Na juk zinojot, kad teks laukti Grozis reikalauja auku, ir laiko
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 07, 14:08)
Na juk zinojot, kad teks laukti Grozis reikalauja auku, ir laiko
tai aisku
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 07, 13:10)
o ar labai didelis skausmas voko konturo? kaip paskui ar iskart matosi rezultatas ar irgi turi gyti ir po kazkiek laiko kaip antakiai visas grozis pasimato?
Del skausmo labai skirtingai. Apie 80% klienciu sako, kad galvojo bus baisiau. Apie 12 % sako, kad visai normaliai ir nera skausmo. 8% sako, kad vos neuzmigo. Tik aparato triuksmas trugdo.
Iskarto strelyte atrodo lyg padazyta laineriu, o veliau po 5-7 d. sasiukas nusilupa. Lupasi labai nematomai, lyg krenta tuso gabaliukai ir strelyte pasidaro blankesne ir matiskesne. Spalva priklauso nuo klientes odos. Vienom iseina riski juoda, kitoms tiesiog juoda kaip piestuko, kitom pilksva.
Pvz. Sita nuotrauka yra tik ka po proceduros.
Sita kitos merginos po 1 proceduros sugijus, be korekcijos. Labai gerai pasisavino dazas ir grazi spalva.
Sitoje nuotraukoje siek tiek matosi vaizdas tik ka po korekcijos ir kai sugija ir nusilupa. Spalvos skirtumas.
QUOTE(Melajja @ 2013 02 07, 09:40)
Vis dazniau pagalvoju apie mikropigmentacija. Mane taip pat domina, gal kuri daretes pas sia meistre.
As pas ja blakstienas buvau prisiauginus, likau patenkinta (nors is kitos puses neturejau ir neturiu su kuo palyginti jos darbo), pasirode labai kruopsti, be to patiko jos mikropigmentacijos darbu pvz ikelti, nors is kitos puses foto lieka foto, va mano blakstienos jos psl atrodo gal kiek geriau nei buvo realiai
As pas ja blakstienas buvau prisiauginus, likau patenkinta (nors is kitos puses neturejau ir neturiu su kuo palyginti jos darbo), pasirode labai kruopsti, be to patiko jos mikropigmentacijos darbu pvz ikelti, nors is kitos puses foto lieka foto, va mano blakstienos jos psl atrodo gal kiek geriau nei buvo realiai
Aš irgi esu pasidariusi pas šia meistrę mikropigmentaciją ir esu labai patenkinta. Be je, esu ne kartą prisiauginusi blakstienytes, ir taip kaip sudeda ši meistrė, tai neturiu priekaištų. Visada ir atrodo puikiai ir laikosi ilgai.
QUOTE(greta09 @ 2013 02 08, 17:12)
Aš irgi esu pasidariusi pas šia meistrę mikropigmentaciją ir esu labai patenkinta. Be je, esu ne kartą prisiauginusi blakstienytes, ir taip kaip sudeda ši meistrė, tai neturiu priekaištų. Visada ir atrodo puikiai ir laikosi ilgai.
Ka daretes pas ja? gal ji dirba prie Nagavitos?
Galutinai nusprendziau DARYTIS pirmiausia antakius, ne pravedima. Daug skaiciau senos temos ir kuo daugiau skaitau tuo daugiau klausimu kyla niekaip nesuprantu kuo skiriasi konturinis nuo permanento?
Dar, ar tikrai pasidarius antakius vis dar reikia juos dazyti karta per menesi? Ir kaip su soliariumu? jei lankysiuosi (lankausi max i savaite karta) nenublukins man ju?
Dar, ar tikrai pasidarius antakius vis dar reikia juos dazyti karta per menesi? Ir kaip su soliariumu? jei lankysiuosi (lankausi max i savaite karta) nenublukins man ju?
[quote=/ Lisa /,2013 02 07, 23:23]
Iskarto strelyte atrodo lyg padazyta laineriu, o veliau po 5-7 d. sasiukas nusilupa. Lupasi labai nematomai, lyg krenta tuso gabaliukai ir strelyte pasidaro blankesne ir matiskesne. Spalva priklauso nuo klientes odos. Vienom iseina riski juoda, kitoms tiesiog juoda kaip piestuko, kitom pilksva.
kalbant apie dazu pasisavinima i oda, o siais laikais dar islieka galimybe, kad pigmentas blogai sureguos su oda, nes pamenu pries kokius 5 metus labai daug vaiksciodavo moteriskiu su melynais antakiai ar neiaskios spalvos lupomis
kalbant apie dazu pasisavinima i oda, o siais laikais dar islieka galimybe, kad pigmentas blogai sureguos su oda, nes pamenu pries kokius 5 metus labai daug vaiksciodavo moteriskiu su melynais antakiai ar neiaskios spalvos lupomis
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 08, 16:33)
Ka daretes pas ja? gal ji dirba prie Nagavitos?
Meistre is Kauno
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 09, 20:32)
Apie kauna ir kalbu
aa as pagalvojau apie vln nes ten salia nagavitos irgi yra meistre
QUOTE(Melajja @ 2013 02 09, 16:42)
Tai nera reakcija su oda. Ir dabar yra tokiu antakiu ir lupu. Dazniausia tai yra neteisingai parinkta spalva, arba neteisingai sumaisytos spalvos. Dar lupu styti + prie neteisingos spalvos parinkimo gali buti pergrubus darbas-perspausta ir spalva patenka pergyliai duodama melsva atspalvi. Dar gali buti neaiskios kokybes pigmentai-dazai. Pvz. tamsi pilka spalva turi melsvos.
Retai, bet buna ir odos savybes , sugerdami daza duoda toki saltuma.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 02 09, 12:44)
Galutinai nusprendziau DARYTIS pirmiausia antakius, ne pravedima. Daug skaiciau senos temos ir kuo daugiau skaitau tuo daugiau klausimu kyla niekaip nesuprantu kuo skiriasi konturinis nuo permanento?
Jeigu Jusu naturalus antakiu plaukeliai yra sviesus, tai reikes dazyti ir toliau. Nes oda bus padazyta , o ant jos sviesus plaukeliai.
Pvz. sitoje foto plaukeliai sviesoki. Atrodo gerai, bet mergina nori dar riskiau, todel padazys plaukelius chemiskai. Tiesiog po permanentinio tai reikes daryti reciau, nei anksciau ir visada yra forma.