Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

O aš dabar bręstu akių linijoms, kad vienu metu, kai antakių korekciją darysiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 02 15, 18:05)
Sveikos 4u.gif

Noriu pagirti Lilia, maciau jos darbus Facebooke, ziauriai patiko 4u.gif jau gundausi ir as.. biggrin.gif visada labai norejau akiu linija pasidaryt, dbr jau ir antakiu uzsimaniau lotuliukas.gif bet dar pribrest reikia, biski bijausi.. lotuliukas.gif

Ateinu padarsinti ryztis ax.gif wub.gif Pagaliau ir as savo svajone pasiekiau ir esu labai labai dekinga siai meistrei 4u.gif
Lili nuostabi meistre ir labai siltas bei malonus zmogus wub.gif
Darba atliko be priekaistu,puikiai gyja antakiai,proceduros metu man asmeniskai,visiskai neskaudejo..Netgi tarpais,pagaudavau save,kad tuoj tuoj uzmigsiu rolleyes.gif raminanti aplinka dare savo.. wub.gif
Dabar turiu nuostabius antakius..Laukiu kol sasiukas nukris ir pilnai sugis.. Iskarto uzsirasiau ir pravedimam,todel laukiu nesulaukiu sekancio vizito pas Lilia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2013 02 16, 12:33)
Ateinu padarsinti ryztis ax.gif  wub.gif Pagaliau ir as savo svajone pasiekiau ir esu labai labai dekinga siai meistrei 4u.gif
Lili nuostabi meistre ir labai siltas bei malonus zmogus wub.gif 
Darba atliko be priekaistu,puikiai gyja antakiai,proceduros metu man asmeniskai,visiskai neskaudejo..Netgi tarpais,pagaudavau save,kad tuoj tuoj uzmigsiu rolleyes.gif  raminanti aplinka dare savo.. wub.gif
Dabar turiu nuostabius antakius..Laukiu kol sasiukas nukris ir pilnai sugis.. Iskarto uzsirasiau ir pravedimam,todel laukiu nesulaukiu sekancio vizito pas Lilia thumbup.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif isties kazkaip net baime dingsta paskaicius smile.gif reiks eit matau, nieko nebus lotuliukas.gif Gal savo antakiukus ikelsit? Labai idomu smile.gif

Beje, klausimas visoms. Man nerealiai grazi forma Godos Alijevos. Vis ziuriu ir galvoju, ir kaip jos toki antakiai tobuli ir toki ilgi.. dbr daejo, kad kazi ar ne permanentini ji pasidarius..? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites drinks_cheers.gif kai nusprendziau kad jau pribrendau permanentiniam ir pradejau skaitytis apie meistrus,kurie daro ir kuria is ju pasirinti issirinkau Lili, neradau nei vieno blogo atsiliepimo apie ja mirksiukas.gif ir stai as jau esu uzsirasiusi pas ja kovo pabaigai ir esu lb laiminga thumbup.gif kai pradejau ieskoti galvojau pradzioje kad noriu tik antakiu,bet nusprendziau kad ir akytes prie to pacio reikia pasidaryti, nes vistiek kasdien piesiu virsutine linija su laineriu smile.gif manau viskas bus ciki piki wub.gif dziaugiuosi kad apsisprendziau ir manau kad dar labiau dziaugsiuosi po visko thumbup.gif ateisiu pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 16, 23:50)
Sveikos mergaites drinks_cheers.gif kai nusprendziau kad jau pribrendau permanentiniam ir pradejau skaitytis apie meistrus,kurie daro ir kuria is ju pasirinti issirinkau Lili, neradau nei vieno blogo atsiliepimo apie ja mirksiukas.gif ir stai as jau esu uzsirasiusi pas ja kovo pabaigai ir esu lb laiminga thumbup.gif kai pradejau ieskoti galvojau pradzioje kad noriu tik antakiu,bet nusprendziau kad ir akytes prie to pacio reikia pasidaryti, nes vistiek kasdien piesiu virsutine linija su laineriu smile.gif manau viskas bus ciki piki wub.gif dziaugiuosi kad apsisprendziau ir manau kad dar labiau dziaugsiuosi po visko thumbup.gif ateisiu pasirodyti 4u.gif

Labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
Godos Alijevos forma ziauriai grazi, as ir manau kad tai permanentas, nes anksciau ne tokia forma buvo ax.gif Na gal pakeite meistre ar forma, bet labiau linkstu ties permanentu biggrin.gif
Atsakyti
Mergos papasakokit ar yra skirtumas sviesiaode ar tamsiaode darosi permanentini?ar odos spalva turi itakos tam,kad pigmentas gali keisti spalva.mano drauge suplanavo darytis,bet suabejojo ,kai pakalbejo su mama.jos mama darosi gal jau 7 metus,ir turi dabar visada darytis karta i metus,kadangi antakiai pradeda raudonuoti,pakeite gal tris meistres,ir pas kiekviena nauja nuejus sakydavo,jums blogai padaryta blink.gif ir dar aiskino,tik nzn kaip ten tiksliai,bet kazkas panasaus kad jai dedavo zalia spalva kad raudonuma nuimtu,o poto dedavo tamsia spalva.ir sake plaukeliu ant antakiu isvis nebeliko nuo permanentinio ,nors ir pries tai ne daug buvo smile.gif idomiai cia man viskas skamba blink.gif kaip is siaubo filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar visada antakiai darozi radoni,ruzavi,melyna,zali ir viokie ktokie?nes skaiciau,kad blukdami keicia spalvas,pvz jei buvo rudi,taps baklazaniniai arba i raudonuma?baisu ir man pasidare po tokiu drauges sneku lotuliukas.gif neplanuoju darytis visa gyvenima, o jei bus raudoni tada tektu... blink.gif labai noreciau isgirsti, kad netiesa visa tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 17, 20:57)
Mergos papasakokit ar yra skirtumas sviesiaode ar tamsiaode darosi permanentini?ar odos spalva turi itakos tam,kad pigmentas gali keisti spalva.mano drauge suplanavo darytis,bet suabejojo ,kai pakalbejo su mama.jos mama darosi gal jau 7 metus,ir turi dabar visada darytis karta i metus,kadangi antakiai pradeda raudonuoti,pakeite gal tris meistres,ir pas kiekviena nauja nuejus sakydavo,jums blogai padaryta blink.gif ir dar aiskino,tik nzn kaip ten tiksliai,bet kazkas panasaus kad jai dedavo zalia spalva kad raudonuma nuimtu,o poto dedavo tamsia spalva.ir sake plaukeliu ant antakiu isvis nebeliko nuo permanentinio ,nors ir pries tai ne daug buvo smile.gif idomiai cia man viskas skamba blink.gif kaip is siaubo filmo lotuliukas.gif

Plaukeliu pamazejimas visiskai nesusija su permanentiniu. Pagalvokite logiskai-dazniausia darosi tos moterys, kurios ir taip neturi pakankamai plaukeliu, arba reti, arba ju truksta galuose, arba vienas atntakis dazniausia desinys yra zemiau. Koreguojan forma mikropigmentacijos pagalva pries tai nupiesema eskiza piestuku. Visada meistre stengesi maksimaliai siiyginti forma, o tai reiskia kazkiek pakelti desini antaki, dar daznai klientes nori pastorinti, arba padaryti isreiskingesnius kampukus. Tokiu budu piesiama ten,kur plaukeliu labai mazai, ar visai nera. Toliau kliente piesioja antakiu plaukelius pagal nauja forma, desini tenka daugiau ispesioti is apacios.
Kita dalykas plaukeliu kas metus vis mazeja, ar Jus piesete piestuku, ar chemiska dazotei ir per 7 metus tikrai apmazetu mirksiukas.gif . Todel ir atrodo, kad apmazejo darant permanentini. Tikrai spendziu pagal save ir turiu draugiu, kurios nesidaro, bet plaukeliu vis mazeja ir jau greit reikes darytis . rolleyes.gif

Del odos spalvos didelio skirtumo nera. Sakyciau, kad netinkamai perinktas dazas, bet pasak Jusu keite meistres ir dejo skirtingas tamsias spalvas. Manau oda turi daug raudono pigmento, kuris ir pasireiskia greiciau nei kitoms. Panasiai kaip plaukai. Yra moterys, kurios dazosi skirtingu firmu dazais, bet blunkant , nusipalunant kiekviena karta plaukai pareiskia raudona pigmenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 vasario 2013 - 20:38
merginos, ar teko kuriai darytis pas Reda? http://www.long-time.../kontaktai.html
mano draugei dare lupas (labai graziai atrodo ir forma, ir spalva) ir antakius (bet antakiai jau tokie su melynuoju atspalviu), nors pacia forma antakiu aprinkta labai gerai. mano konturinis antakiu jau baigia isblukti, tai amstau, ar eiti pas REda g.gif
Atsakyti

Del odos spalvos didelio skirtumo nera. Sakyciau, kad netinkamai perinktas dazas, bet pasak Jusu keite meistres ir dejo skirtingas tamsias spalvas. Manau oda turi daug raudono pigmento, kuris ir pasireiskia greiciau nei kitoms. Panasiai kaip plaukai. Yra moterys, kurios dazosi skirtingu firmu dazais, bet blunkant , nusipalunant kiekviena karta plaukai pareiskia raudona pigmenta.
[/quote]

O mano daruge raudonplauke ir turi strazdanu,osa sviesi,ar gali buti kad jai lys raudonumas? smile.gif g.gif
Atsakyti
sveikos,merginos.Skaitau apie permanentą jau nuo praėjusių metų ir labiausia domina Jūsų nuomonės,atsiliepimai apie meistres.Esu "baisi gražuolė",pasitikėjusi viena "superine" meistre tongue.gif Dabar turiu vienintelę viltį-LILI.Baisiai viliuosi,jog ji mane "reabilituos" :4u:antakiai daryti prieš 5 metus,šiuo metu jie rusvai rožiniai,maskuoju,kiek įstengiu...Tikėjausi,kad po tiek metų aplamai jie nebesimatys smile.gif Žiauriai bijau vėl nusivilti ir vaikščioti šuns baseto veido išraiška tongue.gif Lili,ar ilgos eilės pas Jus?Esu ne iš Vilniaus,važiuoti tolokai,bet nebežinau,kas dar galėtų man pagelbėti verysad.gif Merginos,labai ir labai pagalvokite,prieš atiduodamos savo veidus nežinomai meistrei.Gaila,aš to nepadariau,o gal ir mažai info tuomet buvo...
Atsakyti