Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Teoleda nesuprantu tai ko tiek laiko 5 metus laukiat ir dejuojat, o ne begot pas kokia kita meistre?
Atsakyti
Nebėgau,nes bijojau nuo vilko ant meškos užšokt biggrin.gif Čia gi ne kirpykla,kad gali ir plikai nusiskust,ataugs biggrin.gif Aš antakių praktiškai aplamai neturiu,plaukeliai mane palikę senų seniausiai tongue.gif Na,jei jau būti visai objektyviai,esu mačiusi ir blogesnių vaizdelių,nei savieji,tikėjausi,jog jie greičiau išbluks,nes daugelis po 2 metų atsinaujina...Žodžiu,pribrendau morališkai biggrin.gif
Atsakyti
Ikelkit foto smile.gif nenoriu tiketi, kad vaizdas labai nekoks koki buvo galima susidaryti is pirmo jusu posto.... Nes abejoju ar tikrai butumet tiek laukus, gal tiesiog padare kiek kitaip nei norejot
Atsakyti
Ritinėli,o kaip Jūs įsivaizduojate "visai" blogą vaizdą? verysad.gif Jei sakau,jog padaryta prastai,tai taip ir yra,patikėkit.O kodėl ilgai laukiau-tai atsakymas ir yra pirmame mano poste smile.gif
Atsakyti
Na tokie pasisakymai kaip rusvai roziniai antakiai, suns baseto israiska - taip davet suprasti, kad vaizdas ne koks 4u.gif Beje kokiam mieste daretes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 18 vasario 2013 - 20:10
JONAVOJE,meistrė iš Vilniaus atvažiuodavo 4u.gif Na,ružavi antakiai iš karto nebuvo,tokie patampa blunkant.Meistrės prašiau man patinkančios formos,bet ji patikino,jog mokėsi dailės ir jai geriau matyt,kokia forma man tinka smile.gif Prašiau pilkos spalvos,gavau rudą...tokius rudus kabliukus verysad.gif Po korekcijos "nupjovė"pradžią ir gavosi tiesūs kvadratukai...Trečios korekcijos jau pabūgau,o ir ji daugiau nebevažinėjo į tokią provinciją smile.gif .Tai tiek istorijos.Smagu,kad ne tiek daug tokių,kurioms nepasisekė.o gal aš per daug priekabi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 18, 02:22)
merginos, ar teko kuriai darytis pas Reda? http://www.long-time.../kontaktai.html
mano draugei dare lupas (labai graziai atrodo ir forma, ir spalva) ir antakius (bet antakiai jau tokie su melynuoju atspalviu), nors pacia forma antakiu aprinkta labai gerai. mano konturinis antakiu jau baigia isblukti, tai amstau, ar eiti pas REda g.gif

Man patinka kaip Reda daro lupas. Daugiau paskaitykite konturinio makiazo temoje.

P.S.
O pasak linergisciu tik permanentinio antakiai buna su melynu atspalviu. Dar, eilini karta isitikinau, kad po konturinio buna ir melsvi ir rausvi. smile.gif
Papildyta:

QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 18, 09:55)

O mano daruge raudonplauke ir turi strazdanu,osa sviesi,ar gali buti kad jai lys raudonumas? smile.gif  g.gif

Jeigu iskarto daryti pilksvus, o ne rudus tai ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 vasario 2013 - 21:57
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 02 18, 21:48)
Man patinka kaip Reda daro lupas. Daugiau paskaitykite konturinio makiazo temoje.

P.S.
O pasak linergisciu tik permanentinio antakiai buna su melynu atspalviu. Dar, eilini karta isitikinau, kad po konturinio buna ir melsvi ir rausvi.  smile.gif

aciu drinks_cheers.gif o kodel tik lupos? antakiai ne jos arkliukas? drauges lupos isties padarytos wub.gif
p.s. man kaip tik melynumas atsirado tik po konturinio (akiu pravedimas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 18, 23:54)
aciu drinks_cheers.gif  o kodel tik lupos? antakiai ne jos arkliukas? drauges lupos isties padarytos wub.gif
p.s. man kaip tik melynumas atsirado tik po konturinio (akiu pravedimas) smile.gif

Akys daromos juoda spalva, o bet kokia juoda turi melynumo. Su laiku kai dazas blunka, tai atsiranda kitoks atspalvys-sudedamos juodos spalvos dalys. Vienoje odoje tai pilksveja,kitoje link melsvo. Jums tiesiog reikia atnaujinti spalva ir viskas.

Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 02 18, 23:43)
JONAVOJE,meistrė iš Vilniaus atvažiuodavo 4u.gif Na,ružavi antakiai iš karto nebuvo,tokie patampa blunkant.Meistrės prašiau man patinkančios formos,bet ji patikino,jog mokėsi dailės ir jai geriau matyt,kokia forma man tinka smile.gif Prašiau pilkos spalvos,gavau rudą...tokius rudus kabliukus verysad.gif Po korekcijos "nupjovė"pradžią ir gavosi tiesūs kvadratukai...Trečios korekcijos jau pabūgau,o ir ji daugiau nebevažinėjo į tokią provinciją smile.gif .Tai tiek istorijos.Smagu,kad ne tiek daug tokių,kurioms nepasisekė.o gal aš per daug priekabi? 4u.gif

Ruda spalva jeigu siltesne, tai turi sudetyje daugiau raudonos,todel blunkant tampa persikine. Norint vidutiniu rudu antakiu reiketu dazniau daryti spalvos atnaujinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 vasario 2013 - 22:06
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 02 18, 22:05)
Akys daromos juoda spalva, o bet kokia juoda turi melynumo. Su laiku kai dazas blunka, tai atsiranda kitoks atspalvys-sudedamos juodos spalvos dalys. Vienoje odoje tai pilksveja,kitoje  link melsvo. Jums tiesiog reikia atnaujinti spalva ir viskas.

man akiu pravedime melynumas netrukdo, nes akys zydros, tai kaip tik graziai atrodo. bet vat antakiuose jau man nepatiktu..
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 02 18, 16:18)
sveikos,merginos.Skaitau apie permanentą jau nuo praėjusių metų ir labiausia domina Jūsų nuomonės,atsiliepimai apie meistres.Esu "baisi gražuolė",pasitikėjusi viena "superine" meistre tongue.gif Dabar turiu vienintelę viltį-LILI.Baisiai viliuosi,jog ji mane "reabilituos" :4u:antakiai daryti prieš 5 metus,šiuo metu jie rusvai rožiniai,maskuoju,kiek įstengiu...Tikėjausi,kad po tiek metų aplamai jie nebesimatys smile.gif Žiauriai bijau vėl nusivilti ir vaikščioti  šuns baseto veido išraiška tongue.gif Lili,ar ilgos eilės pas Jus?Esu ne iš Vilniaus,važiuoti tolokai,bet nebežinau,kas dar galėtų man pagelbėti verysad.gif Merginos,labai ir labai pagalvokite,prieš atiduodamos savo veidus nežinomai meistrei.Gaila,aš to nepadariau,o gal ir mažai info tuomet buvo...

Merginos reikia dazniau daryti spalvos atnaujinima. Naturaliai padaryti antakiai reikalauja atnaujinti spava po 1,5-2 metu. Tamsus, jeigu naturaliai irgi po tiek laiko, nes kadangi norite tamsiu, tai logiska, kad pablukus noresis jau vel riskesniu ir tamsesniu. smile.gif
Antakiai, kurie padaryti labai tankiai, taip vadinami 'kaip markeriu" laiko ilgiau, bet pirmoju laiko norisi tokius maskuoti krem pudra, nes nesiskiria nuo to kai buvote gijimo laikotarpyje su sasiuku doh.gif . Tokie pat beveik ir sugijus lieka.
Dar dazniau tokie markeriniai keicia spalva. Rudi-rausva, juodi-melsva. Dazo didele koncentracija-tankis. Blunka sudedomos dazo spalvos, o raodona yra labai stabili jos molekules lieka ilgiau odoje. Markeriniu antakiu lieka tieisog rozinio-persikinio markerio antakiai. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiklausti, vasario 11 dariausi antakiukius, prasiau tamsiai rudu, spalvu nemaise, su tamsiai ruda dare,ne plaukeliais o pilnu tusavimu, sasiukai labai dideli buvo, beja kazkodel man labai skaudejo, nei kitos raso g.gif dabar jau siandien visi sasiukai nusilupo ogi spalva pilka:( labai nerimauju jau kelias dienas negaliu ziureti i ja, korekcija einu pirmadieni, sakiau jai kad pilkai gavosi, ji sako padarysim rudai, bet ar tikrai padarys??? buvau dar uzsukus pas kita miestre sako, labai abejoju kad padarys, geriau ateik pas mane sako, tai va ir nebezinau ka daryti.. beja ir tarpais tamsiai pilka tarpais sviesiai, kodel taip nutiko??? gal kam buve, labai lauksiu atsakymo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dad: 19 vasario 2013 - 13:51