Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

va, nusifotkinau prie normalesnio apsvietimo, taip atrodo realiai ax.gif man patinka, ir gavau komplimentu, kad lupos atrodo putlesnes, sultingesnes lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 27 gegužės 2013 - 22:51
O kaip atrodė prieš? Sunku kažką vertint...Beje gražios putlios lūpos ir be permanento biggrin.gif
Atsakyti
gintare0820, man dabar atrodo grazios, putlios lupos su paplaukusiu konturu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 28, 08:12)
O kaip atrodė prieš? Sunku kažką vertint...Beje gražios putlios lūpos ir be permanento biggrin.gif

mano lupos negrazios, nera konturo del pastovaus herpes, todel dabar man atrodo super blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 28, 09:28)
gintare0820, man dabar atrodo grazios, putlios lupos su paplaukusiu konturu biggrin.gif

taip, as irgi noriu ryskint konturiuka. jis pas mane po proceduros ,,pradingo" del to, kad mano lupos jo ir neturejo, nuo pastovaus herpeso, todel tose vietose ir dazani sunkiai isisavino. bet dabar per korekcija, desim ryskesne spalva, kad vel ,,nedingtu" ax.gif
Atsakyti
gintare0820, labai gražios lūpos, norėčiau tokių ax.gif
QUOTE(love_spell @ 2013 05 28, 12:56)
Mane taip pat domina atsiliepimai apie Inga  ax.gif  jos darbu foto  ir man patiko

Vis gi užsiregistravau pas ją kitam šeštadieniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 05 28, 14:06)
gintare0820, labai gražios lūpos, norėčiau tokių ax.gif

Vis gi užsiregistravau pas ją kitam šeštadieniui smile.gif

Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
gal yra atsiliepimu apie si salona? http://www.estelina....s_makiazas.html
tiesa, radau dar 2010 metu temoje, mergina dziaugesi antakiais.
na as vis y nuolaidas ziuriu lotuliukas.gif matau ir cia pakoreguotos kainos. ar yra mergaiciu, kurios daresi cia antakius? ar profesionali ir maloni meistre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 28 gegužės 2013 - 14:53
Mano teta vaziuos i Kauna i Azuolyno spa, pas Gitana darytis. Uzsiregistravo Liepos pradziai. Idomu, kokie atsiliepimai. Skaiciau lyg ir neblogi. Kokie Lisos komentarai is nuotrauku? biggrin.gif Pas mane visa gimine uzsikrete permanentinio makiazo noru biggrin.gif
https://www.facebook...k=photos_albums
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 28, 00:50)
va, nusifotkinau prie normalesnio apsvietimo, taip atrodo realiai  ax.gif  man patinka, ir gavau komplimentu, kad lupos atrodo putlesnes, sultingesnes  lotuliukas.gif

Man grazu. wub.gif Ir spalva irgi.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 28, 20:50)
Mano teta vaziuos i Kauna i Azuolyno spa, pas Gitana darytis.  Uzsiregistravo Liepos pradziai. Idomu, kokie atsiliepimai. Skaiciau lyg ir neblogi. Kokie Lisos komentarai is nuotrauku?  biggrin.gif  Pas mane visa gimine uzsikrete permanentinio makiazo noru biggrin.gif
https://www.facebook...k=photos_albums

Daug buvo rasyta apie Gitana. Dabar manau nuorodoje darbai jos smile.gif
Anksciau buvo pavogti kitu meistru. Manau tai jau turetu kazka sakyti apie zmogu. Rase irsavo atsiliepimus kelios merginos grizusios po Gitanos. Internetineje svetaineje Azuolyno SPA iki siol vogti darbai. Ir mano pacios lupos, kurias tikrai dare ne ji.
Jums spresti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 28 gegužės 2013 - 20:51
O aš antakių permentui užsirašiau smile.gif susinervinau po antakių išpešiojimo ir nusprendžiau, kad užteks visokiom vištom leist mane pešiot mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 28, 23:11)
O aš antakių permentui užsirašiau  smile.gif  susinervinau po antakių išpešiojimo ir nusprendžiau, kad užteks visokiom vištom leist mane pešiot mad.gif

mirksiukas.gif Manau bus lengviau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 28, 22:14)
mirksiukas.gif Manau bus lengviau gyventi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti