Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 28, 19:50)
Mano teta vaziuos i Kauna i Azuolyno spa, pas Gitana darytis.  Uzsiregistravo Liepos pradziai. Idomu, kokie atsiliepimai. Skaiciau lyg ir neblogi. Kokie Lisos komentarai is nuotrauku?  biggrin.gif  Pas mane visa gimine uzsikrete permanentinio makiazo noru biggrin.gif
https://www.facebook...k=photos_albums

Kiek skaičiau temą, tai nekokie komentarai apie ją, neičiau pas ją. Darbų galerija labai jau menka, o ir patys darbai nesužavėjo schmoll.gif ypač šis (tikiuosi antakių savininkė nesupyks ) ir tai plaukelinė technika? Baisiau nei baisu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 28, 21:47)
Man grazu. wub.gif Ir spalva irgi.
Papildyta:

Daug buvo rasyta apie Gitana. Dabar manau nuorodoje darbai jos  smile.gif
Anksciau  buvo pavogti kitu meistru. Manau tai jau turetu kazka sakyti apie zmogu. Rase irsavo atsiliepimus  kelios merginos grizusios po Gitanos. Internetineje svetaineje Azuolyno SPA iki siol vogti darbai. Ir mano pacios lupos, kurias tikrai dare ne ji.
Jums spresti.  4u.gif

Pranesiu tuomet tetai. Skaiciau kelis tikrai gerus atsiliepimus, o lig blogu manau neprisikasiau:D as pati pas ja vaziuoti neketinu.
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 05 27, 13:04)
Laba, kokie atsiliepimai apie Ingą (Kaunas)? Gal kas darėsi antakius pas ją? Mačiau jos darbus, man patiko smile.gif

As dariausi, esu labai patenkinta tiek rezultatu, tiek bendravimu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, Kaune tikrai rekomenduoju INGA!!!! Puikiai parenka forma, spalva ir labai sauni!!!!!
Visiem rekomenduoju 4u.gif
Beje,ji pati begalo grazi moteris! thumbup.gif
Atsakyti
Tai pasirodykit negyrusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 29, 16:09)
Pranesiu tuomet tetai. Skaiciau kelis tikrai gerus atsiliepimus, o lig blogu manau neprisikasiau:D as pati pas ja vaziuoti neketinu.

Tai vat pas Inga tegul vazuoja, yra atsiliepimu. 4u.gif

Dar merginos meistre Rita is AzuolyO spa persikelia dirbti i Druskininku g. 9 , nes labai jau daug nesusipratimu atsirado.
Rita maloni ir gera meistre irgi Kaune. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 28, 18:50)
Mano teta vaziuos i Kauna i Azuolyno spa, pas Gitana darytis.  Uzsiregistravo Liepos pradziai. Idomu, kokie atsiliepimai. Skaiciau lyg ir neblogi. Kokie Lisos komentarai is nuotrauku?  biggrin.gif  Pas mane visa gimine uzsikrete permanentinio makiazo noru biggrin.gif
https://www.facebook...k=photos_albums

Aš jokių priekaištų jai neturiu. Maloniai bendrauja, darbas gražus, korekcijai laiką rado itin lengvai. Viskas labai puiku pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 29, 22:05)
Aš jokių priekaištų jai neturiu. Maloniai bendrauja, darbas gražus, korekcijai laiką rado itin lengvai. Viskas labai puiku pasirodė thumbup.gif

o jūs ne pas Rūta darėtės?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 05 30, 00:38)

Turbut Rita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 05 29, 22:38)

Ir pas Rūtą, ir pas Gitą, ir kitą savaitę pas Ingą eisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 30, 09:19)
Ir pas Rūtą, ir pas Gitą, ir kitą savaitę pas Ingą eisiu  ax.gif

kuri labiausiai patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 30 gegužės 2013 - 09:36
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 30, 11:19)
Ir pas Rūtą, ir pas Gitą, ir kitą savaitę pas Ingą eisiu  ax.gif

Tai jos visos daro permanentini makiaza?
Atsakyti