Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 26, 16:20)
Man tai nelabai gražu blush2.gif Aš pati buvau pasidariusi anksčiau, draugė dabar ką tik pasidarė, bet vaizdas nei iš tolo nepnašus blush2.gif Pas mus buvo/yra ryškus, tvarkingas lygus kontūras, tolygiai nušviesėjantis retušavimas. Tikiuosi po korekcijos atrodys kur kas gražiau 4u.gif

galetum parodyt kaip tavo atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 26, 15:48)
galetum parodyt kaip tavo atrodo  blush2.gif

Mano buvo daryta prieš 5-erius metus, tad jau nieko nebelikę mirksiukas.gif
Kažkur buvo labai sena foto, daryta telefonu, jeigu rasiu, įmesiu būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif as irgi pasiryzau pasidaryti anakius, nes jau nebegaliu atsibodo kiekviena ryta juos su piestuku ryskinti ir t.t. ieskojau forume foto , kaip atrodo antakiai iskarto po padarymo, tai radau... o kiek laiko gyja kas pasakys, ar reikia kokius tepalus tepti ir pan? g.gif ir kur geriausiai klaipedoje daro kas pareklamuos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 26, 19:06)
labukas 4u.gif as irgi pasiryzau pasidaryti anakius, nes jau nebegaliu atsibodo kiekviena ryta juos su piestuku  ryskinti ir t.t.  ieskojau forume foto , kaip atrodo antakiai iskarto po padarymo, tai radau... o kiek laiko gyja kas pasakys, ar reikia kokius tepalus tepti ir pan? g.gif  ir kur geriausiai klaipedoje daro kas pareklamuos? bigsmile.gif

Daiva Gyle smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 26, 13:38)
[url=http://s681.photobucket.com/user/Pirmasis1mazylis/media/gintare0820/IMG_354

Man per šviesu, ir nepatinka viršutinė lūpa unsure.gif

Prieš
user posted image

po (su korekcija)
user posted image

Na taip man greit gyja gal todėl, kad duotų tepalu tepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 26, 20:06)
labukas 4u.gif as irgi pasiryzau pasidaryti anakius, nes jau nebegaliu atsibodo kiekviena ryta juos su piestuku  ryskinti ir t.t.  ieskojau forume foto , kaip atrodo antakiai iskarto po padarymo, tai radau... o kiek laiko gyja kas pasakys, ar reikia kokius tepalus tepti ir pan? g.gif  ir kur geriausiai klaipedoje daro kas pareklamuos? bigsmile.gif

Antakiu sasiukai laikosi apie 4-7 dienas. Kartais buna iki 10 dienu. Nukritus sasiukui spalva dar netikrai, po 1-1.5 sav. ji dar siek tiek patamseja.
Tepaliuka arba meistre duoda, arba rekomenduoja ka nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 05 26, 20:52)

Na taip man greit gyja gal todėl, kad duotų tepalu tepu  g.gif

Lupos visada greiciau gyja. Sasiukas pradeda kristi apie 2-4 diena.
Atsakyti
Tai vat kalbejau su viena Long Time Liner meistre. Tai si sake, kad korekcija galima daryti po 2 savaiciu? Ar tikrai? Paskui, nieko nebesusigaudau biggrin.gif Permanentinis ir konturine mikropigmentacija cia skirtingi dalykai? Konturine mikropigmentacija ir mikropigmentacija su Long Time liner skiriasi? ZInau, kad konturinis ir permanentinis skiriasi? Bet kas tas Long time liner? biggrin.gif ar cia tik tos imones, kuri tuos dazus gamina toks pavadinimas ir tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 26, 22:52)
Tai vat kalbejau su viena Long Time Liner meistre. Tai si sake, kad korekcija galima daryti po 2 savaiciu? Ar tikrai? Paskui, nieko nebesusigaudau biggrin.gif Permanentinis ir konturine mikropigmentacija cia skirtingi dalykai? Konturine mikropigmentacija ir mikropigmentacija su Long Time liner skiriasi? ZInau, kad konturinis ir permanentinis skiriasi? Bet kas tas Long time liner? biggrin.gif ar cia tik tos imones, kuri tuos dazus gamina toks pavadinimas ir tiek? g.gif

Paskaitykite 31psl. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 gegužės 2013 - 21:17
Lisa mano lupu net nekomentuoja lotuliukas.gif siaip realiai matosi zymiai maziau nei foto smile.gif eidama i darba vis dar dazau,nes nesimato kad buciau ka nors darius.. kaip minejau meistras nerekomendavo det ryskios spalvos pirma karta, nes visu organizmai skirtingi ir nezinojo kaip mano priims daza. tam ir yra korekcija. as jam nusiunciau sia foto. per korekcija aptarsimka darom, jau jis zinos kad nelabai man laikosi dazai, tai des ryskesne, tamsesne spalva. ax.gif nemanau, kad padaryta negerai, tiesiog dar reikia uzbaigt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 26, 23:18)
Lisa mano lupu net nekomentuoja  lotuliukas.gif  siaip realiai matosi zymiai maziau nei foto smile.gif eidama i darba vis dar dazau,nes nesimato kad buciau ka nors darius.. kaip minejau meistras nerekomendavo det ryskios spalvos pirma karta, nes visu organizmai skirtingi ir nezinojo kaip mano priims daza. tam ir yra korekcija. as jam nusiunciau sia foto. per korekcija aptarsimka darom, jau jis zinos kad nelabai man laikosi dazai, tai des ryskesne, tamsesne spalva.  ax.gif  nemanau, kad padaryta negerai, tiesiog dar reikia uzbaigt  rolleyes.gif

smile.gif Spalva labiau matau persikine. Man visai grazi. Del konturo manau jis spec. jo ir neriskino, tiesiog tusavo nuo konturo. Man asmeniskai negrazu, kai konturas riskesnis uz tusavima. Tiesiog gal reiketu pariskinti kur tos lupos prasideda ir tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 26, 22:25)
smile.gif Spalva labiau matau persikine. Man visai grazi. Del konturo manau jis spec. jo ir neriskino, tiesiog tusavo nuo konturo.  Man asmeniskai negrazu, kai konturas riskesnis uz tusavima. Tiesiog gal reiketu pariskinti kur tos lupos prasideda ir tiek. rolleyes.gif

nelabai suprantu, ka turi galvje- paryskinti kur lupos prasideda? g.gif
Papildyta:
as jam vis pabreziau, kad nenoriu kad konturasbutu kaip pas sena boba uzbreztas blush2.gif tai kaip tu sakai jis jo ir nepabreze, o rezultatas toks, kad vis de to reiktu siek tiek ryskesnio, nes dabar jo visai neliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 26, 23:29)
nelabai suprantu, ka turi galvje- paryskinti kur lupos prasideda?  g.gif
Papildyta:
as jam vis pabreziau, kad nenoriu kad konturasbutu kaip pas sena boba uzbreztas  blush2.gif  tai kaip tu sakai jis jo ir nepabreze, o rezultatas toks, kad vis de to reiktu siek tiek ryskesnio, nes dabar jo visai neliko  g.gif

Taip, teisingai. Tiesog konturu lupas isreiksti, bet jo neriskinti daugiau nei tusavimas.
Atsakyti
Laba, kokie atsiliepimai apie Ingą (Kaunas)? Gal kas darėsi antakius pas ją? Mačiau jos darbus, man patiko smile.gif
Atsakyti