Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(dad @ 2013 02 19, 14:43)
Sveikos, norejau pasiklausti, vasario 11 dariausi antakiukius,  prasiau tamsiai rudu, spalvu nemaise, su tamsiai ruda dare,ne plaukeliais o pilnu tusavimu, sasiukai labai dideli buvo, beja kazkodel man labai skaudejo, nei kitos raso g.gif  dabar jau siandien visi sasiukai nusilupo ogi spalva pilka:( labai nerimauju jau kelias dienas negaliu ziureti i ja, korekcija einu pirmadieni, sakiau jai kad pilkai gavosi, ji sako padarysim rudai, bet ar tikrai padarys??? buvau dar uzsukus pas kita miestre sako, labai abejoju kad padarys, geriau ateik pas mane sako, tai va ir nebezinau ka daryti.. beja ir tarpais tamsiai pilka tarpais sviesiai, kodel taip nutiko??? gal kam buve, labai lauksiu atsakymo. verysad.gif

Pagal mane tai labai anksti i korekcija einat (kiek zinau min 3sav rekomenduoja, kad butu praeje) ax.gif O kitos meistres pasisakymai tai ir idomus - ana nepadarys, o as tai jau padarysiu - kazkaip man savireklama kvepia g.gif Del spalvos nepasakysiu, as akis dariausi tai cia problemu su spalva nebuvo 4u.gif
Atsakyti
dad,reiškia,ne aš viena gavau ne tą spalvą,kurios prašiau ...gal neteisingai buvau priėjusi išvados,jog prieš mane darėsi antakius brunetė,o aš prie švisesnių,tai galvoju,jog tais pačiais dažais mane pavarė,kad nesugestų smile.gif .Nes tikrai neatidarinėjo naujo buteliuko.Na,bet čia tik prielaida smile.gif Taip,kai šašiukai nukrenta,vietomis spalvos intensyvumas skiriais,netgi buvo tokie kaip punktyriukai tušti.todėl ir reikalinga korekcija.Tik ar taip greitai?Aš ėjau tik po mėnesio blink.gif O kaip pakeisti spalvą,ar tai įmanoma-nežinau.aš tai laukiau,kol išbluks.Gal pasikalbėkit su savo meistre,kuri Jums darė 4u.gif
Atsakyti
bet kodel idomu dare ruda-gavosi pilka, na as nueisiu kad paziuretu, jei dar peranksti tai nedarysiu korekcijos, gaila pinigai i bala, nejau reikes eiti pas kita ir vel moketi absudras kazkoks, tai ad dazus blogai parinko, ar kaip taip ir nesuprantu..
Atsakyti
Dad prisijungs Lisa ir jums paaiskins, ji meistre gerai ismananti jusu problema smile.gif kur daretes pas kokia meistre?
Atsakyti
na lauksiu gal Lisa pakomentuos,dariausi Kaune,pas dermatologe o jum irgi skaudejo,nes man tai toks jausmas kaip tatiruote darytu,gal giliau dare,daug nekalbejo,papaise forma,parode spalvas ir viskas.kazkaip nesuinteresuota buvo,rodziau kai ir foto kokios spalvos noriu,butu nors kiek uzsiminus kad gal nedigaus,ar pan.buciai net nesidarius aplamai.
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas.is tel rasau.
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 02 19, 19:54)
na lauksiu gal Lisa pakomentuos,dariausi Kaune,pas dermatologe o jum irgi skaudejo,nes man tai toks jausmas kaip tatiruote darytu,gal giliau dare,daug nekalbejo,papaise forma,parode spalvas ir viskas.kazkaip nesuinteresuota buvo,rodziau kai ir foto kokios spalvos noriu,butu nors kiek uzsiminus kad gal nedigaus,ar pan.buciai net nesidarius aplamai.
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas.is tel rasau.

Labadiena, kokiame salone jūs darėtės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2013 02 03, 23:20)
Norejau paklausti,o kas kiek laiko reikia vis darytis permanentini? Tarkim dabar pasidarysiu antakius,akiu pravedima ir lupas,aisku bus korekcijos,o kada nubluks ir vel reiks darytis? Pora metu islaiko?

Antakiu po metu tik as viena maciau kad likes sioks toks paryskinimas, o vyras visa sakydavo kad jau nieko nesimato

QUOTE(Teoleda @ 2013 02 18, 15:18)
Merginos,labai ir labai pagalvokite,prieš atiduodamos savo veidus nežinomai meistrei.Gaila,aš to nepadariau,o gal ir mažai info tuomet buvo...

As pirkausi kupona, ejau pas visai man nezinoma ir niekur atsiliepimu neisgarsinta meistre, padare tobulai. Turiu foto iskart po proceduros, paskui kita po menesio ir pasudarysiu dabar po pusantru metu palyginimui. Tai galiu pasakyti kad meistra giria ne jo reklama (kuri daznai buna dirbtinai padaryta) nes kazi kiek meistriu daro sia procedura ir kiek diskutuoja ir savo darbus deda sioje temoja... Beje meistres darbo nereikejo ne koreguoti schmoll.gif nors priklause si procedur bet visiskai po menesio spalvos stabilizavos ir neturejau ko koreguoti biggrin.gif Dabar bandysiu vel jos kazkur ieskoti, nes ne nezinau kur ji dirba tik varda zinau biggrin.gif ale rasiu vistiek ja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 02 19, 15:43)
Sveikos, norejau pasiklausti, vasario 11 dariausi antakiukius,  prasiau tamsiai rudu, spalvu nemaise, su tamsiai ruda dare,ne plaukeliais o pilnu tusavimu, sasiukai labai dideli buvo, beja kazkodel man labai skaudejo, nei kitos raso g.gif  dabar jau siandien visi sasiukai nusilupo ogi spalva pilka:( labai nerimauju jau kelias dienas negaliu ziureti i ja, korekcija einu pirmadieni, sakiau jai kad pilkai gavosi, ji sako padarysim rudai, bet ar tikrai padarys??? buvau dar uzsukus pas kita miestre sako, labai abejoju kad padarys, geriau ateik pas mane sako, tai va ir nebezinau ka daryti.. beja ir tarpais tamsiai pilka tarpais sviesiai, kodel taip nutiko??? gal kam buve, labai lauksiu atsakymo. verysad.gif

Jeigu eme tamsiausia ruda, kuri eina i saltuma, tai ir gavosi pilki, gerai , kad ne juodi. Manau kalbate apie tamsiai pilkus, kurie panasus i tamsu grafita.
Vidutiniu rudu aisku nepadarysi. Butu gerai foto pamatyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(dad @ 2013 02 19, 18:27)
bet kodel idomu dare ruda-gavosi pilka, na as nueisiu kad paziuretu, jei dar peranksti tai nedarysiu korekcijos, gaila pinigai i bala, nejau reikes eiti pas kita ir vel moketi absudras kazkoks, tai ad dazus blogai parinko, ar kaip taip ir nesuprantu..

Nrsuptantu, kaip taip greitai korekcija. Oda pilnai sugija po 21d. doh.gif
Extra atveju po 2, 5 sav. galima bandyti.
Atsakyti
Norėčiau paklausti Lili, mano kelioms draugėms su šašu nukrito ir dalis dažo po pirmo karto, ar pas gerą meistrę taip būna, ar nereikia jaudintis ir laukti korekcijos?
Atsakyti
QUOTE(bagijaa @ 2013 02 19, 23:33)
Norėčiau paklausti Lili, mano kelioms draugėms su šašu nukrito ir dalis dažo po pirmo karto, ar pas gerą meistrę taip būna, ar nereikia jaudintis ir laukti korekcijos?

Zinoma, juk oda. Yra vietos, kur pakraujuoja, kur kosk spuogelis, ar tiesiog odos paraudimas. Tuoje vietoje gali dazo likti maziau. Dazniau tai buna skirtumas puse tono. Dar dazas nepasiskirtso vienodai, jeigu oda turi idubimus. Tai buna po paauglysteje labai giliu ir dideliu berimu.
Dar kliente buna kol vaiksto su sasiuku netycia uzkliuda, ar nukrapsto, ar tiesiog i pagalve miegant. Ten irgi gali buti maziau dazo.
Taip pat vyresnio amziaus (60-70) moterism, kurios turi virs atnakiu giles raukslytes, toje vietoje dazo irgi gali likti maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 19 vasario 2013 - 22:22
Dad kokiam salone daretes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 02 19, 23:13)
Zinoma, juk oda.  Yra vietos, kur pakraujuoja, kur kosk spuogelis, ar tiesiog odos paraudimas. Tuoje vietoje gali dazo likti maziau. Dazniau tai buna skirtumas puse tono. Dar dazas nepasiskirtso vienodai, jeigu oda turi idubimus. Tai buna po paauglysteje labai giliu ir dideliu berimu.
Dar kliente buna kol vaiksto su sasiuku netycia uzkliuda, ar nukrapsto, ar tiesiog i pagalve miegant. Ten irgi gali buti maziau dazo.
Taip pat vyresnio amziaus (60-70) moterism, kurios turi virs atnakiu giles raukslytes, toje vietoje dazo irgi gali likti maziau.

Na jeigu taip atsitinka, nukrenta ne sasiukas, o didelis ilgas šašas, ir toj vietoj lieka vos ižiurima dažo juostelė, ar per korekcija viską sutvarkys? Dar idomu, ar po korekcijos vel byres šašiukai? tuomet vel gali taip pat atsitikti, tai ka, pasaka be galo? t.y.vis reikes korekcijų? Mane tai nervina, norejau tamsiu ir storesniu pravedimu, padare plonus, o ir tie dabar baigia isblukt nes atsoka šašai dideliais gabaliukais ir kabo prikibe prie blakstienu:( Puse akies tamsus, o puse akies vos iziurimas bruksnelis pasidare:( o praejo savaite dar tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 20 vasario 2013 - 07:32