vienos vilnonės, kitos paprastos cafe capri....

O gal galit parasyti kiek pas jus cm per klubus, nes blaskausi su 96-97 cm imti 2 ar 4 dydi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2013 01 08, 11:26)
mano 97cm, siuo metu 98 doh.gif wool turiu ''bright dahlia'', ir ''warm jade'' berods, tai mano dahlia vos didesnes nei jade

Pas mane ta pati situacija siaip 97, o dabar 98 doh.gif O jos jums tokios labiau aptemptesnes ar laisvesnes g.gif As labai laisvu nemegstu blush2.gif galvoju imti guava spalvyte ir gal rizikuoti su 2 dydziu g.gif
Atsakyti
atsakysiu pati i savo klausima lotuliukas.gif
Factory double-serge mini sijonuko ilgis 15 1/2" long= 39.37cm. Niu trumpas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 01 08, 12:28)
Prasykit savo ismatavimus blush2.gif

As nezinau man 0 Tall reikia ar 2 Tall. Su 90-92 cm.

Viena kart pirkau 0 Tall ar 2 neatsimenu, bet skendau. kelnes buvo laabai padidintos, gal sumaisyta etikete.

Gal galit ismatavimus 2 Tall parasyti 4u.gif

Cafe capri in wool Jums reikia Tall0,
jei ūgis nuo 170 cm.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 01 08, 12:30)
Pas mane ta pati situacija siaip 97, o dabar 98 doh.gif  O jos jums tokios labiau aptemptesnes ar laisvesnes g.gif  As labai laisvu nemegstu blush2.gif  galvoju imti guava spalvyte ir gal rizikuoti su 2 dydziu g.gif

niu imkit 2 ir pradedam mesti po ta 1 cm, arba netgi 2 kokius bigsmile.gif
dahlia atrodo taip, apglude
http://public.fotki....w/dsc02213.html
o jade aptemptos kaip reikiant unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 08 sausio 2013 - 11:39

help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

o kaip manot su 88cm per krutine ir 88 cm per klubus koki dydi palto reiktu? g.gif

ir kaip su Jcrew pirstinem? vakar nusipirkau tas odines, su kasmyriniu vidumi, S. ir dabar pradejau abejoti, ar nebus jos man mazos g.gif gal kas turit? help.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 01 08, 12:39)

ir kaip su Jcrew pirstinem? vakar nusipirkau tas odines, su kasmyriniu vidumi, S. ir dabar pradejau abejoti, ar nebus jos man mazos g.gif gal kas turit? help.gif

pirštinės atitinka dydį, bet aš sau L perku, kaip ir kitų firmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 01 08, 12:31)
Cafe capri in wool Jums reikia Tall0,
jei ūgis nuo 170 cm.

Arelija,
Tai Tall truputi padidintos g.gif

Man tiks Tall, nes ugis 175 cm bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2013 01 08, 12:45)
aciu smile.gif cia pavasario fotke, dabar butu labiau aptemptos, na bet nieko, susitvarkysiu kumpiukus irnesakyk.gif

Tikrai graziai labai:)

O is galo nesimato, jos gale aptemptos ar "kabo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 01 08, 12:47)

O is galo nesimato, jos gale aptemptos ar "kabo" biggrin.gif

as kaip sakau apglude, nei kabo, nei apsitempe labai
Atsakyti
pgituke, Jums cafe capri išties atrodo super thumbup.gif Jeigu man taip gultų tikrai nepardavinėčiau nei už ką schmoll.gif
O cafe capri in wool labai glamžosi?
Atsakyti